| yama a întrebat:

Ce parere aveti despre baietii sensibili, timizi, care se indragostesc repede si plang cand sufera (dupa o despartire)?

78 răspunsuri:
| PsyhoWoman a răspuns:

Eu cred ca acei baieti sunt femei..si mai lipseste sa-si taie un picut venelebig grin

| BloodyBlade a răspuns:

As da orice sa am un astfel de prieten!happy

| yama explică (pentru PsyhoWoman):

Doar pentru ca pun mult suflet intr-o relatie si iubesc persoana de care sunt alaturi nu inseamna ca sunt femei. Daca tie iti place sa ai un prieten/iubit/sot, sau sa le luam in ordine prieten->iubit->sot care sa te bata sa te jigneasca si sa iti faca numai rele e decizia ta. Preferabil ar fi sa ai unul care sa te iubeasca si sa planga dupa tine. Nu unul care sa te faca de ras.

| yama explică (pentru BloodyBlade):

Hahaha sunt foarte rari acesti baieti. Dar cine nimereste un astfel de baiat ar trebui sa il pretuiasca la adevarata lui valoare nu sa isi bata joc de el.

| BloodyBlade a răspuns (pentru yama):

DA aici ai mare dreptate!

Ma bucur ca in sfarsit cineva este de aceeasi parere cu mine.

Daca nu te superi cati ani ai si esti baiat?

Nu ca ar fi vreun secret sau ceva dar ti-am trimis "mesaj" cu raspunsul.

Ahaaaa

Ciudat nu?laughing

| andrey910 a răspuns (pentru BloodyBlade):

Mda..prin "prieten"cred ca te-ai referit ca ai da orice sa ai un astfel de amic. Majoritatea tipului asta de baieti ajung sa fie doar "amicul unei fete" (adica nimic).

| BloodyBlade a răspuns (pentru andrey910):

NU! ma refeream la prieten in sens de iubit!

| yama explică (pentru andrey910):

Din pacate ai dreptate. Toate fetele/femeile vor un baiat/barbat sensibil care sa le asculte si blah blah blah. Dar niciodata nu vor mai mult decat sa fie "amici"

| andrey910 a răspuns (pentru yama):

Exact la asta m-am referit..toate zic ca vor un iubit de genul asta.dar nu vor ajunge nici macar sa se sarute, cel mai probabil ii va zice "hai mai bine sa fim doar prieteni" si nu vor mai vorbi niciodata.

Daca tu spui...

| yama explică (pentru andrey910):

Exact...

| PsyhoWoman a răspuns (pentru yama):

Deci nu inseamna ca daca nu sunt asa de sensibili te jignesc sau isi bat joc de tine happy mie ce-i drept nu-mi plac momaile mi-ai cerut parerea..eu sunt sincera

| BloodyBlade a răspuns (pentru andrey910):

Ei bine dacva vrei sa stii eu am avut un iubit de genu asta si ma bucur enorm ca ne-am despartit(bineinteles din cauza mea)si sunt absolut sigura ca ne vom impaca deoarece sentimentele mele nu s-au schimbat fata de el si cred ca nici ale lui nu s-au schimbat desi a trecut aproape 1 an.Fii sigur ca te voi anunta exact in ziua in care ne vom impaca!happybig grin

| yama explică (pentru PsyhoWoman):

Si eu tot sincer ti-am raspuns.

| PsyhoWoman a răspuns (pentru yama):

happy aham.

Mai bine il lasi in pace. Deoarece daca i-ai gresit o data, ii vei gresi si a doua oara. Chiar daca ar fi fericit ca ii esti alaturi. Nu il face sa sufere iar

Hai ma pe bune? N-o sa mai fac greseala asta niciodata.Si in plus au intervenit si multe atunci...si m-am schimbat mult si sunt sigura c-o sa fim fericiti pana la urma!big grin ce-i cu pesimismul asta?

| KamyKaze666 a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Daca esti sensibil nu esti momaie si oameni sensibli te inteleg cel mai bine si cand ai probleme este bine sa ai o prietena sensibila (in cazul meu) :X

Aaa si inca ceva:noi am ramas prieteni ai toata lumea stie ca nu exista aceasta,, prietenie" intre o fata si un baiat!

Nu ma lua la misto. Eu incerc sa-ti deschid ochii. Ca stiu prin ce a trecut baiatul ala.
Nu cred ca cineva se poate schimba foarte mult intr-un an.
Si nu e pesimism. E realitate

| PsyhoWoman a răspuns (pentru KamyKaze666):

E normal sa fi sensibil doar cand e nevoie nu un criminal. v-am zis e doar parerea meaa! happy mie nu-mi plac si gata. apropo...big grin o lamabatting eyelashes?

Adica ce vrei sa spui: ca eu nu-l iubesc?

Exista. Proprie experienta laughing Sunt prieten cu o tipa de 4 ani si nu am facut nimic, nu avem sentimente de iubire unul fata de altul.

Aha..deci recunosti ca ala nu e iubitul ideal.te bucuri enorm ca te-ai despartit..nu cred ca aveau ce sentimente sa se schimbe. Cum a spus si Antonia..nimanui nu ii plac "momaile" gandeste-te ca acel baiat "sensibil" e acel baiat din curtea scolii de care toti fac misto si nici o fata nu isi doreste sa fie cu el. Nu te mai mintii singura ca iti plac baietii sensibili.

Nu am spus ca nu il iubesti. Am spus ca poate o sa ii gresesti iar, si o sa te desparti de el. El iar va suferi. Daca il iubesti nu il faci sa sufere

Întrebări similare