pai daca nu te place din start de ce sa te mai chinui? dragostea cu forta nu tine
Am si eu o promblema sper sa nu va amuzati deci am 12 ani si imi place mult de un baiat pe nume niku as vrea sa-i dau de inteles ca-l plac dar nu stiu cum are 11 ani eu sunt foarte timida dar mi se pare atat de dragut si nu stiu ce sa fac numai la asta ma gandesc ma poate ajuta cineva (solutii mai simple si indirecte)
Sincer si mie imi plk de un baiat cr imi da atentie sta pe lng mine si imi zicek sunt draguta si frum dade cateva zile nu rea mai e asadar in nciun caz nu ii zice ca'l placi te va crede insistenta, iar daca vorbeste cu tine se uita la tine de parca vrea sa te sarute, si iti i'a apararea at te plk, dar daca nci buna nti zice daca vb cu el si nu te baga in seama e in zadar si fa'l s afie disperat sa arati ca iti pare de trb.lasa'l sa te placa de la natura.si daca nu tine e clar ca nu e pentru tine. in fine mult succes
Si yop is cam in aceeasi situatzie; imi place de un boy din scoala si el e cls a 7 iar eu a 6... el shtye ca imi place de el, dar mi-e rusine sa il salut sau sa vb cu el.De cateva ori a cam strigat dupa mine simona, simona sau fta, dar nu i'am rasp ca imi era rusine. Ce sa fac? Cum pot sa il conving sa stea cu mine? Am si is si nr de tell dar nu stiu ce sa my fac. vreau sfaturi urgent va rog!
Eu cred ca daca un baiat nu te place pentru cum arati nu ai cum sa-l faci sa tina la tine! Dar daca el nu te place pentru felul tau de a fi incearca sa vezi ce ii place lui la o fata si daca necesita schimbari mjore te sfatuiesc sa nu o faci! Exista baieti pe lumea asta stai linistita. Dar fa astfel incat sa afli daca el te place fara sa stie ca tu simti ceva pentru el! Daca nu, sa stii ca nu este singurul baiat. Mai sunt cati vrei tu , iar daca te place si nu are curajul sa ti-o spuna fa tu primul pas daca nu incearca el bineinteles
Trebuie sa fii tu insati. Afla ce fel de persoana este, ce ii place cel mai mult la o fata si ce nu ii place, iar apoi incearca sa fii pe placul lui. Nu ii da foarte multa atentie, dar sa nu fii nici indiferenta. Uita-te la el cat mai des si vezi daca si el se uita la tine.Bafta multa! ( si nu uita! Daca nu te place nu insista! Mai sunt o gramada de baieti pe lumea asta!)
HaruhiFujioka întreabă: