anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se saruta cu limba in gura? ca eu tot nu am inteles.ca nu am mai facut asta pana cum si imi e oarecum teama sa nu gresesc.si sa ma fac de ras

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul luilaughing)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...laughing

299 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acest lucru nu se invata, eu asa cred si asa si este...nu exista nimic care ar desrie cum sa te saruti mai bine sau mai rau...acest lucru minunat as putea spune vine de la sine.Cind se ajunge la momentul de a te saruta te adincesti in placere, si cind se termina iti dai seama ca acest lucru deja s-a terminat si nu ai inteles cum sa petrecut momentul mult asteptat.Este minunat sa te saruti cu persoana pe care o iubesti.Sarutul este la nesfirsit si foarte placut.Eu spun asa cum este in realitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu va sp o sg chestie...nu va luati voi dupa tot c scrie pe aici. nimic nu poti invata daca nu faci chiar tu asta J eu eram la fel la inceput citeam tot c scria pe google. dar nimic nu a fost la fel. trebuie sa simnti tu asta. trebuie sa te lasi purtata d val nu ca atn cand va trebuie sa ai primul sarut sa te gandesti c scria pe google ca trebuie sa faciwinking fii serioswinkingTotul trebuie sa faci tuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totul e vorba de parteneri. Daca intr-adevar se iubesc se vor saruta pasional.Adica doar cu varful limbii si mai incet.Cand te saruti cu un baiat/fata iti dai seama daca te iubeste prin sarut.Trebuie doar sa incepi sarutul si dupa nici nu vei sti ce faci.in sensul bun al cuvantului. o sa il saruti poate chiar bine. Dar iti dau un fat, baietilor le place sa fi excitati in itmp ce se saruta. punele pana pe coapsa, pe cap, bagale mana prin par.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu_i atat de greu... totul vine de la sine. e ceva din nastere... dar daca ai mari emotii, mai intra si u pe un site si mai invata. oricum eu zic sa nu-ti faci probleme prea mari! pana la urma, baiatul conduce sarutul si tu t eiei dupa el. asa ca bafta multa

| Blondyx a răspuns:

Mey nu e greu...Gandestete ki lingy o inghetsatha. e usor... da ai grija sa nu-i musty limba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sincer eram la fel de fricoasa si am 12 ani dar prietenul meu ma sarut si l-am lasat sa ma sarute si mi-a iesit perfect usor m-am lasat dusa de valll (dar nu m-a sarutat cu limba si asta e superrr)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiu sa sarut.sh mi-e fricacrying. acum vr`o 2 zile m-a intrebat un baiat daca vreau sa fiu cu el si nu stiuh ce sa faac. mie frica.am deja 15 ani sh nusjj sa sarutcryingoare mai este vre`un baiat la 15 -16 mar invatsa sh p mine. fara sa rada de mine ca maj asa fac...

| bytzu1997 a răspuns:

E o nebunie! cand te lingi love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey nu`tz fie teama... prima data m-am mozolit cu un timp de 15 ani. mai mare ca si mine ccu 1 an sau 2 thinking ma rog.happy si vreau sa zic ca a fost superb. a fost prima data si a fost superb. le-a spus prietenilor lui(si fete si baieti) ca mozolesc superb :X apoi cu un alt baiat a fost altfel pentru ca se juca altfel cu limba dar am stiut :X adica am facut ca inainte numai ca i-am supt limba blushing. el a zis ca mozolesc cel mai bine dintre toate fetele cu care fusese ( si au fost foartee multe blushing)
Deci nu te ingrijora si Nu te gandi ca vei gresi :*
big hug
a si blushing sa te speli pe dinti :*

| katalin29 a răspuns:

Cum generatiile de tineri au nevoie sa vada cum se saruta sau ce inseamna un sarut frantuzesc "French Kiss", m-am gandit sa caut ceva materiale didactice pentru invatacei
French Kiss presupune atingerea limbii partenerului cu limba, dar si introducerea limbii in gura partenerului. Este un gest romantic sau erotic, dar plin de pasiune.
Sarutul simplu cu buzele indica o relatie nonerotica (de cele mai multe ori), insa French kiss indica si o relatie sexuala sau romantica. Sarutul frantuzesc este excitant pentru parteneri si sporeste tensiunea sexuala dinaintea partidei amoroase.
Sarutul cu limba stimuleaza si buzele, limba celuilalt, cavitatea bucala, acestea fiind zone sensibile la atingere.
Cum se face?
Umezeste-ti buzele (trece usor cu limba peste ele) pentru a nu avea o senzatie neplacuta la atingere. Capul trebuie sa il inclini putin intr-o parte pentru a avea spatiu si lejeritate in sarutat. Cu ochii inchisi nu vei mai analiza fiecare parte si miscare a celuilalt si te vei simti mai bine.
Saruta prima data foarte usor (cu cat te doreste mai mult si ii dai mai putin, cu atat isi va dori si mai mult de la tine). Dupa ce ai sarutat cu buzele, deschide putin gura (iti vei da seama cum la fata locului) si cu limba umezeste-i buzele.
Nu intreba daca poti sa o saruti frantuzeste! Totul trebuie sa se desfasoare lent pentru ca senzatiile sa ofere fiori maximi. Dupa ce i-ai umezit buzele, mangaie usor limba partenerului. Jucati-va precum fac serpii la imperechere. Atentie sa nu ii faci operatie de amigdala in timpul sarutului. Nu este o senzatie placuta. Sarutul combinat cu anumite mangaieri ale partilor corpului va vor aduce trairi interioare de tensiune sexuala.
De fiecare data cand saruti este altfel. Niciodata nu vor fi sarutarile la fel. Variatia de miscari va aduce ceva nou de fiecare data. Trairile va vor impinge cum sa va miscati. Exersati cat puteti.
Atentie la neatentie
Sunt cateva aspecte de care trebuie sa ai grija ca sa iasa totul bine:
- respiratia – cea mai mare greseala este sa uiti sa respiri. Daca nu vrei sa lesini respira normal, in ritm normal. In anumite momente (mai erotice) este permisa si respiratia pe gura;
- respiratie fresh – mesteca ceva inainte mentolat;
- atentie la dinti – sa nu va loviti in dinti in furia sarutului;
- fi activ – cum vrei sa te sarute, fa-o si tu. Nu sta sa astepti sa o faca doar celelalt;
- regula nr. 1 – este fara reguli! Faci asa cum simti fara sa incomodezi insa. Emotiile interioare va vor ajuta.
- mainile – daca le folosesti vor da o nota mai romantica sarutului. Tine-i capul cu mainile, obrajii sau gatul. Nu sta cu mainile degeaba.
- vorbeste – comunicarea este importanta daca vrei ca totul sa iasa bine. Ce va place si cum va place spuneti-va fara teama.
Ce sa nu faceti!
- nu sufoca cu limba;
- nu suge limba la refuz (doare);
- atentie la saliva sa nu va inecati (si prin sarut se pot lua boli infectioase, mononucleoza infectioasa de exemplu, numita si boala sarutului);
- sa nu saruti cu respiratia urat mirositoare;
- sa nu razi ca nu stie sa sarute ca si tine (da-i lectii de franceza…). uite aici o prezentare completa baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-te purtata de val totul vine de la sine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu iti fi teama...totul vine de la sine.nimeni nu a fost invatat sa se sarute!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

...pai fa ce face el si o sa vezi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o mica problema baiatu cu care sunt nu stie sa sarute ...si din cate am vazut la comentariile voastre baiatu ar trebui sa faca primul pas...deci ce sa fac pentru ca nici eu nu stiu sa sarut foarte bine.sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nui nimic de ras aici.
el te va invata asta...

| Alutzu a răspuns:

Pai baiatul incepe sa te sarute... nu va temeti ...eu am, 14 ani s cind m-am sarutat prima oara cu un baiat ap nici eu nu stiam ca pot saruta asa de bine. bafra la toti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra aici si afla raspunsul: http://www.gavagai.ro/blog/2007/06/11/cum-se-saruta-cu-limba/

| Anoniim a răspuns:

Totul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e vorba ca te faci de ras ca te poti muta oricand in alt oras... tara... univers rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yop am 12 ani.Shi stiu sa fac asta de la 10 ani. E foarte simplu. El iti baga limba in gura si uh trebuie sa fc la fel. O sa continuaty pana numai puteti.Este super. Dar sa sty ca de preferabil este cel french kiss.Adik frantuzesc...
bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te apropii de fata casti gura si bagi limba si eu sugi limba e super

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cind te saruti prinde momentul cind deschideti gura amindoi si atuncea pune in miscare si linba...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu cred ca este foarte simplu. pana la urma totul se intampla de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand trebuie sa saruti
Una din cele mai importante componente ale sarutului este momentul lui. Chiar daca ai vrea, nu poti sa saruti oricand ai chef. Momentul sarutului trebuie pregatit cu grija, fiind punctul culminant al unei serii de actiuni. Prima actiune este Momentul cel mai potrivit pentru primul sarut este la sfarsitul unei intalniri. Multi fac greseala sa sarute la inceputul intalnirii, sperand ca se vor saruta pe tot parcursul intalnirii, dar asta este o greseala, pentru ca fata pe care o saruta este de obicei nervoasa si emotionata la inceput si nici nu se asteapta sa fie sarutata. E mai bine sa saruti la sfarsitul intalnirii pentru ca ambele persoane asteapta astasi pentru ca, dupa ce se termina intalnirea, fiecare va putea sa se gandeasca la cat de frumos a fost, indragostindu-se.
In momentul in care intalnirea se termina si ai condus-o acasa, incepe prin a te uita in ochii ei. E gresit sa fii timid si sa nu te uiti in ochii ei, pentru ca va crede ca nu esti sincer. In timp ca te uiti in ochii ei, apropie-te usor, ridica mana stanga si atinge-i barbia si apropie-te si mai tare, pana cand buzele tale vor atinge buzele ei. Mana dreapta nu trebuie sa stea inerta, dar nici sa o pipaie. Cel mai bine e sa stea linistita pe soldul ei, ca atunci cand dansezi.
Cum se saruta
Am vazut pana acum ce este sarutul si care este momentul in care trebuie sa saruti. A venit momentul sa aflam si cum se saruta. In povestea noastra, am ramas in momentul in care ii atingi barbia cu mana si ii atingi usor buzele cu buzele tale. Dupa ce-i atingi buzele, apasa-le un pic mai tare; in acelasi timp mangaie-i obrazul si du-ti usor mana catre ceafa ei. In timpul asta, nu uita sa inchizi ochii, pentru ca fetele cred ca atunci cand te saruti cu ochii inchisi de fapt te gandesti la alte lucruri, si mai placute, si se simt jignite daca nu o faci; in schimb, daca te saruti cu ochii deschisi, fetele cred ca-ti zboara mintea la altceva si ca nu-ti place sa te saruti, si vor avea grija ca sarutul sa nu se mai repete. Asa, sa revenim. Ii apesi deci buzele mai tare si ii mangai ceafa. Ea va fi emotionata si va uita sa mai respire. Dar cand i se termina aerul din plamani va fi nevoita sa respire din nou si va intredeschide gura. Multi incearca atunci sa isi strecoare limba in gura deschisa, dar este gresit. Cel mi bine, cand ea isi intredeschide gura, este sa ii musti usor buza de jos. Si asta ii va placea foarte tare, si va inspira si mai mult aer, rezultand un suspin de placere. Si dupa ca suspina poti sa ii apropii capul si mai tare de al tau (iti amintesti ca mana ta stanga ii mangaie ceafa, nu-i asa?); si in timp ce ii apropii capul de al tau iar ea inspira aer pe nas, in sfarsit poti sa impingi limba afara din gura, sa ii atingi buzele cu ea, apoi dintii si abia dupa aia sa atingi varful limbii ei. In timpul asta, mana ta dreapta de pe soldul ei trebuie sa o traga mai aproape de tine. Si in acel moment mana ei stanga se va aseza pe spatele tau, iar mana dreapta pe ceafa ta, si ambele te vor trage mai aproape. Si-atunci stai cu ochii inchisi si nu te mai gandi la nimic, pentru ca buzele si limba ta vor sti si singure ce sa faca.
Si la sfarsitul sarutului, dupa ce-ati deschis amandoi ochii, trebuie sa te uiti in ochii ei si inainte ca ea sa intre in casa trebuie sa ii spui ceva frumos, la care ea sa se gandeasca toata seara si pentru ca sa nu te uite.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ft simplu, trebuie doar sa te lasi ghidata de el, buzele voastre se vor lipi iar in timp ce le mishcatzi u iti introduci limba in gurita lui... daca ii va placea (cu siguranta da) va face acealshi lucru si continuatia cu o "mangaiere" intre limbi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii bagi limba in gura si tu si tot ti-o freci acolo vezi ce dulce e

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lume ajutati-ma! nu stiu ce sa fac? daca ma fac de rusine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci va rooog puppy dog eyes ajutatsimaaa.cum se face? am abia 12 ani iar prietenul meu a vrut sa ma sarute iar eu l'am respinssad pana acum nu am mai sarutat pe nimeni pe gua... pls ajutatsima puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama ce noroc am prietenul meu e francez a plecat azi crying in franta si ieri ne-am sarutat pentru prima oara a fost primul meu sarut da nu dala frantuzescu ce noroc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu stiu cred. ca vine de la sine...tongue:*:Xlaughing