anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se saruta cu limba in gura? ca eu tot nu am inteles.ca nu am mai facut asta pana cum si imi e oarecum teama sa nu gresesc.si sa ma fac de ras

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul luilaughing)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...laughing

299 răspunsuri:
| aandreea a răspuns:

rolling on the floor am ani 12 si am facut`o de 1000 de ori laughing
cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai hai ca'ti zic eubig grin.
nu's
experta dar merge.
prima data. va sarutati asa.pasional.dupa aia el/ea iti baga limba in gura tu i'o bagi pe a ta. te lasi condus/condusawinking e foarte calumea.
si nu sice nu! o sa regretiwinking
dupa ce va sarutati.
o sa mai vrei.
si o sa te obisnuiesti.
fiecare persoan a
saruta diferit
:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie sarutu cu limba mi se pare o prostie, asta e.fiecare cu ideile lui dar sa stii ca totul vine de la sine.nici nu iti dai seama cand inchizi ochii sau cand limba ta se atinge c limba lui, sunt lucruri instinctive care vin de la sine.stai calma ca nu o sa gresesti.nimeni nu e expert.nici nu isi va da seama ca e prima data. daca e iubitul tau zii sa iti explice desi nu cred ca e necesar pentru ca vine de la sine. sper ca ti-a fost de folos comm meu.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma de ce va trebuie siteuri sa invatati cum se saruta? incerci din prima daca iti ia capu te musca de buze continua

| lauuuuu a răspuns:

Bai ...si eu sunt in situatia astalove struck
si laughing)
nu stiu ce sa faclaughing)
add
lauu_laura97
poate vblaughing0

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se saruta usor.credma

| luci19958 a răspuns:

Nu stiu sa sarut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nus nu am incercat dar abia astept

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci. baiuatu' trebuie sa te sarute primulwinking ii bagi limba in gura si dupa totul se va intampla nici nu o sa-ti dai seama ca esti in timpul sarutului si eu am patit asah. o sa te simti super :X
daca iti palke de elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Odata ce vi se ating buzele el iti baga limba in gura si tu faci la fel

| barangino a răspuns:

Hmmmmmmm e cam grau de explicat oricum deodata ce respectivul sau respectiva iti introduce limba in gura o sa te descurci degeba iti explicam noi paicea ca no sa intelegi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu nici eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate ca toate asta este o prostie cu limba pana an gat esti nebun ati mai si vomita dracul an gura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E simplu orcat tiar explica cineva tot no sa pricepi o sa inveti doar in practica laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow frate e foarte usor pur si simplu ii bagi limba in gura si ea la fel si o sa iti placa iti garantez am facut pe propia pieletongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am mai facut asta pana acum si nu stiu cum se face si as vrea sa invat si sper sa ma ajutati sa invat cum se face.Mnultumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna am 12 si sunt cu un baiat de 2 luni. el mi-a propus sa...ne sarutam dar eu am tot ocolit subiectu'. imi place de el f mult si mie frica sal sarut. el a mai sarutat o fata dar eu nu am mai sarutat un baiat pana acum.
i-am spus ca mi-e frica sa nu gresesc si el mi-a dat timp ma ascultat, insa mi-a zis ca trebuie sa fac eu primul pas si nu am de gand asta
daca ma place mai bine mar saruta el pe mine dar nu...au mai aflat si toti profii ca sunt ca el de la un taran care ma place mult si e invidios. ma tem sa nu se afle daca il sarut. ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiu si imi este rusinee de el sad zic ca ma fac de ras ce sa fac?crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Grsqw

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiu ce sa fac cand sunt cu limba in gura fetei. Explicati-mi va rog!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu as vrea sa pot sa sarut cu limba doamne deci el ma ia incetul cu incetul si eu ca prosta il resping nu stiu cum sa sarut cu limba cum se face mi-e frica sa nu gresesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu daca te pupi cu o lesby ea va intelege>>nu nu eu nu sunt lesby iar daca partenerul tau e baiat si sunteti doar de o luna ii va fi f. greu sa iti i-a limba in gura!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu(si mie mie teama), faci o ciorba in gura lui si gata!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E buna sperma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai cum sa te faci de ras...mai ales daca si baiatul e tot la prima incercare. Pur si simplu se intampla. Ori incepe el.usor usor. ori daca ai curajul...incepi tu. Nu trebuie sa te gandesti la astalove struck trebuie sa iti placalove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am mai sarutat pana acum dar...nu stiu cum sa explic si stai linistita asa am fost si eu la inceput

| marinus a răspuns:

Doamne ce oameni prosti da asa de greu ie sa iti iei limba in gura frate eu am 12 ani si tot stiulaughingrolling on the floor

| marinus a răspuns:

laughing doamne ce oameni frate eu am 12 ani si am facut-o de multe ori si o stiu si voi intrebati chesti din astealaughing)rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da e simplu nici eu nu stiam nu e greu i bagi limba in gurawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greu e si cu tine te duci la ea sau ea la tine vine pac iti baga limutza in gurita si tu la fel si dupa aia daca vrea si ia o duci in pat si vio puneti asa am facut euwinking