anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti. Sa imi incep viata sexuala la varsta de 13 ani? >:

Răspuns Câştigător
| LYLYshor25 a răspuns:

Este alegerea ta, noi iti dam numai cateva sfaturi, dar nu e indicat sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani...acum trebuie sa inveti sa te bucuri de viata.

Nu te lasa pacalita de baieti, ci bucura-te de copilarie, caci o sa o timp si de iubirewinking. Te pup!

178 răspunsuri:
| Biianka a răspuns:

Eu spun sa te mai gandesti, dupa aia o sa regreti.asa ca mai bine stai cum esti" virgina".O sa ai tot timpu` din lume.O sa te simti naspa dupa aia, nu o sa te m-ai simti curataoh go on

| Maduzup a răspuns:

Doamne am si eu 13 dar in niciun caz nu as face asa ceva straight face o sa se afle si totii o sa te trateze ca ultimu om oh go on

| nocrys a răspuns:

NU! intai fa 18 ani si rupete in 2 cu cate fete vrei ca esti major doar

| Smile4lOve a răspuns:

Iti distruGi copilaria!
nu ti-as sugera asa ceva!
infine. e viata ta!
tu decizi
dar noi am spune NU!

| pisicotalb a răspuns:

Cu vrei sa incepi ceva ce nici macar nu poti scrie? Eu am stat pana la 19 dar mi-ar fi placut sa stau pana la 23

| nebuniaataa a răspuns:

Nu! mai bine pune mana si invata ca ai un viitor in fata.de tras poti sa o faci si la 60 d ani :O ai 13 ani esti mica...treci si invataaa.baieti sunt detui

| cryxmymossa a răspuns:

Stii...si eu tot 13 am si am gagic dar nu e bine sa faci asa ceva

| biancalarisa a răspuns:

La 13 ani te gandesti la asta? eu zic ca nu. stai tu linistita, ca ai tot timpul din lume. Eu am facut greseala asta si acum regret ...nu de la 13 ani, mai tarziu, dar tot imi pare rau. Asa ca fii cuminte si nu te mai gandi la prostii happy

| Cristiinaaaaa a răspuns:

Nu ti-o zic cu rautatea, dar__ prostuta esti fetito! happy

| cosmin_8166 a răspuns:

Da cel mai bine e sa incepi chiar acum laughing) du-te la 13 ani deja esti mare laughing

| MihaiFuaa a răspuns:

Eu zis sa o faci cat mai repede! Poate ma cauti si pe mine...

| Taniapdb a răspuns:

Clar NU. daca incepi la varsta asta vor profita toti de tinewinking

| Kosmyn1998 a răspuns:

Esti dusa rau copile rolling on the floor

| Malin1 a răspuns:

Cred ca cel mai indicat pentru tine ar fi sa insisti pe scoala. Se vede de departe ca asta ar fi prioritatea ta.

| teoodor2001 a răspuns:

Normal ca da rolling on the floor

| madlena a răspuns:

Nu.

| loveyou09 a răspuns:

NU! in nici un caz! cea mai potrivita varsta pe viata sexuala este 18 ani big grin...tongue

| soryn335 a răspuns:

Da da da da da

| Jujjja a răspuns:

Si eu sunt de parerea ca nu ar fi corect la 13 ani sa-ti incep viata sexuala... oricum fiecare alege ce doreshte dar te-as sfatui sa nu o faci pina cindhappy.

| xadelinx a răspuns:

Nu e o prostie mai asteapta 3, 4 ani

| Owaky a răspuns:

Frate, imi pare rau dar sincera nu am postat eu asta, azi mi-au spus colegele mele, nici macar nu stiam de siteul asta.Eu sunt tipa care cica a postat intrebarea si nici macar nu am 13 ani am 15 nu stiu cum functioneaza siteul dar dupa cum am vazut am `scris` chestia asta acum trei luni imi pare rau nu ma judecati probabil a intrat altcineva de pe facebookul meu.

| Owaky a răspuns:

Imi pare rau nu am scris asa ceva.se presupune ca eu am scris asta dar u eu am facut eu am 17 ani nu 13

| kalola a răspuns:

Da

| oCRISS a răspuns:

Daca o vei incepe, vei regreta.Esti tanara profita de asta!

| Deyutsaaaa a răspuns:

Ai tot timpul din lume sa iti incepi viata sexuala
eu spun sa nu faci asemenea prostie...

| miliardar a răspuns:

Daca ai cu cine si mai ales cu ce atunci Succes!

| Lollipop07 a răspuns:

Bianca ai luat-o din loc? ai tot timpul din lumee acum esti prea mik sincer oi fi eu colega ta de bank da esti nebuna rau :O

Întrebări similare