| mariaaa a întrebat:

Fetelor eu am 13 ani si inca nu mi-a venit ciclul! Toate fetele de la mine din clasa au ciclu.ma rog cu excetia a 2 fete care nu au... De ce nu mi-a venit? Plz abtinetiva de la rutati! Dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| n a răspuns:

Stai linistita, mie mi-a venit la 13 ani jumatate, aproape 14 ...si crede-ma, m-am dezvoltat normal. Intre 10 si 16 ani e normal sa-ti vina menstruatia. Nu trebuie sa te panichezi, pentru ca iti va veni cu siguranta. Daca observi pe lenjeria intima o secretie de culoare deschisa sau transparenta, inseamna ca mai putin si iti va veni menstruatia. Si asa, ca sa stii de la mine, cuvantul "ciclu" e folosit cu sens gresit, cuvantul corect fiind menstruatie pentru ca "ciclu" inseamna perioada de timp dintre 2 menstruatii.

35 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu toate femeile sunt la fel. Unora le vine menstruatia mai devreme, altora mai tarziu, Mie mi-a venit la 14 ani si o luna.

mariana
| mariana a răspuns:

Eu sunt una la care doar la 16 ani i-a venit pentru ca, am avut uter infantil si organsimul meu doar la aceea varsta a intrat in "parametrii".
Nu-ti fa griji pentru ca inca nu este cazul. Bucura-te inca de copilarie si vei avea destul timp si pentru "mesajele" trimise de feminitate.
Multa sanatate si incarca-te cu rabdare ca, toate apar la timpul lor.

| anad a răspuns:

Menstruatia apare intre 12 si 14 ani, cand este organismul pregatit, dar si intre 8 si 17ani, deci mai este timp.

| PurpleLadybug a răspuns:

Mie mi-a venit la 14, fix de ziua mea. ULTIMA din clasa:)). Dar pe mine nu m'a durut nimic, si nici nu ma doare. Cand o sa vvina, sigor o sa fie neregulat in primele luni (daca nu si mai multe luni), dar nu te ingrijora, nu e nimic rau in zilele de menstruatie. Pur si simplu intervine mai mult igiena, iar daca foroseti metode eficiente, fii sigura ca nu te patezi, si o sa ai zile aparent normale;). Singurele chestii rele ar putea fi ca o sa te ingrasi putin, sau o sa te latesti in solduri, dar daca te tii de sport o sa fie bine, dar o sa-ti creasca sanii si popo'u;)) deci stai lnistita. E normal. Alte parti rele ar fi doar daca vei suferi de sindromul pre menstrual. Pt mai multe intra pe www.noifetele.ro. E cel mai tare site in domeniu;;)
Take care:)>-

| Яùxsi a răspuns:

Stai linistita.ai timp destulhee hee

| YLLL a răspuns:

Stai linistita si eu am 13 ani jum si nu mi-a venit. oricum nu vreau deoarece nu e f placut. dureri de burta etc.big grin
Depinde de organism.:]

| s.m. a răspuns:

Stai mai linistita ca nu e nici o problema daca la varsta ta nu ai cm. pot sa. ti dau un ex : uneia dintre prietenele mele i. a venit pentru prima data ciclu la 15 ani. poti sa. ti pui mai multe semne de intrebare daca ai peste 16 ani, dar acu nu e cazuwinking

| alexya19 a răspuns:

Stai linistita pana la 16 ani mai e timphee hee
:*

| adams a răspuns:

Sincer nu ar trebui sa-ti faci griji, caci mai e timp* si in plus ar trebui sa te bucuri caci nu ai dureri de burta si dureri de cap.Depinde mult de organism' :*

| Anto97 a răspuns:

Fiecare are organismul si dezvoltarea ei. unora le vine mai devreme, altora mai tarziu.nu e o varsta "batuta in cuie" la care sa iti vina.nu e nici o problema :*love struck

| dodorina a răspuns:

Wowww
eu ma bucuram in locul tauuuuuuuu!

| ...:::.danut.:::... a răspuns:

Lasa ca e mai bine asa...:X:X sa vezi ce o sa patestilaughing bucura-te acum cand e momentul!winkingwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu ai virsta inca asteapta si ai sa vezi ca o sa iti vina.nu te speria este ceva normal poate ai pe cineva care ii semeni pate si la alt cineva din familia ta i-a venit mai tarziu menstruatia"Totus esti o fata curajoasa de ai pus intrebarea asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a venit la 15 ani, durerile de burta e adevarat problema si mie rau uneori desi e trecut ceva atimp de atunci, mi-am facut un ecograf si totul e ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te intrista eu tot am 12 si jumatate si tot nu am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa iti vina tie... de ce esti ingrijorata? si eu ziceam la fel dar mia mi-a venit la 10 ani jumatate :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc ana si ni me a venit de la 12 ani si am 21 de ani si iau pastile casa imi vine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si sunt foarte speriata oare pot face copii daca nu am menstruatia normala ast rasp andreia_18_2008 ast rasp pe id asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rilax si mie la 13 ani si 3 luni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu iti face griji si eu am 13 ani si mi-a venit poate iti vine mai tarziu.Am si eu o problema ajutati-ma va rog mie mi-a venit ciclul de la 12 ani in fiecare luna dar in luna iulie de ce nu mi-a venit de fapt mai sunt cateva zile si vine luna august crying va rog ajutati-ma plizz

am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita si eu am 13 ani si nu am ciclu nu e motiv sa te ingrijorezi cand vei avea vei intreba cum sa scapi de el ca devine insuportabil si scarbos. stiu o prietena care are ciclu si odata la scoala o curs si s-o patat pe blugi era foarte stanjenitor toti radeau de ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mariaaa nu te speria ca e normal o sa-ti vina pana la urma uite :lui andreea o verisoara i-a venit la 15-6 luni deci nu e motiv poate ca tu te dezvolti mai greu si de asta nu ti-a venit! da? hai ceao! bafta!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mariaaa nu te speria ca e normal o sa-ti vina pana la urma uite :lui andreea o verisoara i-a venit la 15-6 luni deci nu e motiv poate ca tu te dezvolti mai greu si de asta nu ti-a venit!da? hai ceao!bafta!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a venit ciclu nla trespe ani fara o luna si a doilea ciclu mea venit de ziua mea si eram si cu fetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a venit la 12 ani jumate... fiecare cu organismu ei! pana la 16 ani iti va veni stai linistitabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te speria, o sa-ti apara pana la 14 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi panicata eu am 14 ani si nu mia venti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

He. ii`. NU ai de ce sa-ti faci griji, la unele fete le vine la 10 ani, iar la altele la 15-16 ani, deci NU te ingrijora...

Fundita `:*

See`Yaa wave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heyy mariaaa tu ai dct 13 ani.nu iti face grii ca ai destul timp pana la 16 ani. uite eu am 15 ani si 3 luni si inca nu mi-a venitsadcrying. dar nah asta este probabil seman cu mama mea ca si ei i-a venit tarziusadsad. pupici:*:*