| Mosotti a întrebat:

De ce se zice ca nu merge sa iubesti doi parteneri sau partenere la fel?!
Eu zic ca merge, asa cum si daca ai doi copii ii poti iubi pe ambii la fel, daca ai doi caini ii iubesti pe ambii la fel.
De ce n-ar fi asa si la parteneri? Ca poate sa-mi placa doua fete la fel de tare, unde e problema? Sau invers, ea sa ma placa si pe mine si pe altul la fel de tare.

95 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Într-o țară cu mult fariseism, prefecătorie e o întrebare care unii o comentează aici, "vai nu accept", dar în realitate, merge și la vecina.
Nimeni nu ar recunoaște adevărul, că fructul oprit e mai dulce decât fructul din farfurie.

| Mosotti explică (pentru romeo78):

Nu e vorba de fructul oprit, e vorba de fructul permis, de fructele permise! Doua fructe bune permise, nu discut aici de inselat pe ascuns cand acela nu mai e multumit de ce are acasa.
Ma refer cand e multumit cu doi parteneri si se simte la fel de bine cu ambii.

| Dandinelle a răspuns:

Se poate. Știu relații poligame in care s-au născut și bebeluși. lucrurile merg bine când toți sunt pe aceeași lungime de undă.
Daca nu ești fixat pe monogamie și găsești partenerul/a -partenerii potriviți (adică să gândească în aceeași direcție ca și tine) atunci cred că merge. Clar gelozia nu și-ar avea locul aici pentru că nimeni nu aparține nimănui, ci e doar un fel de conviețuire să zicem mai armonioasă.

| Mosotti explică (pentru Dandinelle):

Exact! La asta ma refer si eu. Ca merge f bine.
Din contra, aia fixati pe monogamie au probleme ca uneori simt nevoie de diversitate, pe cand ceilalti o duc mai bine ca au deja acea diversitate.
Deci de multe ori monogamia si gelozia sunt dusmanii relatiilor.

Auzi "sa fiu cel mai special pentru celalalt", nu exista asa ceva. Majoritatea suntem cam pe acolo la general in linii mari, multi glumim, gandim, vorbim frumos, ne purtam frumos, ne distram, comunicam, ascultam, facem chestii impreuna, facem sex, deci nu exista asa o uriasa diferenta intre cineva si restul, asta e asa iluzie ca-s special.
Si daca nu eram eu ala cel mai specialu` ce facea celalalt? Ar fi gasit pe altcineva si zicea ca ala e cel mai special, deci rezulta ca e cum zic eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista așa ceva chiar și dacă ai 2 animale, unul tot îți e mai preferat decât celălalt. La fel și la copii, dar asta nu înseamnă că pe altul nu îl iubești. Daca e sa o iei așa, păi toți ne iubim pe toți.

Nici invers nu exista, poligamia sa funcționeze trebuie sa fie o conexiune strânsa între toți 3-4-5 partenerii, ca sa nu existe nici o urmă de gelozie, unele nu știu să-și aleagă partenerii care trebuie.
Eu nu vreau sa și nu as fi de acord să împart mizeria care o lasă alții în ele, e mizerabila chestia asta.

| romeo78 a răspuns (pentru Mosotti):

E același lucru. Se cheamă, dacă nu greșesc "swing". În occident există cupluri care acceptă, primesc o a treia persoană în viața lor personală. La noi nu există așa ceva, mai ales datorită faptului că nu știi pe cine bagi în casă. Nu există o cultură pentru așa ceva.

| Dragosdoar a răspuns:

Ba,nu stiu cat de multa legatura are cu subiectu, da stiu ca Dan Bittman zicea ca el si cu aia cu care are 3 copii, nu s-au casatorit niciodata, ba chiar au treait separat in majoritatea timpului si s-au iubit destul de mult si cica s-au si inteles destul de bine. Dar tu iti dai seama ca din moment ce nu au fost constransi de o relatie de casnicie ca au avut si alte relatii in plus acolo... Deci se poate... Cam asa era si in trecutul fooarte indepartat. Un barbat cu avere isi permitea cate femei vroia si ala isi transmitea cat mai mult din gene. De fapt si acum avem exemple, gen tiriac si vezi ca tu ca tiriac e criticat din cauza asta>? Nu, a facut copii si a avut bani sa i intretina

| Celestina003 a răspuns (pentru UnDiavol):

Bravo asa e! Mai ales ca o fata daca simte prezenta alteia in relatie, ìi scande increderea in sine.

| UnDiavol a răspuns (pentru Celestina003):

Daca iubești cu Adevărat din inima și sufletul tău nu ai cum este imposibil Eu așa sunt asta sunt nu Am cum sa fiu altfel așa iubesc eu cu Adevărată

Mda,adica daca ai fi impreuna cu un baiat il lasi sa isi petreaca timpul cu alta, si pe tine doar asa de sex? Te-ai putea casatori cu el? Eu clar, nu.

Sunt bărbat doamna o_o nu sunt fata

Dacă corectați întrebare pe care mi-ați pus-o am sava răspund sincer din inima și sufletul meu

Bine, scuze.
Intrebarea era... daca ai fi impreuna cu o femeie o lasi sa isi petreaca timpul cu altul si la voi vine doar cand are chef de sex? Aste e iubire?

Mie greu sa răspund Știu răspunsul mi-l l-am asumat cu mult timp in urmă Dar ma depășește știu ce simt cu Adevărată

A-și spune ca nu nu este dar a-și minți

Cum am zis asta sunt așa sunt nu pot fi altfel

Bun.crying

Cât de mult îl iubești pe soțul tău doamnă?

Nu am, lol, dar este vorba de fostul iubit.

| Jus7t a răspuns:

Nu au trăit asta și nu cred că s-ar putea întâmpla.
N-am pățit și sper sa nu pățesc pentru că nu mi-ar face absolut deloc plăcere să rănesc o persoană care mă iubește și pe care o iubesc, dacă le iubești pe amândouă la fel o să fie o decizie foarte grea și dureroasă, asta ar fi la mine.
Dacă s-ar înțelege între ele și ar fi de acord să trăim toți împreună ar fi ceva thinking Dar slabe șanse.
Să fie și bisexuale și să ne iubim toți la fel, asta da laughing
Chiar n-aș zice "nu" la așa ceva.

| Mosotti explică (pentru anonim_4396):

Cum nu exista? Iubesti pe ambii copii la fel, toti parintii asa or sa-ti zica, iubesti ambele animale de companie la fel, chiar daca unu e intr-un fel, sau altul alt fel.
Si daca unu e putin mai preferat, asta nu inseamna ca nu il iubesti si pe celalalt.
Asa si la om, poate sa-mi placa doua femei cam la fel de mult, din contra, e mai bine ca e putina diversitate.
Sau invers, sa placa ea doi.

Ce mizerie? Sperma nu e mizerie, ce naiba. De ce ar fi mizerabila chestia? Ca doar nu lasa rahat acolo. Lasa ce lasi si tu.

| Mosotti explică (pentru romeo78):

Pai nu e nevoie de cultura, daca simti sa o faci, o faci pur si simplu. Pai si ce, occidentalii stiu pe cine baga in casa?
Dar nu e vb de asta, e vorba ca daca una place doi sau unul doua, se imprietenesc toti, nu e nici o problema la o adica.

| Mosotti explică (pentru Dragosdoar):

Normal ca se poate, asta ziceam si eu.

| Mosotti explică (pentru Celestina003):

De ce sa-i scada increderea in sine? E o naivitate sa ne credem vreun dumnezeu unic. Totul e sa mearga relatia bine, atat zic eu.

Pai nu e iubire aia, eu ma refer cand relatiile-s la fel cu iubire pentru ambii sau ambele, nu sa tina pe unu de sex, si pe altul de de toate. Sa se comporte in mod egal cu amandoi, ca ii place pe ambii in mod egal! Nu e problema.

| Mosotti explică (pentru Jus7t):

Pai stai cu amandoua! De ce sa fie o decizie grea? Asta daca ambele te plac la fel de mult pe tine.
Ca daca placi pe ambele cam la fel, nu alegi, le vrei pe ambele, si ele daca te vor pe tine, iar e f okey.
Cu iubit la fel ma refer.

Si cand de ex ala pe care-l iubesti tare nu ar exista, nu ar fi altul pe care l-ai iubi tot tare?! Ca daca n-ai putea sa-l iubesti decat pe ala primul, daca el n-ar fi, n-ai mai putea iubi pe altul, insa poti.
Asa ca gadeste-te ca exista si primul si al doilea pe care-i placi cam la fel, ca de aia i-ai iubi separat f tare unul in absenta celuilalt.
Deci hai sa fim seriosi asta cu unicitatea, vaaaai, doar ala si atata.

Plus ca astia monogami, au uneori problema dat fiind ca pot simti nevoie de diversitate, pe cand ceilalti deja au aceasta diversitate.

| Mosotti explică (pentru UnDiavol):

L-ar iubi pana cand vede altul la fel sau poate mai placut, si dupa aia il iubeste mai tare pe altul! Sau pana cand sotul doamne fereste moare din oarecare cauza, si apoi isi reface viata si-l va iubi si pe urmatorul la fel. Deci...rezulta ca poti iubi la fel mai multi si nu doar separat la o adica.

| SilentRain a răspuns (pentru UnDiavol):

Faci afirmati false, in comparatie cu realitatea, mi-se face greata cand vad ce vrajali de 2lei scrii

| Mosotti explică (pentru SilentRain):

Nu are de ce sa ti se faca greata! Ai tu conceptii mai comuniste poate (chiar daca nu ai trait pe vremea aia).
In occident se plactica si swing-ul si nu mai au aia nici o greata, se simt f bine asa. Numa noi romanii avem greturi de din astea.
Daca oamenii sunt curati, igienici, nu are de ce sa fie greata, daca nu se spalau, daca-s murdari, da, aia e altceva.

| SilentRain a răspuns (pentru Mosotti):

Treaba lor ce fac aia din occident
Eu il cunosc prea bine pe cretinul ala, e un om fara caracter si e cazul sa isi asume comportamentul lui

| Mosotti explică (pentru SilentRain):

Care cretin?

| SilentRain a răspuns (pentru Mosotti):

Asta de mai sus care scrie aberatii, onur1997