pai daca nu te place din start de ce sa te mai chinui? dragostea cu forta nu tine
Te duci la el in clasa dupa ore si vb cu el razi ca glumele lui si mergi cu el acasa te prefaci ca tie rau te doare capu apendicita vezi si tu atunci el o sa te ia de mana si o sati zica ''gata linisteste-te totul o sa fie bine '' asa nu o sa aiba de ales trebuie sa te duca acasa cu gandul daca te lasa singura lesini. incercarti mie mi-a mers uite eu sunt cu el de 1 an si jumate
Chiar e greu. singura caut raspuns si nu gasesc! cel mai bine sa nu suferi si sa caut toate plusurile ce va leaga si apoi minusurile sa le balansezi si apoi sa te faci mindra! ca baieti ca si fetele vor exerciti grele si cu siguranta nu vreau o domnisoara ce plinge mereu si cauta iubire ei vreau demnitate. cred ca ma veti intelegce ...martusik
Inainte sa intru pe aces forum, chiar lucrurile pe care le-ati scris voi le-am facut, insa cred eu ca alta e problema.eu am 14 ani si el 20. am vb cu el la tell, i-am spus ca il plac, am id lui, m-am intalnit cu el si imi tot spune ca e timp destul. acum e in spaniaplang mereu si nu stiu ce sa fac.nu mai pot spune ca il plac IL IUBESC mult mult. chiar vreau sa fiu cu el. ajutati-ma va rog:X
Buna! Vreau sa-ti zic ca sh mie imi place d un tip din cl cu mine si vb cu el p mess. Acum cateva zile am vb pe mess si incet, incet m-a intr d cine imi pl... eu i-am ascuns faptul ca imi pl d el si i-sm zis ca imi pl de justin bieber. I-am cerut poze cu el pe mess si mi-a trms si zicea ca e frumos si eu il ironizam. El mi-a zis ca ii pl de mine si m-a intrebare daca... sti u ce. Sper sa ai noroc. Succes!
Cu forta nu merge nimic.incearca totusi sa te apropii cat mai mult de el.invita niste prieteni la un film printre care si el.imparte biletele astfel incat sa stai langa el.lasati capul pe umarul lui avand "scuza" ca esti obosit sau spune-i ca tie frig sa te tine putin in brate... apoi vorbeste cu el despre alte fete care-i plac lui si despre dragoste si daca nu vine de la sine si ai tupeu poti sal saruti iar apoi totul va merge ca pe roate incearca eu asa am facut cu uh baiat care nu ma baga in seama deloc si acum sunt cu el de 3 ani
Si eu sunt in aceiasi situatie ca tine ma-facut sa ma indragostesc de el dandu-mi sperante si acum mi-a zis ca iubeste alta fata cateodata ne int si imi zice ca ma iubeste dar dupa tot la ea se intoarce de multe ori am incercat sa il uit dar nu am putut asa ca nu prea stiu ca sa iti zc dar tine-te tare in fata lui si daca poti trateaza-l cu indiferenta catva timp sa vezi cf
HaruhiFujioka întreabă: