Doar prostituatele ar accepta să facă așa ceva deoarece nu au demnitate și respect de sine. Dar, sunt și cazuri în care disperarea poate împinge o femeie la acest păcat. De exemplu, dacă o femeie are un copil pe care îl iubește și se întâmplă ca acesta să se îmbolnăvească. Viața copilului ei depinde de o operație care costă enorm de mult și trebuie făcută imediat, iar femeia nu are o situație financiară bună. Automat, intră în depresie deoarece banii devin importanți pentru a salva o viață. Nu se mai gândește că o să își piardă demnitatea, se gândește că timpul se scurge, iar viața copilului ei contează. Ar face orice pentru bani, chiar și să îl părăsească pe Dumnezeu. Nu se gândesc că trebuie să creadă în El și să se roage Lui pentru ajutor. Disperarea te împinge la fapte extreme, fără voia ta.
Iar, ca să îți răspund la întrebare : Sincer, nu aș accepta să îmi pierd demnitatea pentru niște hârtii fără valoare nici dacă m-aș afla în situații disperate.
"Nu se gândesc că trebuie să creadă în El și să se roage Lui pentru ajutor." aha, cred ca nimeni in Africa nu se roaga ca vad ca niici dracu nu ii ajuta. lasand la o parte chestiile caritabile, ma refer la ajutor sa iasa o data din acel rahat
Sincer, este îngrozitor acolo. Predomină boala, sărăcia și violul. ''Omul sfințește locul'', cum se spune. Ăștia care se află la conducere, se gândesc la săracii oameni care trăiesc în acel infern? Nu, desigur că nu. Bunătatea unui om contează enorm de mult, aceasta este salvarea. Dacă tuturor ne-ar păsa de cel de lângă noi... Chiar și cel mai mic gest de bunătate contează enorm de mult.
Locul este la libera alegere:
Ex un wc dintr-un pub, in masina, in padure, intr-o scara de bloc, loc nu este pentru asta?
Ba da, am adormit.
Mi-a fost somn. Ti-am zis ca m-am trezit 5.
"Dacă aș fii înseamnă că mi-ar păsa."-Daca raspunzi rece si sec nu ma afecteaza cu nimic.
Ai impresia ca eu caut atentia altora incat sa se intereseze de mine? Sau sa dau de inteles asta?
Raspuns: Nu.
Cine vrea sa vorbim bine, cine nu, iar bine.
"Stai liniștită, nu sunt supărat."- Nu, tu sa stai linistit. Nici nu mi-a pasat daca te-ai suparat asta pentru ca nu mi-am pus intrebarea asta.
Atitudinea ta imi provoaca scarba : desconsideri toate fetele si femeile,dar totusi tie ti-a dat viata o femeie ( si nu,nu vreau sa ma bag in chestii personale),crezi ca toate suntem la fel
*si ghici ce? nu suntem*
, pui banul inaintea tuturor celorlalte sentimente si pui pret pe oameni.
Inseamna ca atunci cand vei fi tata si, poate, vei avea o fiica, ai vinde-o pentru o suma de bani pentru o noapte, ca de, "asta avem in sange si fiecare om are un pret".
Sa-ti fie rusine.
Ți s-a părut că mi-ar păsa dacă te afectează sau nu? Mă doare undeva. Eu ți-am explicat cum stă treaba. Nu are de ce să-mi fie rușine. Stai liniștită. Eu privesc realist lucrurile. Tu poți să le privești cum vrei. Nu mă simt obligat să îți dau vreo explicație în plus, sau să îmi cer scuze sau să îmi fie rușine. Astea-s prostii. M-am plictisit deja de conversația asta...Nu poți să accepți niște opinii, care deși sunt mai realiste ca ale tale, na orgoliul și imaturitatea asta...Nu se merită sa continui discuția asta cu tine.
Tu urasti totul, si pe tine te urasti, e clar ca suferi in tacere.
Nu stiu de ce tot vorbesti de parca mi-ar pasa .
Nu te-am luat la intrebari "Grey, ce faci? Cum mai esti? ''.
Ti-am spus ce cred.
Nu e treaba ta să îți dai cu părerea. Nu știu cum le înțelegi tu.
Ba da.
Nu trebuie sa depun cerere ca sa imi scriu parerea.
Si tu ti-ai dat cu parerea, iar eu am comentat.
Nu-mi poti spune ce sa fac.
''Nu știu cum le înțelegi tu.''- Nici eu pe alte tale Sunt eronate, de aia nu le inteleg.
Dacă ar fi fost o discuție care să îmi facă plăcere cu o persoană cu care să îmi facă plăcere să discut, și era reciproc, atunci și privatul era o soluție. Mie unul îmi pare rău că și eu am lungit-o așa.
Nu inteleg ce este asa amuzant -_-.
''nu mai bine o continuati voi in privat? tongue"- Nu. De ce as face asta?
Ca oricum e batut in cap si o tine una si buna cu ''omul are un pret'' si ''femeile sunt josnice''.
Apropo, sa vezi ce pret are : fix 2o de bani.
Sper sa aiba o sotie curva, aia sa plece de colo colo si el sa stea ca un catelus fidel si ascultator la fusta ei.
...plus de asta eviti sa-ti spui parerea direct, te ascunzi dupa note de harpa si iti sincronizezi cuvintele in asa fel incat sa apara in spatele sunetelor.Nu e o atitudine spontan dorita, ci una falsificata.
Cine? eu? Doar eram prins in vortexul asta de replici, mi-a scapat.Continuati.
Mi-a placut exemplul dat cu mama si copilul...Cati ani ai?
Numai fii trista. hai ca te bag in seama poate de aia ai postat
Nu mai*, dezlegat, legat desemneaza,, mereu".Nu fi trista*.
Aaaa...esti sigur ca n-ai gresit userul Dar oricum, bine ca mi-ai amintit sa-ti mai invadez putin mesajele private,,, chef" mode [on], if you remember.
Da da, lasa-mi si un mesaj dragut pentru ziua mea chiar daca ai intarziat cu o zi
Nu ai idee cata excitatie provoaca a oferi sex oral, si a primi de asemenea.
nu se compara cu nicio alta senzatie si e absolu normal sa se intample asta fie vorba de aventuri sau fie vorba de relatie serioasa. cand o sa ai parte de asta pentru prima oara, nu o sa te mai saturi
Ghici ce?
Prefer sa mi se smulga parul din cap fir cu fir decat sa mi se faca sau sa fac asa ceva.
Mi se pare scarbos si josnic.
Unul20111996 întreabă:
linarkfts întreabă: