Depinde ce înseamnă pentru fiecare "vorbe dulci". Eu le vad ca pe niste replici bine gândite, inteligente și cu un mic "iz" umoristic.
Și da, pot astfel de chestii să atragă.
Ti-am zis, nu toate ne bazam 100% pe aspect, daca ai cap si stii sa vorbesti nu o sa ai probleme.
Pai glumea cu ea, diferite chesti dar fata mai mult se uita in jurul ei, nu i datea importanta el era in caldurii dupa ea, patetic
Deci draga mea daca un barbat nu te atrage fizic dar da asemenea replici apare vreo atractie fizica?
Un bărbat poate fi doar carismatic și să atragă, Ray.
Poate nu la fel ca unul care e mai ok dpdv fizic, dar atrage și el.
Te atrage platonic nu ai putea face sex cu el e bun de prieten nu?
Atunci de ce fetele frumoase prefera baieti frumosi daca doar vrajeala conteaza numai inteleg nimic
Eu cred ca concluzia e ca nu stim ce naiba ne atrage asa rational nu stim
Vezi ca poate ne vom vedea cand voi face turul romaniei ca toate ma vreti, asa ca vin eu la voi https://www.youtube.com/watch?v=GJjCfF0nlIg
Prietene te blochez, jur ca te blochez daca mai pui intrebari legate de fizic termina mai! ai facut o obsesie pentru asta, pe bune pune si tu alte intrebari
Doamne viata mea se va sfarsi daca imi dai ignor pe TPU,grabiela nu ma intelege ca o iubesc in secret si asa imi declar iubirea fata de ea prin intrebarii de astea,gabriela fata de alte intrebari macar astea sunt ok, uitate la intrebari pun majoritatea, sunt gravida, sunt virgina si gravida plus multe intrebari vulgare, eu vreau sa va inteleg dragelor
Pentru tine toti sunt frumosi deci nu mai avem ce discuta, bine faci, adio
Mna nu strica sa stii ce sa spui, si replicile de genul pot sa ne atraga
Nu e vorba ca nu te-ar atrage fizic, doar nu este nu stiu ce abominatie ca sa nu te atraga, avem gusturi diferite, poate pe mine m-ar atrage o persoana care nu arata foarte, foarte bine ci o persoana care arata a om normal ci nu a fotomodel. Ti-am zis, la fizic sa fie decent iar in interior sa fie frumos, asta conteaza pentru mine.