| RAY a întrebat:

Credeti ca din vorbe dulci poti sa determini o fata sa te placa? astept fetele sa vorbeasca din experiente personale

Azi am fost la cafenea la mall si am vazut un barbat gras,nu prea dragut la fizic care vorbea cu o fata frumoasa,i spunea vorbea dulci, glume cam intime apoi i-a cerut si Facebook, fata era chelnerița el un client eu eram langa ei imi faceam treaba

63 răspunsuri:
| RAY explică (pentru anonim_4396):

Deci daca tu nu ma placi fizic cu niste vrajeli voi creea atractie fizica? atunci de ce exista baieti in zona prieteni? daca citesti o carte arta seductiei gata esti gigolo? ce frumos era sa fie asa, voi fetele nu stiti ce va atrage, ce vreti, asta e concluzia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu poti "creea" atractia fizica cu vorbe dulci. O poti compensa pana intr-un anumit punct.Ti-am spus ca "SI replicile de genul ne atrag"."Şi".Pe langa o atractie deja existenta, oricat de mica.

| Ascension a răspuns (pentru RAY):

De ce zici dezgusta? Hai sa zicem ca poate e mai putin atractiv decat un om ''ok'' dar nu dezgustator. Stii ce ma dezgusta la o persoana? Caracterul jegos, si crede-ma ca ma dezgusta mai mult decat fizicul.
Totul tine de gusturile fiecaruia, un om devine mai frumos/urat cu cat il cunosti mai bine.