| p3rverss a întrebat:

Fetelor, daca un baiat, un tip v-ar aborda si v-ar cere sa-i faceti sex oral in schimbul unei sume mari de bani...ati face?

67 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Orice fată ar face chestia asta pe bani. Acum depinde, unele ar face-o pe mai mulți bani și altele pe mai puțini.

| Țoglă a răspuns:

Normal că da...
Doar cât mama ei de treabă poți să reziști la un oral? Că ăla are noroc dacă nu stropșește după primele 2 secunde.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu ai specificat locul in care sa se petreaca actiunea. Pretul difera nu-i asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai panaramele fac asta, indiferent ca e pe bani sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

De ce generalizezi?

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt sigur. Nu recunoașteți din orgoliu, unele.

anonim_4396

Cum sa fii sigur de asa ceva?
E o prostie din toate punctele de vedere.
Este scarbos si stupid.
O fata normala la cap nici nu s-ar gandi la asa ceva.
Desigur, daca tu ai dat peste idioate asta nu inseamna ca suntem toate la fel.

Lasă-mă mă cu poveștile astea. Ia să vină unul cu valiza de bani la tine, să vedem ce ai face în situația aia. Cineva îmi spunea odată ca fiecare are un preț. Eu i-am spus că asta este doar în cazul vostru. Nu ești deloc matură. Eu nu am zis ce ar face o fetiță. Mai crești și ai să vezi necesitatea banului. Oricum meseria aia, știi la care mă refer, e cea mai veche din lume. De atâtea mii de ani va intrat în sânge. Tu nu te împaci cu ideea pentru că nu ai fost pusă într-o astfel de situație și nici prin viață nu prea ai trecut cum trebuie. Poți spune ce vrei. Și oamenii au un preț. Nu știu dacă mai sunt și oameni neprețuiți, poate doar cei bogați care au destui bani. Scârbos este orgoliul vostru, dar orgoliu până la ban. Oamenii sunt într-un fel sau vor să pară într-un fel dar când intervine "gustul" banului intervine foarte ușor procesul de dezumanizare. Habar nu ai ce ușor se schimbă oamenii. Nu îmi vei da dreptate, și nici nu vreau. Doar că ți-am explicat cam cum stă treaba. Poate într-o zi îți vei da seama de anumite lucruri.

| CristianMiruna a răspuns:

Nu. Pentru ca el o sa te lase o data si o data si tu ramai cu banii si cu imaginea asta pe care le-ai creat-o oamenilor. Pentru ca nimeni nu poate sa-si tina gura dupa ce au facut asta laughing

anonim_4396

'' Ia să vină unul cu valiza de bani la tine, să vedem ce ai face în situația aia.'' - M-as simti jignita, in primul rand. Apoi i-as lua valiza si i-as da cu ea in nas sau daca am bricheta la mine le-as da foc si banilor si lui.
Ce sa fac cu banii?
Ati innebunit toti cu niste bani.
Cand mori, nu iei dupa tine banii, ci faptele pe care le-ai facut.

''Mai crești și ai să vezi necesitatea banului.''- Prefer sa mor decat sa ajung sa fac lucruri necuviincioase.

''va intrat în sânge''- Ti s-a intiparit in minte tie nerozia asta
.
"Și oamenii au un preț. Nu știu dacă mai sunt și oameni neprețuiți, poate doar cei bogați care au destui bani.''- Am citit raspunsul ala la faza cu pretul.
Sa stii ca exista oamenii care sunt prea valorosi si de aceea nu li se pune un pret, pentru ca toti banii din lume nu ar ajunge sa poata fi cumparati.

'' când intervine "gustul" banului intervine foarte ușor procesul de dezumanizare. '' - Sa mori tu?

Stii ca unele dintre noi avem ceva care se cheama ''onoare''.
Multe nu au, acolo va indreptati si privirea.

Din tot ce ai spus tu aici, ne-ai jignit in ultimul hal pe toate, absolut toate.
Sa-ti fie rusine.
'' Nu îmi vei da dreptate, și nici nu vreau. '' - Cand ai de gand sa revii la realitate si sa te linistesti sa vi sa ne ceri scuze.

Ți-am spus, nu dai dovadă de maturitate. Tu trăiești pe spatele cuiva. Dacă trăiai pe străzi sau chiar când o să fii pe umerii tăi o să vezi atunci ce importanță au și câte fapte poți face fără ei. Păi normal că știam că vei spune lucrurile astea. Mă așteptam. Mai ai de crescut. Ai să vezi cum este realitatea copilaș.winking

anonim_4396

Ma si ce mare esti tu la 18 ani.
Sa inteleg ca te-ai insurat si te-ai inrolat in armata. Cand te-ai intors acasa sotia a murit si tu cresti copilul. Banca ti-a luat casa, parintii nu te primesc si acum stai intr-un colt inghesuit, in ploaie si frig si esti bolnav.
Da, tu chiar ai fost trecut prin viata, sa-ti dam un premiu.

Și în legătură cu scuzele, nu ai să vezi așa ceva doar dacă printr-o minune mi s-ar demonstra contrariul ceea ce este aproape imposibil.

Nu știi câți ani am, nu te mai strădui sa ghicești. Eu sunt un tip matur oricum. Nu am spus că eu am trecut prin viață dar am vrut să dau de înțeles că unele persoane nu pot să își dea seama de anumite lucruri doar dacă sunt puse în anumite situații. Acele persoane se numesc imature.

anonim_4396

Aham. Uita-te tu in continuare dupa curve, fi dezamagit si eu o sa stau sa astept scuzele. Normal ca e imposibil.

Toți ne uităm după curve. Chiar și pentru o secundă când trecem pe autostradă.

anonim_4396

Acum cateva saptamani am vorbit la unul cu ''notele de la simulare se trec?" laughing
Imi dau seama rapid ce varsta are un om.
Fara sa isi dea seama dezvaluie anumite indicii care pe mine ma fac sa-mi dau seama.
"Nu am spus că eu am trecut prin viață dar am vrut să dau de înțeles că unele persoane nu pot să își dea seama de anumite lucruri doar dacă sunt puse în anumite situații. " -Si tu ai fost pus in asa situatie? happy

anonim_4396

O, hei, SIDA umblatoare -_-

Repet:
"Nu am spus că eu am trecut prin viață dar am vrut să dau de înțeles că unele persoane nu pot să își dea seama de anumite lucruri doar dacă sunt puse în anumite situații. Acele persoane se numesc imature."
Mai bine recitești cu atenție ca să înțelegi ce am spus.

Cât despre simulări ai omis multe situații. Cum spuneam nu ai ghicit. Nu am 18 ani. Și nu vei afla oricum câți am. Nu vârsta te face matur ci mentalitatea. Dar majoritatea nu au cum să aibă la o vârstă fragedă cine știe ce gândire. Dar nu toți.

anonim_4396

Atunci 19.
Lasa-ma ca stiu prea bine.
Anul asta termini a 12a.
Daca ai 17 inseamna ca esti dat de la 6 ani.

Vezi cine generalizează? De unde știi că au sida? Și iar nu mi-ai înțeles sensul metaforic...care în același timp are perfectă legătură cu realitatea.

Cum spuneam nu iei în calcul niște situații. Și eu încercam să îți deduc vârsta dar normal că nu ai recunoscut cât ai. De aceea poți rămâne cu impresii dar nu cu certitudini.

anonim_4396

Bine bine.
Atunci posesoare de HIV. Multumit?

anonim_4396

Ti-am mai spus ca nu este frumos sa intrebi o fata cati ani are.
Si de ce as recunoaste?
Tu le preferi pe astea care se dau batute usor.
Si uite de ce e suparat Grey :O

Nu am spus că le prefer pe ale care se dau bătute ușor. Dar pentru o amărâtă de vârstă mi se pare patetic și exagerat...Mda...Și imatur happy
"Ti-am mai spus ca nu este frumos sa intrebi o fata cati ani are. "
Și eu ți-am explicat că este o idioțenie să afirmi asta.
Stai liniștită, nu sunt supărat. Dacă aș fii înseamnă că mi-ar păsa.
"Si de ce as recunoaste?"
Nu ai de ce. Ai dreptul ăsta, și cum vezi și eu îl am.

anonim_4396

Imatur inseamna sa fac anumite lucruri si sa nu mi le asum.
As zice ca-s mai degraba copilaroasa decat imatura.
Nu ma cunosti atat de bine incat sa afirmi ca-s imatura.
Si nu-mi vine sa cred ca am scris cuvantul ala de 3 ori.

IMATÚR, -Ă adj., s.m. și f. (Copil) prematur. // adj. Neajuns la maturitate.

IMATÚR, -Ă, imaturi, -e, adj. Care nu s-a dezvoltat complet, care nu a ajuns la maturitate.

Se pare că acest cuvânt are mai multe semnificații...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor fac si eu ca ala, luati-va o camera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

thinking m-au ascultat. dubios