Este alegerea ta, noi iti dam numai cateva sfaturi, dar nu e indicat sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani...acum trebuie sa inveti sa te bucuri de viata.
Nu te lasa pacalita de baieti, ci bucura-te de copilarie, caci o sa o timp si de iubire. Te pup!
Bai fata, nu ceai ti-a venit ciclu la cap? cum sa faci asa ceva? mai asteapta si tu macar pana la 15-ani daca nu mai ai rabdare!
In nici un caz. inca nu este pregatita din nici un punct de vedere pentru asta, dar e alegerea ta
Esti nebuna ori nebuna, alta caracteristica nu gasesc. esti mica, traieste-ti copilaria si eu am tot 12 ani si nici prin cap nu imi trece.in schimb daca intr-adevar vei incepe de acum o sa ajungi numita c...va si toti o sa isi bata joc de tine.gandeste-te mai bine. papa
MMM...eu zic sa nu esti prea mica dar e alegerea ta. Sper sa nu cazi prea repede in bratele baietilor.Ai grija ti pup
Esti NEBUNA la cerebel? Cum sa faci tampenia asta la varsta de 13 ani? Nu pot sa astepte hormonii din tine, sau te uiti la prea multe filme si ai si tu pofta? Ma "sexoala" uite cum sta treaba, eu nu ti-as recomanda asa ceva, dar daca tu vrei sa ajungi pe DN1 e treaba ta. Dar noi spunem NU.
Bai xristo ala! Da' tu cinete crezi sa o pui sa invete liba romana? Tu stii mai multa? Nu se scrie super MEN ci superman! Dupa semnele de punctuatie se scrie cu litera mare! Pune tu mana pe manualu' de clasa I si studiaza unde se pune punct, unde virgula etc. Ia nu te mai lua tu de altii ca tu esti mai analfabet ca ei! Ai grija cu cine si ce vorbesti ca apoi tu cazi de prost, ceea si pari deja, din modul "inteligent" de a vorbi! Bafta la invatat! Te-am pupat!
Tias Recomanda xD uni incep de al 6 ani Daca ai cu cine fa-o, hai dai drumu, xD bafta( Atentie sa faci protejat):X funda?
Uite-acolo un tufis,
Iau un baietel de mana
Suge-i acadeaua buna
Si pleaca pe furis.
Hey! mai voi nu vedeti ca ea isi bate joc...a vrut doar multe raspunsuri.sh uite ca lea obtinut.:p pa pa
Crede-ma ca stiu o fata (o prietena) care a facut la fel ca tine si a auzit tot cartieru si. deci nu.
Te stiu si uh nu ai 13 ani... ai daca nu ma insel 17. si multa experientza bafat pe viitor
Iti zic eu. decat sa faci sex d la varsta asta mai bine bagi capu in wc si tragi apa... o sa ai o senzatie la fel...
Chiar daca ai persoana iubita deja., spune-i sa te mai astepte.in kaz ca ink nu o ai, oricum nu incepe de la o asa virsta frageda
Nu crezi ca esti cam mica eu am tot 13 ani si niciodata nu m-am gandit l asa ceva la mine pe primul loc este cartea mai gandeste-te
Nu ti se pare ca esti inca prea mica sa te ocupi cu asa lucruri? eu am 15 si inca sunt virgina si nu ma gindesc la asa lucruri.da tu...viata este inainte, o sa reusesti sa faci si sa incerci de toate.la virsta asta mai bine sa stai si sa citesti o carte
Pai depinde de tine. daca te protejezi si esti sigura... Sa nu faci un asemenea pas cu oricine decat cu un baiat de incredere si pe care il iubesti sau te iubeste... tu decizi
smileforme întreabă:
Hdyxfwfb întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: