| Bib a întrebat:

Deci care dintre voi are freza lui Justin Bieber ii baiat si are 14 ani?love struckrolling on the floor.[Is >curioasa:".] daca vreti` lasati` si id ca nu ma supar rolling on the floorrolling on the floor!

Răspuns Câştigător
| djza a răspuns:

Nu vă critic, dar cum poate să vă placă de copilul acela care a scos și el 2 melodii și acum e mare vedetă? Și în plus unele ajung să fie obsedate de el și să caute băieți care seamănă cu el.straight face
Of, of...

56 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti jalnici sunteti opsedae de el e doar un om mai calmaticarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

big grin eu o am la fel ca a lui tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu,, am un baiat din clasa are
asa freza ca la el,,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cominscundea@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieberlaughing cine ar vrea sa arate ca alarolling on the floor sa fim serios ii un ratatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are o voce parca ar fi fata...este doar un copil rasfatatlaughing)))))rolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu acum mi-am procurat aceasta frezabig grin ...am 15 ani...big grin generic_kiss00 este idul meuD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cosminscundea@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Add asasinat_2006

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Add asasinat_2006
si vb :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti cei care nu. l plac pe JB sa taca din gura! Ar dori ei sa fie asa de faimosi...Asa ca gura mica.Si da. ti cu praf de mers!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am parul ca el si am 15 ani:-p cosminscundea@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu un baiat in scoala ill chema VYVY si arata exact ca bieber doar ca s-a tuns si nu mai e chiar la fel la freza (are si 14 ani). nimeni n-arata ca bieber el e prea dragut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca esti proasta nu are 14 ani are 16 nu destiapto vezi ca nu sti nic despre el am id lui de la concert cand am fost in america si sa sti fratemiu are freza ca a lui si nu la tuns cu cutitu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu d3za5t3r_junior

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bhaa desteptul pamantuluii... L'ai cunoscut cumva pe Justin Bieber ca sa zici ca e dobitocrolling on the floorVai de capu` tau!rolling on the floor)Tu si inca multi baieti ati vrea sa aratati ca el. Dar mno soarta...si destinu`. Macar nu mai comentati ca prostii :-#tineti`va draq pliscu!rolling on the floorof of prostia omeneasca ma intreb :s oare doare?laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah desteptilor daca nu va place justin bieber dc intrati pe site-uri unde se spune despre el! a si desteptul ala care zice ca e tuns ca si cu, cutitul nai idee fraere ce freza tare e aia! asa e la moda acum da se pare ca tu esti de pe vremea lui Ceausescu! si daca nu stiai canta destul de bine!

| RaduSk8 a răspuns:

Nu stiu mie mi se spune ca seman cu jb

| PunkPrincess_7346 a răspuns:

Cine ar vrea sa fie ca Justin Biber rolling on the floor...nimeni.trezeste-te la realitate fato/Baiatule(anonim)...cine vrea sa aiba freza de cretin si sa cante ca o fata, mai bine is geloasa pe Gutzarolling on the floor decat pe asta.rolling on the floor pana si manelarii o ajuns mai buni ca astarolling on the floor

| Dobroiu_Alexz_1997 a răspuns (pentru PunkPrincess_7346):

Eu vreau sa fiu ca jb de fapt sunt am freza lui cu parul mare si in plus sunt un mare fan am toate posterele cu el si toate cd-iurile lui tongue

| maya007 a răspuns:

Hei...nu baga in seama rasp alea. Baiatu' are talent...nu degeaba a ajuns pe primele locuri in Billboard. Are niste melodii f frumoasa si pentru cunostinta voastra au fost comparate cu creatiile lui Michael Jackson. Cat despre freza, imi place la nebunie, are un stil unic. Cine il critica il invidiaza, asa ca liniste ca se da de gol tongue

| exo_1878 a răspuns:

Julliian_juli
arat asemanator da trebuie sa-mi aranjez parul in fiecare zi tongue
nici parul lu bieber nu arata bine daca nul ingrijeste

| carr a răspuns:

Sa aiba 14 ani? rolling eyes =]]] adica tu vrei un putzalau:X?rolling on the floor))) vai de noihappy restul nu mai conteaza oricum justin e pitic si slab mortrolling on the floor deci...laughing am un pr care seamana cu el daca vrei.winking

| Mita_5432 a răspuns:

Mah dac sunteti prosti si invidiosi nu mai vb ca copilul alka chiar are talent si ce dac are voce de fata bravo lui dac asa i-a dat dumnezeu cine suntem noi sa il criticam daca nu va place dc scrieti pe topycwinking

| biibisckream a răspuns:

Frate dar m'ai lasati'l dracu in pace.toti sunte'ti gelosi pe frumusetea si pe succesul lui. daca tot nu va place. atunci dc va face'ti toti freza ca a lui.waiting, vede'ti? toti il copia'ti dar zice'ti ca nu va place.eu in locul vostru mi'as tine gurawinkingwinking.JB:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

Întrebări similare