| p3rverss a întrebat:

Fetelor, daca un baiat, un tip v-ar aborda si v-ar cere sa-i faceti sex oral in schimbul unei sume mari de bani...ati face?

67 răspunsuri:
| GgAnett a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e niic josnic in a-ti satisface partenerul si el pe tine. Dar oamenii incuiat la cap si cu "DUMNEZEU" in suflet cica, considera astea obiceiuri pagane. Stii ce e josnic? Religia e josnica. Bisericile plini cu preoti pedofili care iti dau prescura in gura dupa ce si-o freaca in gura unor copii care nu au habar ce face preotu cu ei. Sau mai stii ce e josnic? Sa locuiesti in Rmania si sa nu ai bani de-o paine de aia ca aia care stau sus in guvern fac trafic de dorguri si se ocupa de prostitutie da le mai fura si poporului banii de mancare. Sau preotii ortodoxi care se pliba in mercedesuri si bmw-uri si avem copiii pe strazi care sunt obligati sa cerseasca si abuzati in toate modurile posibile. Aia e josnic fratele meu, nu sa faci sex oral ca sa iti satisfaci partenerul. Da ce stii tu la varsta asta? laughing Mananci te caci si te uiti la scandalu cu bianca dragusanu si victor slav... atata stii tu depre lume. Prima data caua ce inseamna scrabos si josnic laughing si dupa aia ddiscutam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GgAnett):

Minte de 2 bani ce ai.
Demnitate ai?
Raspuns : Nu, nu ai.

anonim_4396

Ochii mei I don't want to see
Inafara faptului ca ai un limbaj de mahalagioaica, ca nu stii ca la plural "x" se transforma in "cs" si ca te bate romana din toate punctele de vedere... Ai adus in discutie subiecte care nu au legatura cu subiectul, ai jignit crestinii si ai scos de la tine anumite lucruri.
"Prima data caua ce inseamna scrabos si josnic" - Nu e nevoie sa caut, esti tu aici.

Sa-ti amintesti de mine cand o sa faci prima oara sex oral cauta-ma si apoi vom mai discuta. A, si cand vei avea diploma de bac in mana si vei fi la buget la facultate o sa discutam despre "ai adus in discutie subiecte ce nu au legatura cu subiectul" laughing demintatea nu consta in a face sex oral. Nici macar nu stii ce cuvinte folosesi copil scump. Doar o mahalgioaica recunoaste limbajul respectiv. Dinte noi doua nu eu am crescut in satra cersind langa biserica.

anonim_4396

"Sa-ti amintesti de mine cand o sa faci prima oara sex oral cauta-ma si apoi vom mai discuta."- O sa fi data uitarii oh go on.

"demintatea nu consta in a face sex oral." - Pai cum nu, iti bagi capul intre picioarele altuia si esti plina de demnitate.

" Doar o mahalgioaica recunoaste limbajul respectiv."- rolling on the floor Toata lumea recunoaste limbajul de mahala.
Dar tu cum ai luat bacul la romana? E prea dubios.

" Dinte noi doua nu eu am crescut in satra cersind langa biserica." - Vrei sa spui ca eu asa am crescut? rolling on the floor Stai linistita, sunt prea mandra ca sa cersesc.
Spor la supt!

Imi place in sfarsit un raspuns de-al tau, voi fii data uitarii. Dar tu tot vei face sex oral. loser

anonim_4396

Numai depravatele fac asta rolling on the floor
Eu nu sunt o depravata.
N-am sa ma injosesc in viata mea atat de mult.
Cum am mai spus, mai bine mi s-ar smulge fir cu fir parul din cap decat sa ma umilesc asa.
Inca odata, spor la supt.