Buna,mi-ai trimis mesaj zicand ca te pricepi in astrologie.Si cum nu sunt membru senior, nu pot sa-ti raspund.Scrie-mi un mesaj cu idul tau sau unde te pot contacta.
Daca stai sa te gandesti bine de tot o luam sistematic, o tipa de 20 de ani care o vezi frecvent afara fi sigur ca s-a culcat cu vreo 5 tipi sau mai mult daca chiar e nesimtita. Ti-ar conveni sa se culce cu tine daca a zis ca a fost cuminte si a avut doar 2 tipi in viata ei? Ar fi bine daca ar fi chiar asa dar uite ca nu e, mint toate ca sa nu fie refuzate, cea care ar trebui sa fie cu tine ar trebui sa fie exact ca tine nu cineva sa fie mai presus de altul la pat intelegi?
Asa cum printre flori frumoase traiesc si buruieni dar nu le micsoreaza farmecul, asa este si printre oameni. Nu stiu ce varsta ai dar daca nu ai intalnit pana acum o fata care sa-ti merite respectul e grav.E imposibil sa nu fi intalnit o fata cu un suflet frumos care sa merite respectul si admiratia ta. Nu pot sa cred ca ai vazut doar "raul" din sufletul oamenilor. E absurd. Sunt multi oameni minunati care merita sa faca parte din viata noastra, care merita sa fie iubiti.
Doar lozinci draga mea blueheart. Ti-am citit toate datele ca sa vad cu cine am de a face.Interesant! Virsta mea este apropiata de a ta. Nu am intilnit din pacate, caci nu stiu sa iubesc ceea ce nu e de iubit si sa sper in ceea ce nu e de sperat, vorbind hegelian. Sunt multi oameni minunati, dar daca nu vor iesi la lumina sa-i cunoastem, ei se vor pierde in negura vremurilor, isi vor pierde calitatile. Iti doresc o zi frumoasa. Multumesc de raspuns.
Lozinci? Nu,nu si nu. Eu cred in ceea ce spun. Cred in oamenii pe care i-am intalnit,cred in iubirea pe care mi-au daruit-o, cred in iubirea, in prietenia pe care le-am daruit-o la randul meu. Si eu am intalnit persoane false care nu au meritat multe din lucrurile pe care le-am facut pentru ei dar am ales:pe unii i-am scos din viata mea(pe cei care nu si-au dat seama de raul facut) iar pe cei carora le-a parut rau cu adevarat de purtarea lor le-am dat o a doua sansa si nu imi pare rau. Mi-au demonstrat ca nu m-am inselat, ca mai exista oameni care stiu sa pretuiasca o prietenie, care stiu sa vada si frumosul din jurul lor.
Nu vreau sa ma contrazic cu tine. Fiecare are dreptul la o opinie. Eu vorbesc din experienta mea de viata.
Ai spus ceva ce mie mi-a placut :"nu stiu sa iubesc ceea ce nu e de iubit si sa sper in ceea ce nu e de sperat". Mi-as dori sa fiu ca tine.
Si eu iti doresc o zi frumoasa.
Iti multumesc pentru mesaj. Eu nu-ti pot scrie. Daca vrei sa mai comunicam atunci astept mailul tau. Cu bine!
Nu prea cred! depinde or mai fi! dar si alea sunt extrem de rare nu dese! au silicon botox cat cuprinde! tatuaje piercing-uri! si alea henna sau cum le zice spune sunt tot un fel de tatuaje!
ĎĮĐĬ întreabă: