| yama a întrebat:

Ce parere aveti despre baietii sensibili, timizi, care se indragostesc repede si plang cand sufera (dupa o despartire)?

78 răspunsuri:
| BloodyBlade a răspuns (pentru KamyKaze666):

Da ai dreptate dar emo vine si de la emotiv!big grinma bucur ca gandeste cineva ca minebig grin

| LoveMadScience a răspuns:

Sunt pe cale de disparitie din pacate... daar speranta moare ultima!

| ღღMirciuL0wღღ a răspuns:

Eu sunt asa...

| DoiNitZaღ a răspuns:

Ca prieten cred ca ar fi ideal, iar in calitate de iubit niciodata))))

| subfocus a răspuns (pentru yama):

Daca nu ii laba trista trebuie neaparat sa te bata? poate sa te iubeasca si un barbat adevarat si fara sa te bata

| IMC90 a răspuns (pentru LoveMadScience):

Ba nu sunt, cauta bine in ''friendzone''
i-ati avut sub nas tot timpul, doar ca majoritatea n-ati fost in stare sa-i vedetiwinking

| MarYan00 a răspuns:

Eu cred ca toata lumea isi bate joc de ei (nu numai fetele).
am fost si eu asa., si nu e deloc bine tongue

ceau happy

| SomeRandomDude a răspuns:

Deci tipi astia stiu 100% sa iubeasca si inca ceva cand plangi pentru ca te-ai despartit de prietena inseamna ca ai iubito enorm si mie mi se intampla dese ori mai ales cu indragostitu happy

| GreatlyGeoy a răspuns:

Eu am asa un baiat in clasa, care nu este o momaie, eu am inceput sa-l plac cand eram intr-o alta relatie, si chiar daca nu stiam daca el ma place sau nu, m-am despartit de baiatul cu care eram... abia dupa asta am aflat ca ma place, dar totusi nu am facut inca primul pas, intr-un fel mi-e frica pentru ca el este sensibilul care sta cu fetele in timp ce eu sunt tocilara cu gura mare din echipa de handbal a scoli cu foarte multi prieteni majoritatea baieti.Cateodata nu-l inteleg, dar cateodata eu sunt singura care o face, si totusi cu tot tupeul meu nu am reusit sa-i zic sa mergem mai departe daca intelegeti ce vreau sa zic.Totusi ma gandesc ca poate niciodata nu voi mai gasi un baiat ca el! Nu pierduti un baiat ca el daca-l gasiti, nu merita pierdut! Eu una nu am de gand sa-l pierd pentru ca il plac mult si ma gandesc mereu la el! scuze de greselile pe care sigur le am

| GreatlyGeoy a răspuns (pentru BloodyBlade):

Credeam ca emo vine de la eu ma omor...mersi insa de varianta a doua care este mai frumoasa si pe care o s-o folosesc

| lolisor a răspuns:

Cred ca orice fata viseaza la un asemenea baiat, dar in ziua de azi nu prea se mai gasesc baieti ca in liceenii laughing))). sau cel putin nu recunosc ca sunt sensibili.

| KattyUnknown a răspuns:

Eu cred ca e draguuut puppy dog eyes. Mi-as dori un asa baiat...dar nici foarte foarte sensibil si plangacioshappy

| Leptosome a răspuns:

Specie pe cale de disparitie. Cea ce este foarte pacat, baietii cu o personalitate mi se par mult mai draguti decat cei ce se dau duri si smecheri.

| ClaudiuHeghes7 a răspuns:

Ce ma pot bucura ca am gasit si eu in sfarsit un site care chiar da importanta acestor baieti... cum de altfel sunt si eu si de fiecare data crying cand ma indragosteam faceam tot ce puteam din toate puterile sa fie bine si eram bataia lor de joc din putinul care-l aveam faceam sa fie bine dar nu era bine sad si nu am avut nici o data partea de o caldura sufletreascacrying de o mangaiere adevarata sau de iubire! Acu mi-e si foarte frica sa mai iubesc si sa mai pun suflet ( Asa sunt Racii )

| ClaudiuHeghes7 a răspuns (pentru BloodyBlade):

Si eu m-as bucura sa am o fata care sa ma iubeasca sigh dar nu cred ca voi gasi pentru mine.

| ClaudiuHeghes7 a răspuns (pentru yama):

Corect sigh ne catalogheaza pentru ca noi suntem asa facuti sa suferim :-

| ClaudiuHeghes7 a răspuns (pentru yama):

Asa e sigh suntem numai pentru a fi folositi crying

| ClaudiuHeghes7 a răspuns (pentru BloodyBlade):

Sunt baieti din aceea care fac orice pentru persoana iubita si sa nu fie asa de momai cum zic unii si se modeleaza cum vor acele fete si daca i-ati iubi v-as face fericite

Întrebări similare