E cel mai uurat lucru facut de vreo fata vreodata, Si nu le i'au lor apararea ca uneori ar merita sa fie torturati pentru ce ne fac, dar nu in modul acela pana la urma ii doare... si nu am vrea sa fim
in situatia lor ca o nebuna sa ne striveasca outzeleSi eu sunt fata dar nu am facut acest lucru:O:O
Am lovit. Din greseala recunosc. Mi-a parut teribil de rau, mai ales cand l-am vazut ca se ghemuieste si se lasa jos. Cred ca jumatate de ora daca nu mai mult am stat langa el si mi-am cerut scuze, mai ales ca ma simteam penibil...
Sunt băiat iar colega mea de banca isi bate joc de mine ca in timpul orei mi se scoala si se vede ca e mare(16 cm) asa ca odată i-am zis si eu ca are sani mari iar atunci m-a lovit cu genunchiul direct in **** cu toată foarta de era sa spermez
Am primit multe lovituri in oua, însă o nebună mi-a dat un picior cu toată forța de am inceput sa plâng
Buna! Sunt băiat si am fost lovit intre picioare de multe ori. O dată am ajuns la doctor dar atunci recunosc ca o meritam pentru ca i-am tras o palmă la fund unei colege, si m-a lovit de 8 ori la rând cu piciorul un oua
Mie imi place sa lovesc baietii intre picioare, asa de placere si cand trebuie sa ma apar si cand dau dau tare si dupa ce cad pe jos si plang, incep sa rad, le mai dau vreo doua ttrei tot acolo si dupa plec fericita si bucuroasa, si nu, nu mia parut nici o data rau
Nu am lovit nici un baiat e un gest absolut tampit sa faci astaE adevarat ca au fost baieti care mi-au pus mana pe fund eu am tacut si am fost la diriga si ea le-a dat un avertisment si s-au calmat Imi pare rau ca am jignit fetele care au lovit Dar asta cred eu:d
Danutza 91 si alte fete care ati raspuns ca nu regretati daca baiatul respectiv pe care lati lovit la coa..iee cind isi revite i trece durerea la coa..ie va trage un picior la coa...ie sa va plingeti de mila pe jos sa va lase ipotente va trage una la coa..ie si cind va aplecati sa va tineti cu miinile de coa..ie ca nu mai puteti de durere va trage una la sini sa vaceti cancer la sini si inca 2 spituri la coa...ie sa va lase fara sa vanenoroceasca pe toata viata var comveni eu cred ca nu sau cind va maritati si o sa faceti baiat sa vil lovesca vreo fata la coa..ie sa vil nenoroceasca pe toata viata sau fata sa vio loveasca vreun baiat la coa..ie si la sini sa vio nenoroceasca pe toata viata var comveni eu cred ca nu
Daca tiar trage si el una la **** in oua sa iti pligi de mila de durere pe jos tinidute cu miinile de **** sa ramii ipotenta tiar comveni eu cred ca nu sau una la **** si cind te apleci sa te ti de **** cu miinile una la tite sa te ti cu o minaa de **** si una de tite
Pacat ca nu ai si baieti puncte slabe la fete ...dar am vazut lucru asta in direct in timpu scolii, unbaiat s-a despartit de o fata si atunci ea s-a cam enervat...si a iesit cam rau
Graphee sa stii ca doare rau...eu am patit un accident cu placa de skateboard si nu e deloc placut
o singura data...nu stiu daca imi pare raw. daca ar fi fost un baiat normal. poate.dar nu era.ca toate ca nu imi place sa lovesk fara motiv si mi-am cerut scuze dupa, chiar daca nu imi sta in fire sa ma dau vinovata da sa nu mai faceti asa ca stiu si ei sa dea unde doare
Ce sa zic imi place la nebunie sa fiu lovit acolo am primit de 3 ori nu m-a durut pentru fetele dau slabut uneori
Eu sunt baiat si recunosc ca odata i-am tras unui tip una intre picioare dar sia meritato! Respectivul era colegul meu de banca si a venit la mine acasa cand eram singur. Faza neplacuta: tipul e gay si s-a dat la mine si a incercat sa ma dezbrace asa ca primul meu impuls a fost un picior intre craci. Peace
Intr-o seara eram mort de beat la un party si o luasem pe o fata in brate...aceasta din urma mare sut ce mi-a tras intre picioare cu calcaiul cazand pe jos.Nu a renuntat si mi-a mai tras vreo 5 6 lovituri.Norocul meu e ca nu avea in picioare decat sosete. Oricum a doua zi mi se umflasera grav si nu mai puteam de durere...Doctorul mi-a zis ca mai erau de ajuns 3 4 lovituri si ramaneam fara ele.Intr-adevar,am meritat-o dar a fost mult prea mult.cred ca o lovitura ajungea.
Dacă v-am lovi si noi pe voi in foaie fetelor var conveni cred ca nu ca var durea coatele voi stiti cat de rau doare la ****
Eu unul nu cred ca ii bine sa loviti un baiat la nervi ^.^, pentru ca daca ati vedea ce durere este nu cred ca ati mai vrea sa dati vreodata daca merita sa ia bataia sau macar un pumn nu se da sub centura... mai bine dati la fata burta decat acolo
Voi nu judecati un pic fetelor? Va ganditi ca daca ii dati in zona testiculelor il puteti marca toata viata? Poata sa faca si cancer doamne fereste + ca durerea simtita la testicule e mai dureroasa decat sa va dam voua la sani . Daca va pune mana pe fund, incepe sa va faca vaci cur.ve etc... ii ignorati. Nu trebuie sa recurgeti la asemnea fapte sa intelegi. Nu fac diferenta dintru BAIAT si o FATA pentru toti sunteti egali acealeasi drepturi . Sper ca vam schimbat parerea.
Da,am lovit un prieten, din greseala dar nu mia parut rau deloc!
Imi place sa fac asta si asi faceo in fiecare zi!
Celceintreaba35345 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: