Este o problema care se poate discuta. O femeie singura poate adopta un copil, dar un cuplu de lesbiene nu? La fel si la barbati.
Oare, daca societatea ar accepta homosexualitatea ca ceva normal, s-ar mai pune problema cine sunt parintii unui copil?
Ai fost vreodata la o casa de copii orfani, abandonati sau ai stat de vorba cu tineri care au trecut prin asa ceva? Este groaznic, inuman ce se intampla acolo, inclusiv homosexualitate. Nu crezi ca un copil se dezvolta mai bine psihic si intelectual langa un cuplu de homosexuali care il iubeste si-i asigura tot ce are nevoie, decat intr-o asemenea scoala, care nu este departe de una de corectie?!
Si ca sa-ti raspund CodrutElian1990 la ce ai scris dincolo.
Nu e nevoie sa studiezi nimic ca sa nu fi homofob, este foarte simplu, se atrag si de aici mi se pare normal totul, nici de studiat nu e prea mult, asa sunt genetic ei, fie aia doar pe un sex, fie bi. Ca de ce, asta nici nu se stie, deci nici asta nu studiem, ce e in creier modificat acolo.
Sunt relatii doar pentru sex, relatii serioase unde se lasa cu sentimente, sunt si probleme ca in orice relatie, si cam asta e.
Si sa nu ma ia pe mine niste psihologi care habar nu au de natura umana (ei nu studiaza psihologie evolutionista, nu cunosc natura umana, si de aia zic tot felul de aberatii, ignora genetica), ca vezi doamne vede nu stiu unde si preia, atractia sexuala e genetica, nu se poate prelua daca nu te atrage, nu e vorba de conceptii si indoctrinari, care alea da, te pot modela dupa ele, desi si acolo daca te duce putin mintea, te prinzi ca e aiurea si nu preiei.
Sau ma ia pe mine cu alta aberatie, ca nu stiu ce a patit odata trauma si de acolo a devenit, nu exista, daca a devenit, doar a iesit la suprafata orientarea care era acolo de dinainte. Altfel orice trauma ai, tot nu te atrage acelasi sex, ramai damblagiu, o iei razna, ai erori mari de gandire, dar in nici un caz nu ti se schimba orientarea sexuala.
Insa daca ar zice de genetice, si-ar pierde jobul, pentru ca ar descoperi ca mai putine sunt psihologice, pana si cum reactionezi la o trauma, tot genetica spune! Altul la aceiasi trauma reactioneaza altfel, mult mai bine, mai rau, mai putin bine.
Si ca dovada ca religia va fi modificata, este ca patriarhul nostru a zis prin 2017 "mda, suntem pentru familia clasica dar dumnezeu ne-a lasat dreptul de a alege", pai inainte cum sa fi zis? Dar de sus de tot a primit ordinul ca e cazul sa schimbam fin si lent etalonul, pai tu crezi ca ala e de capul lui pus acolo?
Tu nu vezi ce in ultimul timp se discuta apasat mai ales de trans?! Si in parlament SUA a venit o fata care a fost baiat (avea 8 ani parca), si parca si in Anglia, au anjuns ca unii politicieni sa-si faca campanie pe baza asta.
Au pus un candidat homo SUA pentru la toamna, are si barbat, a aparut cu ala. Au si precizat asta.
Homosexualitatea este o optiune proprie si persoanala si atata vreme cat nu ma acosteaza pe mine, chiar nu ma interseaza optiune si viata lor sexuala.
Fiecare este liber sa faca sex, cum doreste si cu cine doreste!
Nu sunt contra lor si daca intr-adevar este o gena defecta in genetica lor, atunci este perfect ca nu se reproduc (si nu fac progenituri defecte), pentru ca se elimina singuri.
Mie nici macar nu mi se pare defectiune, e o altfel de normalitate doar, normalitatea asta e relativa. Aia bi se reproduc! De acolo nu se elimina niciodata, si din astia ies fie unisexuali pe acelasi sex doar fie bi. Ca pana la urma daca faci cu acelasi sex sau nu, nu mi se pare nici o diferenta de fapt. Plus ca mai normal mi se pare la aia bi, adica mai democratie, poti alege! Constrangerea doar pe o ramura nu e deloc democratic. Doar nu noi am luptat contra dictaturii?! Acu ce facem, democratia sexuala e nasoala si e considerata defectiune?! Pai ori e democratie peste tot, ori nu, libertatea omului de a alege, cand nu alegi si ti se impune, e dictatura.
Eu sunt împotriva acestor relații homosexuale întrucât asta nu poate duce la o familie sănătoasă și integrarea deplină în societate ca în cazul retragerii Ungariei de la Eurovision. Asemenea cupluri anume în țările care permit asta organizează o sumedenie de festivaluri, concerte, GYM-uri speciale pentru ei și merg mândrii demonstrândule la toți asta, crezândui inferiori pe ceilalți.
De ce nu poate duce la o familie sanatoasa?! De aia sunt sute de milioane de divorturi, si din ce in ce mai multe? Ca celelalte sunt asa sanatoase? De aia sute de milioane de copii sunt traumatizati din cauza ca parintii nu se inteleg, ca sunt sanatoase?
Evident ca nu toate cuplurile hetero sunt asa, dar enorm de multe da.
Eu am vb cu mai multe fete bi. Au zis ca au ales fete caci se inteleg mult mai bine! Au gandire, preocupari, conceptii cam pe acolo cumva.
Si o sa ramai surprins ca se intampla de multe ori tocmai din cauza diferentei majore intre femeie si barbat, gandire, discutii, preocupari, etc. Asa ca sincer? Nici nu stiu care e mai sanatoasa, mai in gluma mai in serios. Daca e sa ma intrebi pe mine, sincer femeia si barbatul nu prea au ce cauta unul cu altul asa a la long. Doar un exemplu dau:
"fiti-ar calculatoru`, tablele si berea de ras, m-ai zapacit cu revistele alea cu masini si cu lansete, undite".
"fiti-ar telenovelele ale dracu`, wow bizu si barfele, ce dati din gura aia frate ore la telefon, nu va inteleg, duaaamne fereste, mac mac mac sapte la leu, stati in magazin o ora, eu ma duc repede, pac pac, iau".
In cazul celalalt:
Prima zice: "ma uit la telenovele turceasca"
Cealalta: "vin si eu"
Prima: "hai fata sa ne uitam prin mall la haine, dar nu ne grabim"
Cealalta "da fata hai".
"aaa pai stai sa-ti zic ce a zis raduleasca ieri la emisunea x", "aaa pai zi, sunt curioasa".
Dincolo
"tragem frate un jucau la calc?" "tragem frate, hai".
"hai sa mergem la targu de masini", "haide".
"vezi ma lansetele alea? Vreau sa iau una mai mare din materialul x ca duce mai mult, se flexeaza", "pai bine, si mergem la pescuit in delta apoi".
Concluzia trage-o tu.
Sigur ca in orice rel sunt probleme, dar astia se inteleg mult mai bine, sunt mai compatibili.
Nu-i adevarat! Nu te crede si nu te vede nimeni inferior, daca esti "normal" din punct de vedere sexual.
Nu mai face prezumtii in necunsotinta de cauza.
Locuiesc in Australia de aproape 30 de ani si lucrez cu gay si lesbiene, dar niciodata, chiar niciodata nu ne-am considerat unii pe alti inferiori s-au ne-am tratat diferit. Sunt politicosi, sunt curati, sunt atenti si respectuosi.
Sunt oameni ca si noi, unii chiar foarte inteligenti, cu functii de conducere (avem pana si in guvernul australian 2 persoane, care sunt homosexuali).
Totul este la fel in societate si sunt discreti si nu se dau la tine.
Nu judecati aiurea, daca nu traiti in lumea lor, alaturi de ei.
Mardi Gras este sarbatoarea homosexualilor si se tine in fiecare an in Australia
https://www.mardigras.org.au/events/parade
PS Pentru clarificari: nu sunt lesbi si nici bi, ci o femeie normala, maritata si cu copii acasa.
Nu am nimic impotriva homosexualitatii si nu ma intereseaza orientarea sexuala a nimanui.
Fiecare este liber sa decida cu cine vrea sa aiba sex sau sa traiasca.
Corect, trebuie toti tratati okey, si noi si ei, si exact asta se cere acum! Sa aiba si ei drepturi ca si ceilalti.
Auzi? Ia sa te intreb eu ceva, tu cum vezi o femeie? Adica daca e misto, cum o vezi? Ca sunt curios diferenta, cum o percep eu sau tu. Eu o percep ca ma excita corpul ei. Figura, picioare, corp.
Interesant cum le vedeti voi, ca alea les le vad ca mine, asta clar.
Adica cand le vezi corpul, ce simti? Nu le vezi misto?
Eu am 2 cunsotinte care-s lesbi si amandoua sunt foarte grase, dar sunt multe din ele foarte frumoase si atragatoare si daca nu stii de la ele ca-s lesbi, nimic nu le tradeaza.
Mai frustrant este sa vezi niste barabti superbi, ca scosi din cutie, gen Ken a lui Barbie, si de care aflii mai tarziu ca-s gay.
Trage si tu un search pe google despre
"Mardi gras Sydney" sau "Mardi gras lesbian gay" si vezi pozele!
Asta stiu, eu te-am intrebat pe tine care nu esti les, cum vezi o femeie! Daca o vezi frumoasa si atragatoare cum le vad eu.
O s vad mai in colo ca deocamdata nu imi apare ce trebuie.
Da, marea majoritate sunt frumoase si atragatoare, ingrijite, cu trupuri faine.
Dar printre ele sunt si femei simple, unele mai grase, altele mai slabe, unele mai frumoase, altele mai urate, care nu si-au gasit barbatul perfect si atunci se "imperecheaza" intre ele.
Ce sa zic eu am fost homofoba inraita, ii vedeam ca niste draci pana cand mi-am dat seama cat ranesc oamenii care se aflau in situatia asta asa ca fiecare sa faca dupa cum simte ca nu mai dau cu hate niciodata si dintr-o planeta intreaga fiecare are libertatea ca o pasare a cerului sa faca ce vrea.
Pai si e mai bine intre ele. Nu se inteleg intre ele mai bine? Deci tu nu le vezi atractive sexual, le vezi doar frumoase si atat.
Foarte bine! Ce aveai tu, era eroare de gandire, adica nu realizai ca nu era okey ce faci, practic nu aveai nici un argument. Ai constientizat si ai schimbat treaba, bravo. Nu doar sa nu zici ca sa nu ranesti, dar sa gandesti contra, ci sa gandesti tu ca e normal in felul lor sa fie asa, aia e normalitatea lor.
O comunitate overrated care a aparut pentru a devia putin atentia tuturor de la realele problemele ale vietii.
Pana la bibilica iti place fizicul, faci sex, te distrezi. Pana la o relatie serioasa mai e. Si chiar si asa, cati barbati nu ai vazut cu femei care nu au nimic in cap, sau invera, femei cu barbati de slaba calitate, ca i-a atras fizic.
Pentru mine conteaza si ce are in cap pentru o rel serioase, dar nu pentru toti.
Insa fizicul e proba eliminatorie, fara el, nu mai conteaza nimic, dar nu e si suficienta pentru ceva de calitate relatie. Dar invers merge, fizic fara celelalte.
Poti sa o mai zici de 101 ori, bravo, asa este. nu mai merge economia, nu mai au ce face, si ca sa devieze atentia, zic de altele, iar daca-s conflicte religioase, etnice, sexuale o sa zica "asta e sursa raului", in nici un caz economia lor capitalista care nu mai merge.
Nu sunt contra lor, dar ei cu scopul asta o fac, nu de grija alora.
Cum sa le vad eu atractive sexual cand sunt fata si NU ma atrag sexual femeile?
Iar sa ma pun in locul tau, chiar nu pot.
Dar tu, te simti atras sexual de barbati?
Exact! Ma tu esti baiat destept. Si dovada este ca doar de la un timp se pune accent pe asta peste tot, e suspect, dar nimeni nu s-a prins, nici macar cei in cauza.
Interesu e sa si distraga atentia, dar mai e si sa distruga familia clasica ca sa iasa haos (nu zic ca asta clasica e mai buna ca cealalta, dar zic doar scopul lor independent de cum vad eu treaba). Iesind haos o sa zica ca alea-s cauzele ca o ducem rau de tot.
Nu mai au ce sa promita, ca nu mai pot gestiona capitalismul care in agonie, si atunci se dau aparatori ai drepturilor astora ca sa para umani, buni. Niste nenorociti.
Ca si cu corona, chiar am zis la topicul celalalt deschis de mine cum ca SUA ar fi aranjat asta, ca azi am aflat ca in 2017 consiliul bancii mondiale a anuntat ca va fi pandemie! Tim Evens il cheama pe tipul filmat care a zis-o. Doar in Ukraina au 35 de laboratoare unde fabirca din astea biologice.
Ai dreptate, eram doar curios, as vrea sa fiu 10 min in locul unei femei sa vad cum o percepe pe alta, daca nu e pe invers. Barbatu mi se pare nasol cu parul ala pe el. Adica banuiesc ca nu e acelasi lucru din moment ce femeia e numita sexul frumos, adica sa para barbatul la fel de frumos pentru una, ca femeia pentru noi.
Marea majoritate a fetelor/femeilor sunt invidioase pe cele care sunt mai frumoase ca ele si chiar ajung sa le creeze probleme sau chiar sa le jigneasca (daca le sunt colege sau cunoscute).
Nu am problema asta!
Cred ca tine de increderea persoanala, fiindca eu una, am admirat intotdeauna o fata frumoasa, un corp frumos, chiar am facut complimente si nu am gasit nimic rau sau de invidiat, la o alta fata.
Cu cei care nu-s evidenți de la 10 km că-s gay și nu-și manifestă existența în jurul acestui fapt n-am absolut nimic.
Mă enervează în schimb ăia exagerați care cer 10.000 de drepturi unde n-ar fi cazu și paradele alea stupide.
Exact, aia cu paradele si eu sunt contra total. Da, sa le dau doar drepturile pe care le au si ceilalti, nu alte privilegii, in nici un caz. Nu, daca uni ma face handicapat sa nu conteze, dar daca-l fac pe un LGBT handicapat, sa ma pedepseasca statul cum e in Germania de exemplu. Dar nu ca-l fac in leg cu LGBT, ci oricum, se foloseste de privilegiu protectiei minoritatilor sa ne-o luam la o adica.
Asta e tampenie.
Mai ales Francezii sunt dus tata, nu e normal sa impui parinte 1 si 2 in certif de nastere la toti, asa cum au facut.
Nu era cazul, daca erau toti barbati, spuneai tata la ambii, ca erau egali in functie cum ar veni. La femei la fel, mama la ambele, si nu afectai pe ceilalti.
Asa cum e si la moderatori de exemplu, daca sunt 10, nu zici mod 1, 2, 3, 4, pe care prinzi zici "un moderator sa ma ajute". Zici "domnule moderator" la oricare este.
Asta nu pricep, de ce sa fie invidioase ca nu ajuta, nu e vina alora frumoase ca-s frumoase. Asta se numeste prostie. Eu de ex nu-s invidios pe un miliardar, ca as vrea sa fiu la fel si imi pare rau ca nu-s, este cu totul altceva, dar nu am necaz pe el ca nu ma ajuta, si omul nu are nici o vina.
Iti dau dreptate in multe privinte inserate in postare. O sa incep cu o contrazicere.
1. Consider ca trebuie sa studiezi despre fenomen, deoarece traim intr-o tara xenofoba, unde biserica inoculeaza in mintea copiilor cat de mare este pacatul homosexualitatii. Ca este pacat sa te masturbezi (un adolescent mi-a spus ca a fost intrebat la spovedanie de acest lucru).
Traim intr-o tara unde 65% din oameni n-ar vrea sa aiba vecini homosexuali, 85% din populatie nu ar sta la masa cu un homosexual. Deci de mici suntem invatati de societate ca homosexualitatea este ceva rau pe care-l fac unele persoane. Ori a face ceva rau este ceea ce vor sa faca respectivele persoane.
Cu o asemenea „educatie" desigur ca de cand ma stiu am considerat pe homosexuali ca ceva rau. Doar studiind mi-am dat seama ca gresesc. Si multumesc barbatilor cu fusta care, datorita unor incidente pe care le-am avut cu ei, am ajuns sa nu mai frecventez biserica.
2. Homosexualitatea nu este genetica, este genala. Daca ar fi genetica s-ar transmite de la parinti. Ori ea este datorata unui accident genal la gena care determina sexualitatea pe timpul sarcinii in primele 3 saptamani.
3. La fel ca la heterosexuali, sexul intre homosexuali se face din trei motive:
- pentru descarcare sexuala, placere sexuala;
- ca iti place de persoana respectiva – predominanta la homosexuali:
- ca o incununare a iubirii intre doua persoane.
4. Psihologii nu pot cunoaste fenomenul decat din carti. Doar un psiholoh homosexual sau bisexual poate intelege pe deplin fenomenul.
5. Un homosexual nu poate determina un heterosexual sa devina homosexual. Aici insa se impun cateva precizari destul de importante:
a) "Barbatii nu se impart in doua categorii: homosexuali si heterosexuali. Lumea nu este impartita in capre si oi", scria Kinsey in introducerea cartii sale despre sexualitatea umana, in care el si colegii sai gaseau ca fiind problematic modul transant in care orientarile sexuale erau impartite.
b) Doar procente sub 10% sunt persoane heterosexuale sau homosexuale „curate". Diferenta este compusa de persoane care au trasaturi si inclinatii homosexuale de la 1 la 89 din 90.
c) Sunt situatii cand o persoana „isi schimba" orientarea sexuala, schimbare datorata unor intamplari nefericite din viata lor. Acestia sunt bisexualii. De regula bisexualii isi ascund latura homo si actioneaza pe latura hetero in societate. Trecerea unui bisexual de la latura homo la cea hetero este considerata si propagata de biserica si de anumiti homofobi (printre care si medici) ca vindecare. Dar ei raman cu dorinte homo care pot rabufni su nu in viitor.
6. Nimeni nu își schimbă orientarea sexuală devenind homosexual pentru că vede în jur astfel de exemple. Nimeni nu poate fi „recrutat".
7. Si Papa Francisc, mult mai deschis in aceasta directie – chiar daca prin pendularea de la o extrema la alta, creaza confuzie, este de acord ca un homosexual asa este creat de Dumnezeu. «Știi, Juan Carlos, asta nu contează (orientarea sexuală). Dumnezeu te-a făcut gay. Dumnezeu te iubește așa cum ești. Ar trebui să te iubești și tu însuți și să nu îți faci griji în legătură cu ce spune lumea»".
7. Conclavul episcopilor catolici din Europa au semnat o declaratie prin care sustin ca homosexualitatea nu este o boala si cer incetarea oricarei metode „de vindecarea" a acesteia.
Abia acum ai gasit raspunsul corect!
De ce sa fie altele invidioase pe cele frumoase?
Fiindca sunt proaste, evident, de aici si invidia, ca ele nu au nurii celeilate, sau hainele celeilalte.
(pentu Annastassia) Homsexualitatea nu este o optiune. Ea este un dat cu care te nasti. Un homosexual are repulsie fata de persoane de sex opus pentru relatii intime, asa cum un heterosexual are fata de persoane de acelasi sex.
Nu-s de acord de exemplu să se recunoască legal ca familie femeie cu femeie și bărbat cu bărbat. Ok, stau împreună, fac ce vor în intimitatea lor, dar mi se pare prea mult să adoptăm asta ca familie. N-am nimic cu ei, dacă cunosc un om ok și aflu ulterior că e gay nu-mi schimbă cu nimic părerea, dar hai totuși să păstrăm o limită.
Anonima17191 întreabă: