Pai si daca la musulmani merge, de ce n-ar merge si la noi, da-le dracu de legi. Zic ca idee, daca iti place la fel, poti sta cu amandoua, sau amandoi. Ca daca nu-s cu acte, se poate ocoli legea.
La rochie trebuie sa alegi ca nu se poate altfel, e altceva, ca daca se purta sus jumate, jos jumate din alta, iti zic eu ca le punea pe ambele daca-i placeau ambele la fel.
Nu stiu de ce nu poate sa iubeasca daca se culca cu ambele sau ambii?! Eu zic ca poate sa-i iubeasca la fel.
Si inselatul asta a fost inventat tot de societate pana la urma, nu e o chestie batuta in cuie.
Eu am mai zis, daca de ex prietena mea cu mine e f okey in toate, ce ma int pe mine ca se mai culca si cu altul, atat timp cat asta nu-mi afecteaza relatie, asta e.
Hmm, ți-ar place să faci sex după altul(ca s-o zic voalat)?
Aici nu e vorba numai de lege, e vorba și despre moralitate și principii, chestii ce unora le lipsesc cu desăvârșire.
Tu zici că ai sta cu două dar ia gândeste-te: ele ar fi oare de acord cu asta?
Si daca fac sex dupa altul ce? Ca doar nu lasa noroi in urma sau tepi, haha.
Moralitatea e relativa, eu nu am perdele cand e vb de sex, nimic nu consider imoral, pana nici prostitutia.
Imoral e sa faci rau altuia, sa faci infractiuni, atat.
Eu am zis in cazul in care alea doua ar vrea, sau ea cu doi, daca aia doi ar vrea.
Ca normal ca nu merge daca cei doi sau cele doia n-ar vrea, am zis daca-s toti f open mind si se plac f tare toti.
Te înșeli în ceea ce privește moralitatea. Omul are nevoie de moralitate pentru a trăi în societate. După cum vezi, cei lipsiți sau aproape lipsiți de moralitate dăunează grav societății.
Prostituția este ceva cât se poate de imoral, hai să-ți explic și de ce:
1 la mână: oricâți bani ar câștiga acele fete care o practică, există riscul de boli venerice, riscul de a fi bătute sau chiar ucise.
2 la mână: să-ți vinzi trupul pe bani ca femeie asta denotă sub toate aspectele ei lipsa de respect față de sine. Nici un bărbat care e sănătos la mine nu respectă o astfel de femeie (de tolerat poate) iar acesta au o reputație precară în societate.
Și 3 la mână: este ceva degradant și nici nu se câștigă averi. Aceste fete, și aici mă refer la cele care aleg să practice această "meserie" din propria voință, nu la cele care sunt obligate/forțate, ar putea să-și caute și să-și găsească un loc de muncă decent din care să câștige bani într-un mod cinstit.
Eu nu judec aceste femei doar spun de ce este greșit ceea ce fac și cum sunt văzute ele în societate.
Dauneaza grav societatii aia care fac rau, asta e corect, ca si asta e o lipsa de moralitate, deci depinde ce consideram moral si ce nu.
Cu prostitutia:
1 - Daca te protejezi nu risti boli, si toate se protejeaza. Sa fi batut, ucis asta e riscu, asta e, nu risti nu castigi.
2 - Inseamna ca eu nu-s sanatos la cap, dar aia e, asta sunt, nu ma deranjeaza, haha, eu respect orice femeie inclusiv alea care fac videochat si prostitutie, pe mine tot ce ma int e sa stie sa respecte, sa se poarte frumos, sa nu faca rau, atat.
Si sa ma vand la un smecher si sa-i muncesc pe 2 lei pana la 70 ani, nici asta nu mi se pare asa o mare chestie, insa nu conteaza, toti oamenii trebuie respectati daca-s okey.
3 - Eu ma refer la fetele destepte nu la alea nedestepte care lucra pentru altul! Cand am fost la una in 2008 avea 32 ani parca, era pe cont propriu, avea deja 2 ap cumparate si le inchiriase, si mai avea de gand sa ia cateva si sa stea linistita toata viata, pai am dat pe ora aia 150 lei, fa si tu socoteala daca avea nu stiu cati pe zi, cat avea!
Si si-a asumat riscuri, aia e.
Candva in trecut prostitutia era normala si vazuta ok, deci cumva tot religia si altele au facut-o imorala...de aia am zis ca e relativa treaba.