anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cel mai important criteriu al meu este sinceritatea, seriozitatea, simtul umorului, sa ne placem reciproc, sa ne intelegem, sunt prea pretentios?

Răspuns Câştigător
| Raizing a răspuns:

Nu suna pretentioshappy, doar ca nu ne sunt permise unele lucruri.Totul pleaca daca privim in trecut, de la prima varsare de sange dintre frati cain si abel( nu s-au inteles prea bine, nu?)
De ce? Deoarece ni s-a dat de sus sa cunoastem si raul(nu doar partea frumoasa a lucrurilor.)Si desigur au existat ceva controverse, atunci cand am fost creati.Cineva se pare ca era impotriva creatorului. Ceva de genu mandriei ( EU,, satan,, care am fost aici de la inceput, nu accept oameni) deoarece oameni au fost creati cu ceva care cei de sus(ingeri/satan) nu aveauhappyAuto-deducere! Apoi alungare lor din cer, pusi pe pamant, alaturi de noi. Dintre acest sinistru razboi intre d-zeu si satan, noi oameni suntem prinsi la mijloc, in rahatul lorhappy d'avea a ispitit-o pe Eva se muste din mar, deoarece satan nu ne are la inimioara(cum eu satan sa privesc in ciuda fericirea oamenilor? A reusit cu noi oameni deoarece nu avem experienta lui satan, cu toate ca suntem creati mai bine decat el, ironic, nu-i asa, a? Apoi incercare la isus sa-l ispiteasca, a fost un adevarat esec. Deoarece l-a trimis pe isus inspre ciuda lui satan, nu sa salveze omenirea din pacat...

ps: credinciosilor, chiar si d-zeu, are parti rele/proaste, doar suntem chip si asemanare lui, Aleluialove strucklove struck

71 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru mentholinks):

Tu nu vrei sa fie sincera, vrei sa te minte non stop misto

| mentholinks a răspuns (pentru RAY):

Man, cu sinceritatea e o chestie mai complicata, sunt situații când trebuie sa minți, nu știu. Depinde și cu ce te minte.

Aaaaaaa deci tu cu iubita ta o sa va minti, misto relatie, pai parca increderea e baza apoi va plangeti ca va inselat iubita, daca incredere nu e nimic nu e

Pai asta e treaba ei dacă simte sa o mai facă și cu alții doar nu o să-i interzic eu vreo ceva.

E cu alti dar cu tine ai prefera sa te minte?

Nu as prefera sa ma minta dar nici nu ar fi cine știe ce tragedie dacă ar face-o.

Desigur si depinde cu ce anume, inselatul e pe lista?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Curva? Pisi, ți-am mai spus, nu ma deranjeaza ca-mi spui asa. Daca mai insisti mult o sa inceapa sa-mi placa.
Ma întreb dacă esti doar proasta sau ai si probleme medicale.Cum ar fi un iq de 50.Nu cred ca e etic sa-mi bat joc de o persoana handicapata la propriu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda,chiar îți trebuie tupeu sa iei o poza de pe net.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SunshineSunrise):

Nu as vrea, este.