Ai citit tu gresit! era o virgula acoloeci am avut un astfel de iubit si ma bucur enorm..., ca ne-am despartit(bineintelesc din cauza mea). Daca citeai in continuare iti dadeai seama da..nah
Pai nu vreau sa-l mai fac sa sufere! asta spuneam! vreau sa fim fericiti asa cum eram inainte!
Ai citit tu gresit! Era acolo si o virgula iar daca ai fi citit pana la sfarsit ti-ai fi dat seama de greseala:am avut un astfel de iubit si ma bucur enorm..., ca ne-am despartit bineinteles din cauza mea....etc etc.
Stai sa ghicesc...asa ai spus si prima oara (cand erati intr-o relatie)
Uite...pc-ul meu e sub orice critica! nu-mi mai apar raspunsurile si nici intrebarile! nu stiu ce se intampla! fiti atenti ca nu scapati de mine pana nu ma fac inteleasa! mai discutam maine!
Hahahaha mi-a revenit pc-ul si revin si eu! muahahaha! Deci sa revenim:ce oricum?
Daca dai raspunsuri aiurea, care nu sunt legate de subiectul discutiei, incearca in alta parte
Din moment ce a fost din cauza ta e clar ca nu il privesti ca un iubit ideal si ca vei gresii si a doua oara.
Da mi-am dat seama)))))dar oricum pc-ul meu are o gramada de virusi)
Andrei are mare dreptate majoritatea fetelor daca cunosc un astfel de baiat sensibil care se deschide la orice subiect le asculta si le intelege incercand sa le ajute deja aceea fata il considera ca pe un prieten ca pe un frate. Majoritatea fetelor/femeilor le plac tipi duri nu in sensul ca le lovesc aceea ce sunt vazuti bine in societate sau smecherasi din astia care vai isi bat cu pumnul in piet rareori se mai gaseste o fata serioasa cu care poti intemeia o relatie lunga si sa te placa de la inceput pentru cum esti tu, deoarece cand cunosti o fata trebuie sa fi un pic mai indiferent la inceput si treptat treptat sa te deschizi altfel nu ai nici o sansa, cel putin asa se pare
You know something **** (shut the *** up)
Tu crezi ca oricine e sensibil e emo?
Si emo nu vine de la eu ma tai cu lama
Emo vine de la emotinal
Iar aceia care se taie cu lama sunt retarzi
Emo nu sunt cei ce isi scurtezi venele
Emo sunt cei care au sentimente puternice
Si cei care sunt sentimentali nu sunt momai am un prienten care e sentimental si nu e momaie deloc
Si am spus chestiile astea findca ai zis vrei o lama
Sa fi emo e penal penal penal! sincerrr! ce dracu implicam atatea sentimente apoi ne sunt tradate si ne ca**m pe noi luni si ani ca vai ce distrus/a sunt intram in depresie si asteptam sa vina toti ioi cum mai esti? ai trecut peste? ia niste inghetata :-3 ))))))))))))))) jet jet jet :d
DA! Si eu sunt unul dintre acesti baieti nu imi e rusine cu lucrul asta dar credeti-ma ca am iubit! Nu toti baietii stiu sa iubeasca la fel unii stau cu o fata doar ca sa se dea mare...si daca cineva le spune ceva contra relatiei totul se sfarseste si treaba cu suferitul da poate ca am suferit dar nu dupa o despartire mai mult dupa o fata careia nu am avut curajul sa ii destainui ce simt pentru ea Asa ca va urez noroc :* fundita?
Sunt unul dintre ei și chiar nu mi-e jenă să zic asta. Așa sunt eu. Am vârsta de 19 ani imediat și am avut doar... trei iubite De așa zice ''umpluturi'' n-am avut parte și nici nu-mi doresc. Poate că-s eu mai old-fashioned and stuff dar iau în serios iubirea, sexul și respectul.
Poti fi sensibil, dar sa nu pici de prost, trebuie totusi sa ai tupeu ca altfel stai vreo ora sa-i daruiesti un sarut, iar ea se plictiseste si te paraseste...