Ce tot spui acolo? De unde stii tu cu cine umblu? De unde stii tu ca desconsider o fata serioasa? Nici macar nu cred ca esti o fata, ci doar un barbat travestit intr-o fata. Apoi daca o fata este inteligenta si sufletista, nu ar parasi un baiat atit de usor. Cine gaseste potrivit sa renunte la un baiat bun fara un motiv intemeiat aceea nu este o fata serioasa. Orice relatie inseamna si raspundere. Eu nu-mi bat joc si nu mi-am batut, martor mi-E Dumnezeu. Eu nu vreau sa fiu realist ca tine. Realitatea imaginata de tine este de fapt o realitate nebuna lipsita de vis, speranta si suflet.Ramii in lumea ta!
Cu toate acestea iti respect opinia, ca a tuturor celor ce scriu aici. Astept si alte pareri.
Aoleo,m-ai inteles gresit.
Ziceam in general, nu vorbeam de TINE! nu am zis ca desconsideri o fata serioasa, este desconsiderata de multi care privesc fetele serioase ca pe niste naive de care pot sa-si bata joc.
Si sunt fata, nu un barbat travestit intr-o fata!
Daca nu te mai simti bine intr-o relatie si nu mai esti ferit/fericita si vrei sa pui punct, asta nu insemna ca nu esti sufletist.E mai bine asa decat sa-ti bati joc de cineva.Si stai linistit ca nici o femeie nu o sa renunte la un barbat,doar asa fara un motiv intemeiat,chiar daca este stiut doar de ea.
Nu am zis ca ti-ai batut joc de nimeni,e viata ta si faci ce vrei cu ea.
Tu esti realist si gandesti doar cum vrei tu si nu vezi de fapt cum stau lucrurile.
Sa stii ca am suflet,am pus suflet de multe ori si pentru persoanele care,in final mi-am dat seama ca meritau putin mai mult decat un scuipat si nu m-am plans niciodata, am sperante si mai si visez cateodata, dar ma trezesc repede la realitate pentru ca visele sunt facute sa le avem atunci cand dormim, iar cine viseaza tot timpul, ramane doar cu visele.
Eu care credeam ca tu esti cu adevarat un baiat care nu crede ca mai exista fete cuminti. Stii ce? Tu esti doar frustrat fara motiv, te prostesti si nu vezi nimic in fata ochilor in afara de propriile tale idei care nu au niciun fundament. La o adica, atunci cand o sa cunosti tu jumatate+ 1 din toate fetele/femeile de pe planeta si toate or sa fie "vagaboande" atunci vii aici si ne bati la cap. Pana atunci esti doar enervant. Daca vreti ceva concret nu mai visati la cai verzi pe pereti si sa va iasa din cap ca fetele cuminti se gasesc in club sau in fundu' gol pe strada. Ai primit destule argumente, Diabla ti-a sugerat frumos ca ea nu se gaseste printre "vagaboandele" tale, eu ti-am spus la fel ca nu ma consider parte din aceasta categorie dar tu tot o tii pe a ta, Gica-contra fara niciun motiv logic.
Salutare! Da, mai exista fete calumea, nu sunt toate vagaboande.O zi frumoasa sa ai
Nu stiu de unde ai scos chestia cu frustrarea. Nu sunt frustrat ci doar debusolat.Nu sunt unicul baiat care observa ca fetele au luat-o razna. Recunosc ca termenul folosit de mine nu a fost unul reusit, dar nu mai pot da inapoi-zarurile au fost aruncate. Eu nu vin aici, eu eram aici, iar cui nu-i place de mine ma poate evita. Fetele cuminti sunt pasari rare asa cum rara este si toleranta ta fata de mine. Oricine ai fi eu iti multumesc Cu bine!
Ai dreptate porcusor de guineea. Ele mai exista, dar este difcil sa le cistigi increderea. Intr-o lume nebuna dupa putere si avere, e greu sa-ti dovedesti bunele intentii
Ma bucur ca ai facut lumina cu privire la primul mesaj. Apreciez atitudinea ta obiectiva.Sunt realist caci altfel nu se poate. Si baietii tin la sufletul lor!
Voiam sa intelegi de fapt ce am vrut sa zic, nu-mi place sa las lucrurile neclarificate.
Si fetele tin la sufletul lor si toti tinem la sufletele noastre, doar ca unii stiu sa distruga ceva la care noi tinem atat de mult.
Cei ce distrug sufletele altora nu se numesc oameni. Problema este la purtator, adica cel ce se lasa pacalit la discretie si nu cel ce pacaleste. Este intr-adevar o arta sa stii cui oferi inima.
Peste tot numai trebuie sa shtii unde si cum sa le cauti:p
Uite sunt aici.
Dar de ce e nevoie de generalizari de genu "fetele sunt vagaboande", "baietii sunt toti la fel" etc. Nu judecati un om doar dupa aparente fara sa il cunoasteti destul de bine, si "vagabonatele" sunt perosane care pot ascunde mai multe decat lasa sa se vada. Nu militez eu acum pentru ele, dar poate te grabesti sa tragi concluzii, suntem toti oameni pana la urma. Daca ai avut parte de dezamagiri, experiente neplacute sau pur si simplu te uiti in jur nu uita de diferenta dintre esenta si aparenta. Ofera-i unei persoane motive si ar putea sa se schimbe, catalogheaz-o si bag-o in oale cu altele si atunci va pleca. Gandeste-te doar ca tie nu ti-ar placea sa fi bagat gramada cu alti "vagabonzi". E si o chestiune de noroc, pana la urma vei gasi tu o fata perfecta. Nu isi au rostul toate impartirile astea pe clase, niciodata sa nu spui niciodata.
Am iubit o fata care m-a facut mult sa sufar,apoi mam intarnit cu cateva de pe net mau dezamagit toate vreau banii sau nu stiu ce vroau
, de atunci mi-am pierdut increderea in fete, vad in jurul meu doar ipocrite, false, mincinoase, vipere ca ultima
poate ca exista fete sincere eu n-am dat de vreuna
Bineinteles. Un barbat/baiat adevarat stie sa gaseasca o astfel de fata, si sa o cucereasca.
Si in fine, fetele calumea ies in discoteca ocazional, nu asculta manele, si se recunoasc dupa primele 2, 3 vorbe scoase din gura.
Pina acum nu amintilnit o fata normala. Eu inteleg prin normal nu numai moralitatea, ci si inteligenta si sufletul. O fata poate fi pura dar sa nu fie inteligenta. Atunci nu mai are sens puritatea daca nu este dublata de bunatate si inteligenta.
E corect ce spui. Cind iti doresti o fata deosebita destinul ti-o va scoate in cale. Numai sa nu fie prea tirziu. Caci nu suntem nemuritori.
Nu dispera. In cautarea unei fete este necesar sa fii rabdator, iar dupa ce ai intilnit-o este necesar sa fii atent la vorbe si la fapte. Sunt si fete bune asa cum sunt si baieti buni.
Pai ai spus ca mai sunt fete dar o iau repede razna.Eu inca nu am luat-o razna si nici nu am de gand sa o fac.
Ma mir ca nu ai gasit. Sunt foarte multi. Vrei sa-ti fac cunostinta cu unul?
Sunt fete bune, dar sunt tematoare. Si pe buna dreptate.
Sunt sigura ca inca mai exista si fete si baieti "normali". Problema e ca persoanele "ok" dau doar de "zdrente". Probabil intr-o zi vei intalni si fete "calumea".
Si eu aveam aceasta siguranta.Acum nu o mai am si ma tem sa n-o fi pierdut definitiv. Pentru mine acele zdrente nu valoreaza nici cit praful de sub pantof. Iar o fata "calumea" merita toata cinstea si daruirea mea.
ĎĮĐĬ întreabă: