pai daca nu te place din start de ce sa te mai chinui? dragostea cu forta nu tine
Cu probleme asta ma confrunt si eu, dar in cazul meu ne placem amandoi dar nu indraznim nici unul sa ne spunem sentimentele. Dupa parerea mea daca el nu te place nu-l poti obliga sa fie cu tine, dar daca te place vb cu el sh apoi da-i de inteles ca ar putea fi ceva intre voi
Mias dori ca baiatul pe care-l plac sa ma placa. eu mi-am pus o prietene sa ii zica dar s-a dovedit a fi o mincinoasa si lui i-a zis ceva si mie mi-a zis ca i-a zis altceva. pe scurt mereu cand ne intanlim si suntem singuri el nu imi zice nimic despre ce i-a zis si daca ma place sau nu. eu nu prea am tupeu. ce sa fac? va cer sfutul si vreau sa fiti seriosi nu am chef de mistouri.
Fetelor ajutati.ma iubesc un baiat e mai mare cu un an decat mine. am fost impreuna toata vara, dar el a trebuit sa plece in Italia 2-3 saptamani. cand a venit a inceput sa vb cu alte fete nu imi mai rasp pe mess si chestii din astea. acum ca am inceput sc tot se da la mine dar si la celelalte 2 prietene ale mele si ele stiu ca eu il plac dar ele fac dinadins sa se bage in seama. ajutati-ma si pe me il plac mult si stiu ca si el ma place mult. astept sfaturile voastre
Sh eu am nevoie de ajutor.. sunt in clasa cu un baiat. e foarte dragut :X. dar lui i place de alta fata (curva clasei) scuze expresia.ma intelg bine cu el radem, vb. Anul trecut a aflat nu stiu de la cine ca imim place de el sh dupa aceea sa purtat ft urat cu mine nu mai vb cu mine sh...ne-am sh certat.Anul asta e sh mai dragut dar are acelasi comportament . eu chiar il iubesc...il visez noaptea sh daca as obtine macar un cuvan frumos de la el ar fi suficient . CE SA FACC?
Pai...primul lucru : aranjeazate si tu unpik.nu mult.sa iesi in evidenta. apoi salutal intotdeauna.cand il vezi.zambestei.pana ce intra in vorba cu tine.prima data fi ca o prietena, intelegetiva bine.cand la un baiat ii place de tine este cand : se uita tot timpul la tine, cand este cu prieteni, si santeti in acelasi parca, face tot posibilu sa vina langa voi(tu si prieteni tai). sa il observi, vorbeste frumos cu tine, iti face complimente.si cel mai important.se uita tot timpul la tine..asa.deci.daca un baiat face asa, este clar ca ii place de tine. ei bine.incerci sa nu te mai uiti asa insistent la el nici tu, salutal, si fi vesela.distreazate.ca la baieti nu le place ca fetele sa fie mute.sa steie pe bana si sa nu zica nimic..fi sportiva.si energica si incearca sa mergi in locuri unde obisnuieste el sa steie cu prieteni, fara sa ii dai de banuit ca tu mergi acolo pentru el.si totul va fi bine.. eu tot asa fac de ani de zile.si imi merge ca pe apa.:X.super bine
bafta fetelor:*:*
Ai putea incerca ca mine... 1)priveste la el in ochi si nu in alta parte, priveste pina el nu iti va zimbi, 2) ai putea in urmatoarele zile sa privesti iar la el si el sigur te va saluta 3) Daca are net ai putea incepe sa vb cu el pe msn, skype sau ceva acolo. 4)cind il mai vezi te saluti cu el si il intrebi ce mai face sau ceva in stilu asta. 5)incearca sa te imprietenesti cu el. 6) cerei nr de tel, daca el nu a facut-o 7) poti sa-i spu ca il placi. atunci el sigur iti va raspunde sincer -da sau nu-. 8) si daca totusi a spus ca da iesiti intr-o zi la o plimbare. Sincer iti spun functioneaza.
HaruhiFujioka întreabă: