Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul lui)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...
Si eu can m-am sarutat prima oara m-am temut sa nu gresesc insa a fost super...trebuie doar sa inchizi ochii sa te gandesti la cat de mult il iubesti si usor usor atinganduvaaa buzele vei fii deja profesionista... daca vrei sa faci totul mai interesan si sa va jucati muscat dar usor de tot si apoi vei vede ca va fi si mai distracti si nu vei mai vrea sai dai drumul
Intradevar e ceva de cara majoritatea ne temem da si eu am intrebat prieteni, vrisiori tot felul de oameni si mi-au spus ca "totu vine de la sine" poate ti se pare absurd ca sa am crezut si eu da cind am avut un prieten le-am dat dreptate ...si sti de ce vine de la sine? cu ajutorul acelor atingeri cum e vb aia ma simt de parca am fluturi in stomac asa ca nu te mai speria ca e foarte usor cind il faci cu persoana iubita
Hmm.si mie mi-a fost f frika.ieri l'am sarutat pentru prima data ca limba.suntem de o saptamana si 2 zile impreuna:X.si a fost chiar super:X. nu scarbos cum zic uni.:X.sincer nu stiam km sa fac. m-am lasat dusa de val. faza o fost f ciudatha.ne'am pupath normal sh din greseala l'am atins un pic ca limba.sh at o inceput sh el.sh bla bla bla.:X:X:*
Pai uite cum se face esti aproape de le si vine acel moment cand el se apropie de tine iar tu o sa faci la fel pentru ca o sa simti ceva frumos atunci cand te saruti pentru prima oara si hai sa revenim la subiect buzele voastre se apropie cura voastra se intredeschide si atunci el isi va strecura limba in cura ta si tu la fel iar atunci va jucati cu ele dar sunt mai multe fllui de srut cu limba am explicat si eu cum am putu dar de fapt faptul asta nu se explica el se simte si atunci vei face ce va vrea inima sa faci ce credeti ca el a stiut sa sarute din prima eu nu cred ca asa a fost asa ca bazativa be sentimente si va zica ca totul va decurge perfect. aveti grija cum alegeti baieti!
Nu te panica! tu stai jos sau in pikiaore si el la fel. la un momendat el se uita la tine cu atetie si se apropie de tine air tu lasi copul usor intr-o parte pe urma va atingeti buzle si tu deschizi usor usor gura apoi limbutzele se voi atinge si o sa va jukati cu ele
Hmmm...cati ani ai? Ce e asa de greu de n ustii sa faci
este foarte simplu tu trebuie sa faci la fel ca el {dar ai grija sa nu il omori} si. el va continua si tu la fel uite aici n site si citestel ihttp://www.prieteni.ro/......-0-80.html
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: