Ray,tu imi faci asta zi de zi Desigur! Eu am la mine in zona un vecin(chiar de varsta ta) care nu atrage fizic femeile insa are vorbele la el si oarecum te manipulează doar din cateva cuvinte.Tu nefiind urat, cu siguranta daca iti imbogatesti vocabularul cu destule cuvinte pe masura, sigur vei avea sanse multe la o jumatate pentru tine. Femeile iubesc umorul la bărbati si respectul din partea acestora.Eu cred ca le ai pe amândouă. Deci, pune-te pe picioare!
DA.Asta e una din chestile principale prin care cuceresti o fata.Prima mea dragoste ma cucerit din vorbe si vrajeli mi-a facut un compliment de cand m-a vazut prima oara apoi discuta despre mine frumos sa aud eu iar cand am inceput sa vorbim mai mult mi-a facut declarati de dragoste incat nici nu mai stiam pe ce lume sunt daca sunt reale sau exagerari. A doua tot asa
Pe mine una vrajeala asta ma lasa rece si nu i dau vreo sansa sa continue. Oricui ii place sa i se vorbesca frumos, sa primeasca complimente dar de aici si pana la linguseala buna pentru agatat e cale lunga. In schimb nu rezist la glumitele si tachinarile unui tip cu simtul umorului dezvoltat- calitate ce denota inteligenta si empatie. E o diferenta cred eu. Depinde si de la fata la fata si unora chiar le place sa auda astfel de vorbe.
Raspunsul simplu este: evident, da!
Exista nuante, in functie de femeie, de ce inseamna "vorbe dulci", etc. Dar clar are mare importanta ce si cum spui.
Intrebarea mea nu e daca apreciezi asta si daca asta poate inlocui atractia fizica