| YoSeBbY a întrebat:

Cum impresionez o fata? am incercat sa fiu eu insami dar nu a mers a zis ca daca as incerca mai mult... si nu stiu ce sa mai incerc

Răspuns Câştigător
| Skadred a răspuns:

Fii mereu siigur pe tine si fii tupeist in limita politetiiwinking

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

afla ce simte pentru tine : poti sa pui un prieten o amika sau chiar sa ii zici in fata eu tin la tine dar u si asa poti sa afli ceva si sa te comporti cu ea fb si eu sunt cam la aceeasi varsta putin mai mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma puteti ajuta si pe mine am incercat cu o fata sa o impresionez si nu stiu cum ea este mai glumeata si este desteapta am incercat sa vb cu ea sa fiu eu insumi si nu a mers ma puteti ajuta si pe minebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai YoSeBby esti pff nene la 12 ani ma intreba unu de 16 ani cu sa impresionese o fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place de o fata... si nu stiu ce simte pentru minesad
si as vrea sa aflu chiar daca ii place sau nu de minecrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva esti fata? vorbesti la feminin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Am 13 ani si as vrea sa intreb ceva nu stiu cum sa impresionez o fata deoarece sunt timid si nu pot sa-i fac nici`o invitatie la un suc desi as dori dar fata nu stie ca o plac...Care ma poate ajuta cu ceva? Niste sfaturi

| andrey663 a răspuns:

Toata lumea zice "sa o chemi la suc sau ceva de genu" dar nu e corect, chiar daca ai 11-12-13-14 ani nu poti face asa ceva,doar esti mic,cel mai simplus te duci la ea cu un trandafir si o intrebi daca vrea sa fie cu tine, daca e interesata zice"ma mai gandesc" daca nu te place zice"nu nu am nevoie "daca te place zice"da as vrea", incercati sa vedeti daca merge,

| bob4rap a răspuns:

Scoateo la o tuicawinking si va fi a ta

| lexy_3694 a răspuns:

Fetele adora tot ce este legat de romantism, fi romantic, fa-i complimente, spune-i ca iti place, n-ar strica sai daruesti niste flori, cel mai bun variant sint trandafirii,
Si daca te simpatizeaza cu siguranta va fi faricita,
Succes tie!

| rus_8333 a răspuns:

Ma ajuca cineva si pe mine? Am cunoscut o fata din clasa mea acum sa muata si imi place de ea si stiu unde locuieste am fosti si pe lea ea ii cunosc familia stu ce flori ii plac ce culoare ii palce.
de cate ori mi-a cerut 1...3 lei in prumut i-am dat si i-am zis ca nu trebuie sa mi dea inapoi.
Cum sa ii spun ca imi place de ia?

| eMoNEl_8066 a răspuns:

Mai depinde si de tipul de fata...ca daca e de aiai fitoasa o sa ai asanse la ia doar daca te alsa sau vrea si iasad

| andrei_7439 a răspuns:

Din cate am inteles ai 12 ani... la varsta asta e normal sa-ti placa de o fata. mai inati daca vrei sa fii cu o fata afla tot ce poti despre ea. de exemplu: hobby, despre familie, preferinte, si cu ocazia asta afli daca te potriveste cu ea. in al doilea rand arata-i ca iti pasa de ea. intreab-o cum i-a mers ziua, chestii de astea. probabil la iti place o colega din clasa nu? atunci nu o ignora vorbind cu altii si pe ea sa nu o bagi in seama, stai cu ea, ajut-o cu cate ceva, dar nu te oferi sa-i faci temele pentru ca ei ii sugereaza ca ai facut-o proasta. nu ca invatatul si temele cuceresti fete.

Nu fi instistent... adica daca ai vazut-o si ti-a placut nu te repezi la ea pentru ca te intimidezi si strici totul. incepe cu ceva simplu, de exemplu eu cand vad o fata in oras undeva unde eu beau un suc ceva si imi place de ea, ma indrept spre ea, calm, nu fi stresat si nu te uita fix la ea, si cand ajung la ea ii spun doar: "Buna, am vrut doar sa-ti spun ca esti frumoasa. sa ai o zi buna" si de fiecare data fata respectiva ori a venit dupa mine ori m-a chemat sa stau cu ea.

si cel mai important lucru daca iti spune nu si nu ii place de tine nu te supara. nu e singura fata din lume. ai doar 12 ani.

aa si inca ceva. afla de la inceput ce fire e: daca ii plac florile, ii dai flori, dar nici prea multe ca strica. daca nu ii plac florile sa nu vii in viata ta cu flori la ea ca iti da in cap cu ele. cumparai un lantisor frumos.

| alexbossulvostru a răspuns:

Sas nu te dai mare de fata cu ea si eu am 12 ani, yoseby o scoti in oras sau la film si dupai vn de la sine vezi ce faci

| digei a răspuns:

Intreabo direct nu fi ratat

| catalin_8332 a răspuns:

Apucate de carte ca ai timp de fete toata viata

| Maly_3103 a răspuns:

Eu am incercat pana acum in felul urmator big grin Incercam sa ii devin prieten apropiat iar dupa aia ii spuneam ca imi place de ea. Dar nu merge mereu, depinde de ce fel de fata ewinking Dupa ce le spuneam ca imi place de ea, isi schimba comportamentul. De exemplu: inainte daca o invitam la cofetarie, venea. Acuma nu mai vine... si alte chestii de genu. O sa iti vorbeasca altfel, o sa te mai ignore... Eu prefer sa fac asa. Ma imprietenesc bine cu ea, si pe urma, dupa ce am petrecut mult timp impreuna si suntm amandoi siguri ca ne placem, atunci e momentul. Acuma depinde si de ce gen de fata estraight face

| jaguariii a răspuns:

Date macio si eu sint in acceas ipostza