Este o problema care se poate discuta. O femeie singura poate adopta un copil, dar un cuplu de lesbiene nu? La fel si la barbati.
Oare, daca societatea ar accepta homosexualitatea ca ceva normal, s-ar mai pune problema cine sunt parintii unui copil?
Ai fost vreodata la o casa de copii orfani, abandonati sau ai stat de vorba cu tineri care au trecut prin asa ceva? Este groaznic, inuman ce se intampla acolo, inclusiv homosexualitate. Nu crezi ca un copil se dezvolta mai bine psihic si intelectual langa un cuplu de homosexuali care il iubeste si-i asigura tot ce are nevoie, decat intr-o asemenea scoala, care nu este departe de una de corectie?!
Pai exact asta si zic, vezi? Nici in familiile clasice in marea majoritate cazurilor NU e bine, deci chestia ca acolo le e mai bine, este cat se poate de fals. Se va schimba daca suntem constransi incet incet de legi, ca daca noi nu ne trezim, trebuie luate masuri coercitive! Macar pedepse pentru cine incalca, dar oricum pana la urma nu e vb de educatie, ca nu zic parintii fi ma contra lor sau fi ma pentru, sincer nici asta nu le zice, dar conteaza ce aud si vad in jur, de aia e bine ca acum ca se tot vorbeste de subiect si ca e normal sa fie acceptati, tocmai ca cei mici, tineri sa vada si sa preia usor usor.
Dar te intreb, de ce parintii stau ca prostii sa fie copiii lor agresati la scoala (nu ma refer doar la LGBT)?! Eu nu pricep, tu pricepi? De ce stau ca fraierii si se uita cand o educatoare, o invatatoare, un profesor isi bate joc de ei?! De ce reclama tot ca fraierii cand stiu ca nu se rezolva nimic? Dar se plang in acelasi timp.
Mai ales profu ala de sport care-i batea, pai mai ajungea acasa okey a doua zi?! Ce parere ai tu? Nici macar unu din cei poate 60 de parinti nu au luat masuri.
Exact! Si sti cand se sperie cel mai tare cineva? Cand zici "politia la o adica vine dupa, dar inainte ti-o iei, si daca mai minti ca ai facut si parnaie asa ca intimidare, nici nu vede cine, sunt finished". Sau ca sa fie si mai treaba treaba, altcineva sa ii puna la punct sa nici nu stie cine e "daca iti mai bati joc de copii, ai pus-o", si atunci e mai difuza si mai grea treaba.
Trebuie nene masuri, nu merge, ca, copii aia raman cu traume pe viata poate. Sau profa aia care s-a dus cu pistol la ore, a fost la TV! E posibil? Si bineinteles ca isi batea joc de elevi. Se intoarce la predat, asta s-a rezolvat prin reclamatie.
Asa e, imi aduc aminte cata bătaie mancam la scoala, asta in urma cu vreo 8 ani, nu 30
Cu banii sa stii ca nu am putut altfel. Nu aveam alt cumparator. Am studiat eu problema pe toate fetele. Decat sa se deterioreze acel lucru si sa nu iau mai nimic pe el, mai bine luam cu 7, 5% mai putin.
Am avut inainte un cumparator, care-mi dadea jumatate din pretul pe care l-am primit.
Femeia alege, daca are pe cine. Daca nu, se multumeste cu ce gaseste. Asta depinde si de caracterul barbatilor.
Nu am primit bataie, nici in scoala, nici de la parinti. Doar o palma am primit de la un profesor, pentru ca nu am adus de acasa un harlet sa sapam gradina de care se ocupa. Nu l-am adus pe motiv ca eram operat cu 3 saptamani inainte de apedicita. Am vrut sa-l reclam la inspectorat, dar parintii au zis sa nu o fac.
Am mai primit un dos de palma, data pe la spate de profesorul de serviciu, doarece fumam in WC-u. Dar nu a aflat cine eram.
E adevarat ca nu aveam treaba cu invatatura, cel mai mic premiu a fost premiul II.
Si eu sunt de aceiasi parere: drepturi egale pentru fiecare si sa fie libertatea persoanei de a face ce vrea ea, atata timp cat nu afecteaza pe nimeni.
Cat despre cum sa-i numesti, depinde si de context. Eu am un prieten caruia ii spun doar bulangiu, parca se asociaza perfect cu persoana sa. Si nu se supara. A, sa nu uit - el este gay. Desigur, nu sunt de acord folosirea acestor denumiri in mod peiorativ, jignitor.
Nu toti intelectualii sunt si oameni culti. Cultura cuprinde cel putin 7 laturi, dar intelectual poti ajunge si cu una singura: invatatura.
Dar pe mine ma accepti? Eu iti cer voie intai. Glumesc.
Si intre homosexuali, ca si intre heterosexuali, sunt indivizi care recurg la asemenea tracasari. Aceia merita sa-i pocnesti. Un homosexual cu bun simt isi vede de lungul nasului.
Promovarea prea excesiva a lor este toxica, iar daca esti un Gica Contra al lor esti aproape persecutat, in tari precum Spania cica se face puscarie pentru ca nu esti de acord cu ei, e un exemplu destul de elocvent pentru a scoate abuzul in evidenta.
Dar nu doar lgbt are parte de favorisme, feministele la fel, negrii care nu mai sunt de mult o minoritate cam fac legea prin argati care inventeaza legi peste noapte care te arunca direct ca ultimii detinuti prin puscarii sau amenzi de te ustura 3 generatii. E normal asa ceva?
Nu vreau sa fiu inteles ca sunt rasist,, doar spun lucrurilor pe nume, minoritatile sunt toxice pentru ca s-au gasit prosti care sa-i pupe in dos, cand incalci dreptul altora ( dreptul la opinie sa zicem) deja ai trecut in alta extrema, nu m-am referit doar la lgbt.
Ok, greseala mea ca mi-am pierdut vremea incercand sa-ti explic mura-n gura,, discutia se va opri aici pentru ca nu are rost, sanatate
Ce sa-mi explici: ceea ce nu stii? Studiaza. Si eu am fost homofob.
Până o să fim in stare sa acceptăm LGBT, mai bine sa învățăm să fim in stare ca sa nu mai avem sarcini nedorite, sa naștem copii pe care nu ii vrem ajungând acolo.
Unde sa ajunga cred ca voiai sa spui? e
E vorba despre copiii care la nastere sunt abandonați și ajung in orfelinate.
Asta clar, dar bine ca ai rezolvat-o macar, bine ca ai reusit macar, dar era gata gata sa ti-o iei.
Dar ce intrebare proasta la el "nu aveti incredere?", pai cum sa ai intr-un strain? Eu veneam cu toti banii clar, dar daca nu, nu ma deranja sa facem chitanta aia, tocmai intelegand ca nu puteai avea incredere, ca eu puteam sa zici ce vreau, dar realitatea putea fi alta.
De exemplu prietenu meu zice a "pai imi incalca drepturile ca daca vad pe unii de acelasi sex care se pupa imi face greata, si deci de ce sa nu ma respecti si sa ti cont de asta?!", cam asa se argumenteaza ca ar incalca, evident ca e o idiotenie, ca tot pupat se numeste, iar daca unii au voie, au toti, asa e normal, daca ii face greata sa iau un antiemetic sau sa nu se uite, eu asa i-am zis. Ca sa nu zic ca este mult mai putin probabil sa vezi din astea sau din astia caci sunt mult mai putini.
Adica daca o vad pe vecina ca se pupa cu unu, mie mi se pare ca e acelasi lucru daca o vedeam pupandu-se cu una, sau pe unu cu altul, ori n u mai dat voie la nici unu, ori la toti.
Nu e normal sa se pupe pe ascuns, trebuie sa fie liberi si ei, adica de ce o majoritatea sa ia drepturile unei minoritati?! Insa repet, asta e problema minora, si cu casatoreala, aia chiar ca nu are sens sa ii afecteze pe hetero, ca nici nu afla de ei, nu se vor intalni mai niciodata! Nu sti ca acum 2 zile s-au casatorit doua sau doi, deci de ce sa deranjeze?! Sau ca adopta, nici nu afli! SI am zis cum e cu adoptatul, ca in orice familie poate suferi sau nu, ca binele copilului nu depinde de tipul familiei, ci de cum sunt oamenii in general.
Si eu pe prietenul meu ala homofob il mai fac fraier, ca e cu capu, dar nu se supara (ca stie probabil ca e), la faza cu homofobia, am zis in celelalt mesaj tie de ce. Are o ura, ti-am explicat dincolo.
Unde este mai bine: intr-o familie de betivi sau una de homosexuali? De baut se poate apuca un copil, dar de a face sex cu persoane de acelasi sex nu, daca nu are inclinatii.
Cat despre sarut pe strada eu consider ca le sta frumos tinerilor, cei mai in varsta nu ma incanta.
I se face greata acelui om care este indoctrinat i homofobie. Atata timp cat in scoli se face religie ortodoxa, homofobia va ramane la cote inalte si doar pentru ca elevii sa fie in gratia bisericii.
Cu intelectulitatea aveai dreptate in celalalt post, insa sincer nici nu stiu daca macar invatatura te face intelectual, eu zic ca inteligenta nativa iti spune ca nu are ce sa aiba cu LGBT, dar sigur ca iti dezvolti multe prin invatare, si mai ales daca intelegi care e treaba despre ceva, sti ce trebuie si gandesti cum trebuie, ca tu la asta te referi.
De ex cand vezi ca un depresiv e lenes, condamni, dar daca inveti si sti ca boala il face asa, gandesti altfel.
Iti raspund la aceasta intrebare. O femeie singura poate infia ca in mintea lor aia mai iesita din garantie, e ceva normal, dar sa infieze doua lesbi nu e normal domne, copilul ala nu va fi educat bine, si deci sa nu poata infia, o tampenie.
Dar nici unu nu isi pune urmatoarea intrebare:
"ma, da pana la urma de ce un copil nu poate fi la fel de bine sau chiar mai bine uneori intr-un cuplu de acelasi sex?! Ia sa ne gandim noi sa vedem, cine ne-a invatat ce e normal si ce nu, si pe ce criterii?! Normaliate adica?! De ce n-ar fi si altfel normal?".
Nu trebuie sa fim in stare, ca e foarte simplu, ce e mare lucru sa intelegem ca nu avem de ce sa nu ii acceptam?! Aia cu sarcinile nedorite e iar simplu, ne protejam si gata.
Pentru unii nu e simplă, la fel cum acceptarea lgbt in societate nu e.
Le e mai bine intr-o fam de homo chiar decat intr-o fam clasica zic eu, nici nu e vorba de comparatia cu betivii. Le-ar putea fi mai bine, probabilitatea de a fi nasol, este mai mica decat la clasici (dar normal ca poate fi rau si acolo la LGBT), asa cum am zis, din cauza compatibilitatii mai mari intre persoane de acelasi sex.
Da, de sexat pe acelasi sex nu se va sexa oricati LGBT ar vedea, daca genetic nu este asa, asta am tot zis si eu peste tot. Sincer nici de baut, daca bea si simte gustu urat, nu va bea, un exemplu sunt eu, chiar daca prietenii mi-au dat sa incerc sa beau si sa fumez, nu am putut, deci cumva si asta e genetic de fapt. Am incercat si cand am vazut cum e am zis hhhh...
Pai sa inceapa sa fie acceptarea simpla, ca nu e mare lucru, sa-si lase mintile alea contractate, sa schimbe, si sa vada ca nu ai de ce sa fi contra, totusi interesant de ce nu accepta! Pe ce baza?! Ca unii nici nu au citit biblia ca sa zici ca stie ce scrie acolo.
Anonima17191 întreabă: