| mariaaa a întrebat:

Fetelor eu am 13 ani si inca nu mi-a venit ciclul! Toate fetele de la mine din clasa au ciclu.ma rog cu excetia a 2 fete care nu au... De ce nu mi-a venit? Plz abtinetiva de la rutati! Dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| n a răspuns:

Stai linistita, mie mi-a venit la 13 ani jumatate, aproape 14 ...si crede-ma, m-am dezvoltat normal. Intre 10 si 16 ani e normal sa-ti vina menstruatia. Nu trebuie sa te panichezi, pentru ca iti va veni cu siguranta. Daca observi pe lenjeria intima o secretie de culoare deschisa sau transparenta, inseamna ca mai putin si iti va veni menstruatia. Si asa, ca sa stii de la mine, cuvantul "ciclu" e folosit cu sens gresit, cuvantul corect fiind menstruatie pentru ca "ciclu" inseamna perioada de timp dintre 2 menstruatii.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu dar eu am multe cosuri pe fata

| kitty_9672 a răspuns:

Eram la fel eu am 15 ani si jumate si mi-a venit pentru prima data acum cateva zile si la mine din clasa toate fetele aveau dar nimeni nu stia ca eu nu am :d si nici acum nu stie nimeni big grin

| yoana_2922 a răspuns:

Stay linistita...depinde cum esti dezvoltata

| lylu a răspuns:

Stai linistita maihappymie mi-a venit la 13 ani si 8 lunihappydeci nu iti faci griji nu e prea placutbig grinorcum ai timp destul :*:X

| crissslaura a răspuns:

Esti u mai proasta ca toate

| alexandra21 a răspuns:

Ne intrebam oare cine nu a avut o astfel de problema? Stiu sigur ca eram in clasa a 7 si toate fetele aveau cu exceptie a 4 sau 5 eu fiind printre ele.Nu mai stiam ce sa fac considerand ca as fi cumva anormala. Dar a venit si vremea mea stii tu "toate la timpul lor" si acum mi'as fi dorit sa'mi fi venit pe la 16 sa ma pot bucura pe deplin mult timp fara dureri. Dar asta e nu le poti avea pe toate, cum au spus si ceilalti nu esti pregatita inca, va veni si randul tau nu e motiv de ingrijorare, nu esti mai cu stea in frunte daca ai ciclu bucura'te acum cat poti pupici :*