Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul lui)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...
Pai hai ca'ti zic eu.
nu's
experta dar merge.
prima data. va sarutati asa.pasional.dupa aia el/ea iti baga limba in gura tu i'o bagi pe a ta. te lasi condus/condusa e foarte calumea.
si nu sice nu! o sa regreti
dupa ce va sarutati.
o sa mai vrei.
si o sa te obisnuiesti.
fiecare persoan a
saruta diferit
:X:X:X
Mie sarutu cu limba mi se pare o prostie, asta e.fiecare cu ideile lui dar sa stii ca totul vine de la sine.nici nu iti dai seama cand inchizi ochii sau cand limba ta se atinge c limba lui, sunt lucruri instinctive care vin de la sine.stai calma ca nu o sa gresesti.nimeni nu e expert.nici nu isi va da seama ca e prima data. daca e iubitul tau zii sa iti explice desi nu cred ca e necesar pentru ca vine de la sine. sper ca ti-a fost de folos comm meu.bafta
Bai ...si eu sunt in situatia asta
si )
nu stiu ce sa fac)
add
lauu_laura97
poate vb0
Hmmmmmmm e cam grau de explicat oricum deodata ce respectivul sau respectiva iti introduce limba in gura o sa te descurci degeba iti explicam noi paicea ca no sa intelegi
Buna am 12 si sunt cu un baiat de 2 luni. el mi-a propus sa...ne sarutam dar eu am tot ocolit subiectu'. imi place de el f mult si mie frica sal sarut. el a mai sarutat o fata dar eu nu am mai sarutat un baiat pana acum.
i-am spus ca mi-e frica sa nu gresesc si el mi-a dat timp ma ascultat, insa mi-a zis ca trebuie sa fac eu primul pas si nu am de gand asta
daca ma place mai bine mar saruta el pe mine dar nu...au mai aflat si toti profii ca sunt ca el de la un taran care ma place mult si e invidios. ma tem sa nu se afle daca il sarut. ce sa fac?
Doamne ce oameni prosti da asa de greu ie sa iti iei limba in gura frate eu am 12 ani si tot stiu
doamne ce oameni frate eu am 12 ani si am facut-o de multe ori si o stiu si voi intrebati chesti din astea)
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: