anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti. Sa imi incep viata sexuala la varsta de 13 ani? >:

Răspuns Câştigător
| LYLYshor25 a răspuns:

Este alegerea ta, noi iti dam numai cateva sfaturi, dar nu e indicat sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani...acum trebuie sa inveti sa te bucuri de viata.

Nu te lasa pacalita de baieti, ci bucura-te de copilarie, caci o sa o timp si de iubirewinking. Te pup!

178 răspunsuri:
| LoStEyEs a răspuns:

Poate ca esti o buna eleva in clasa, dar daca nu veneai cu prostioare din astea ai fi luat nu 9.96, ci cu 10 pe linie ca mine.
hai sa vorbim prieteneste. eu daca as fi prietena ta, as face tot posibilul sa te opresc. nu vrei sa pastrezi sexul pentru barbatul vietii tale? pentru un barbat care il iubesti?
hai si eu am 13 ani dar nu mi-a trecut niciodata prin cap asa ceva. Eram sa ma sarut odata cu un vecin de-al meu, si pe momen chiar vroiam asta, dar nu am facut-o pentru ca stiam ca o sa regret enorm. Acum daca as fi facut sex cu el? nu mas mai fi suportat pe mine insumi intreaga viata. Deci poate tie ti se pare ca vrei, dar ai incredere in mine ca dupa aia o saa regreti enorm!
Mie imi place copilaria fffff mult. imi place sa alerg, sa ma joc... In copilarie viata e desenata in roz si ni se pare ca totul este mai usor in viata adultilor : de fapt e exact contrariul. noi nu prea am experienta, dar de ex ia-i odata sarcinile mamei tale pentru casa : de impartit banii pentru facturi; de ingrijit casa ( si ma refer pe toata ); de dus la munca, etc. aminteste-ti ca daca te duci la munca nu ai decat o zi libera pe saptamana, iar noi elevii doua plus mici vacante si inca ne mai plangem, iar parintii nu au. ei poate se trezesc la 6 dimineata, dar tu la 7 sau mai tarziu. te rog nu crede ca vreau sa ma dau mare din contra vreau sa te ajut, si sa previn orice alta minora fara experienta de viata sa se mai gandesca la asa ceva. succes! byewinking

| LoStEyEs a răspuns:

Pai daca era o intrebare si noi ziceam ca da, vrei sa zici ca tu nu iti incepeai viata " sexoala " laughing

| pretzel a răspuns:

Da, normal. Bafta pe centura! :*
Esti batuta in cap, serios. straight face

| VladestepeTPU a răspuns:

Bineinteles ca da smug.Ma intreb ce fata ar avea maicata daca te'ar vedea cu burta la gura big grin.

| rosesonfire a răspuns:

Ce credeti.Sa nasc copii la 13 ani, sau sa pun mana pe carte, sa intru la un liceu de top si dabea la facultate sa imi incep viata sexuala?

| AdyJm3 a răspuns:

Du-te si impuscate

| BaiatulDePeTPU a răspuns:

Da normalbig grin.Fa si un bebe daca vrei

| zhenkyn a răspuns:

NU nu nu

| Adiitza a răspuns:

Daca vrei sa ajungi o curva aka panarama mai pe la 17 18 ani, da poti sa iti incepi viata sexuala BAFTA happy

| FuckOff_4830 a răspuns:

Nu, proasto, handicapato!

| luptatoru a răspuns:

...mda doamne fereste tebuia sa o incepi de la 7 ani acum e prea tarziulaughinglaughing tute auzi ce vb ai chef de pulik mai tarziu fetito dupa 15 ani incolo nu acum la 13 ani te mananca in pzd

| 255Elena a răspuns:

Nu lol

| KidoSmart a răspuns:

Tu nici macar nu stii sa scrii calumea si postezi intrebari tampite...Bafta pe centura.ca aia scrie pe fruntea talaughing)rolling on the floor ...halal Romanie. daca mai exista 5 ca tine se duce tara de rapa

| XxAlexandruxX a răspuns:

Incepe-o eu am 14 ani vrei s-o faci cu mine? un numar de telefon lasa-mi daca esti din Galati sigur

| mentalica a răspuns:

Asta e caterinca, sau ce? Baaai copilu'! Mai bine pune burta pe carte!

| Quadrilateral a răspuns:

Sa-ti spun o chestie...
Inceperea vietii 'sexoale' la 13 ani ar fi un lucru pe care il vei regreta in pumni mai tarziu...
Stiu o tipa care a inceput la 16 si acum incerc sa o conving sa nu se sinucida deoarece acum, stie tot liceul si toti fac glume pe seama ei...
Bucura-te de copilarie, cat o mai ai...
Eu mi-as da viata sa mai stau cu prietenii in fata blocului fara nici-o grija...
In fine, nu are rost sa ma lungesc...eu spun sa ai grija de tine si sa te feresti de toti ratatii care nu au ce face happy

| anOnimat01 a răspuns:

Nuuuu! Ar fi o mare gresealaa!

| Mickey1234 a răspuns:

Nu, prea devreme, mai asteapta un an doi si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu!
În primul rând, că favorizezi apariţia cancerului de col uterin de 10x mai mult decât în cazul unei fete ce şi-a început-o la timp, vârsta minimă fiind de 17 ani.
Este a doua cauză de deces la femei. Apare pe neaşteptate şi nesimţite, nu îl simţi şi la un control de rutină te trezeşti că trebuie să faci chimioterapie, că îţi cade părul, îţi faci griji pentru ziua de mâine şi mai ai doar câteva luni de trăit.
Nu zic că aşa va fi sigur, dar cel mai probabil. De ce să rişti? Ai toată viaţa înainte şi timp de băieţi!

Să nu uităm că la vârsta asta, suntem (am 14 ani, de-aia mă includ) din cauza experienţei limitate de viaţă foarte uşor de păcălit. Băieţii vânează fete mici, ca noi, pentru a nu plăti o prostiuată şi pentru că suntem mai naive. Unele dintre noi. Ei nu iubesc, doar se prefac, îţi fac complimente, te linguşesc şi se folosesc de tine ca apoi să te arunce ca pe o cârpă uzată.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce crezi? Ar mai trebui sa dai pe la scoala si sa lasi gandurile tampite?
Eu cred ca da!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce zici sa incerci sa pui mana pe o carte? :o Daca te musca? laughing Du-te ma fat`o la un psiholog, te`ai tampit? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne Maica Domnului laughing Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani si asta dupa rugaminti peste rugaminti, si dupa 6 luni de relatie laughing (care a durat 4 ani apropo, deci nu regret ca am facut acest pas la 19 ani)...in fine cum te duce capul asa faci indiferent de varsta care o ai. Nu iti zic ca ar fi o greseala, daca tu iti doresti asa fa-o, dar la cei 23 de ani ai mei, am auzit fel si fel de fete care la 15-16 ani au copil de 2 anisori.deci cam pe la varsta ta l-au conceput. Esti inca mica, ai grija sa ai o copilarie fericita si normala, nu te grabi cu un lucru pe care ai timp toata viata sa-l faci.
Daca ai un iubit si te preseaza sa faci sex cu el (desi tu nu esti sigura ca iti doresti asta) mai bine pune-i lant.sau trimite-l la plimbare. Nu stiu ce om in toate mintile ar putea cere asta unei copile de 13 ani. Ori e un obsedat sexual, ori pedofil, ori prea prost pentru 2011. Gandeste-te bine; noi aici nu am facut decat sa-ti dam niste sfaturi, dar alegerea iti apartine in totalitate happy Numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia pune tu mana pe carte in loc sa pui pe altceva.
Lasa-le pe prietenele tale care se lauda ca stiu totul despre nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Huh!?!
Da' ce-ai facut pana acum, mai? :O
Eu zic sa iti chemi cei mai buni prieteni si... sa le arati de ce esti in stare. Vor aprecia, cu siguranta.

| DonyHD a răspuns:

Si mai zice lumea de ce Romania este tara cu cele mai multe curve daca panaramele astea isi incep viata sexuala de la 13 ani de aia a ajuns si pitbull sa faca misto de curvele din romania.trist

| KinoAndreea a răspuns:

Crede-ma e o idee proasta:O.am 14 ani jumate si nici eu nu ma gandesc la asa ceva.

totusi, nu ma bagstraight face e treaba ta fa ce vrei cu viata ta.tongue

| wPapy a răspuns:

Normal ca nu!

| AlexandraHNY a răspuns:

Fa ce simti nu ce zic altii. daca tu il iubesti pe baiatul respectiv si vrei sa te culci cu el.fa-o... daca va iubiti cu adevarat relatia va tine.si daca va despartiti nu vei regreta ...doar sa stii ca ai facut-o din dragoste si nu dintr-o prostie.

| ღViS3CoLoRaT3ღ a răspuns:

Ce intrebarelaughing doamne...straight facenormal ca nop.,,,,.straight facechair vrei sa iti distrugi toata copilaria?straight face hai sincer...mai asteapta cativa anilaughingce, iti doresti chiar asa de mult?laughing

| YeyethisShitLookLikeAToupee a răspuns:

Mai bine ai incepe sa faci ore intesive de romana X_x tongue

Întrebări similare