Si nici nu ma deranjeaza daca mai iubeste si pe altul, daca ma iubeste la fel si pe mine si ma simt bine cu ea, e okey asa cum e.
Gelozia ar fi o problema
Cata rabdare sa ai sa iti vezi iubita cum și-o trage cu altul in fata ta
N-aș acceptă asa ceva, fie cu mine, fie cu alta dar asa nu ar merge
Imi pare imposibil sa poti iubi doii oamenii o data
Pe mine nu m-ar deranja, n-am inteles niciodata gelozia asta.
Daca cu mine e f ok si nu imi afecteaza relatia, de ce m-ar deranja? Ca oricum alta gaura nu ii face aleia, tot intreaga vine la mine.
Asa cum mi-a zis mie un medic de nutritie:
"poti sa mananci cat vrei tu si ce vrei, doar ca dupa o luna vreau sa vad cantaru` ca sta pe loc".
Asa si aici, daca treaba e buna, atat conteaza, nu conteaza ce si cum.
Dacă iubești cu Adevărată nu mai exista altcineva nu are cum este imposibil doar dacă iubești cu Adevărată
Poate chiar e adevarat. Eu il iubeam pe X (nu dau nume), si dupa ce l-am descoperit pe Y mi-a placut atat de mult de el incat m-a facut sa il uit complet pe X pe care chiar il iubeam si acum nu imi mai pasa de el, acum il iubesc doar pe Y!
Esti poligami, ai face copii intr-o relație de genul?
Eu una n-aș suporta sa il vad cu alta, le dădeam in cap )
Daca nu sunt eu acel om special, nu mai are rost
Toti suntem speciali in felul nostru, nu pot fi eu unicat, e absurd, ma place pe mine pentru ceva, pe celalalt pentru altceva. Si de ce n-as face si copil in asa relatie?
Tot ce conteaza este finalul, adica sa ma inteleg bine, sa ma simt iubit, dorit, sexat, si daca-mi da astea, nu mai conteaza ca mai da unuia la fel. In momentul cand nu imi mai da astea, atunci da, devine o problema.
Chiar nu știu cum să-ți răspund
Eu așa sunt asta sunt nu pot simți de 2 ori ce simt la mine este o singura dacă cu Adevărată și așa rămâne pe veci eu nu am simți pentru nimeni așa ceva nici nu pot explica nu pot defini de asta ma Mir rău de tot și ma șoceaza cum tu poți Mosoti sa iubești 2 nu înțeleg
Mann simti atractie fata de ele dar nu iubire, iubirea e cand e in mintea ta mult timp, asa placeri carnale e cv de moment, cand iubesti cu adv si e altceva, din pacate nu ai ce sa iubesti in ziua de azi
Da, eu si cand puteam face relatie cu unele femei care ma placusera (ca nu le-am placut eu pe ele e altceva) pe la 30-33 ani, eu am zis "poti sa faci ce vrei cu cine vrei DAR cu mine sa fi bine si sentimental si sexual, atat timp cat esti f ok cu mine, altceva nu ma intereseaza".
Le ziceam asa ca principiu de viata cand vorbeam. Zambeau si le convenea ce auzeau, cica erau satule de gelosi posesivi, si ziceau ca daca vor sa insele inseala cu barbatul de mana la o adica.
Este complet normal.
Dar intervine gelozia la mijloc...si dintr-un motiv s-au altul...o sa iti placa mai tare de una.
Nu vad de ce ar interveni gelozia! Poate doua femei sunt la fel de misto fizic, la fel de ok cum se comporta, sau mai bine, are una ce n-are alta si se completeaza in ce vrei tu.