Da-i timpului,timp.
Desi tu personal esti sigura ca te-ai vindecat si nu mai suferi,se pare ca nu e chiar asa,ti-o dovedesc micile tale iesiri necontrolate.
Nu ti-ai regasit echilibrul si inca nu ai acceptat faptul ca esti singura,desi nu mai suferi in mod evident.
Nu-ti cauta un prieten acum,nu esti inca intregita,ai inca putina rabdare si lucreaza cu tine.
Trebuie sa te simti din nou multumita cu si de tine,sa te simti libera,nu singura si atunci vei fi gata sa intri intr-o noua relatie.
Deocamdata ai grija numai de tine,cauta bucurii,cauta ras, seninatate, pasiuni noi, umple-te pe tine, la loc.Ai tot dat timp de 15 luni, acum trebuie sa treci prin procedeul invers.
Si ai rabdare cu tine, lasa timpul sa desavarseasca vindecarea ta.
Sa te simti libera!
Ba da iti lipsesc momentele frumoase! iti lipseste iubirea lui, uite incearca sa ii dai semne ca vrei sa vorbesti cu el din nou, dupa parerea mea tu inca ti la el.Atata timp cat esti elgata de el nimeni nu te poate dezlega. Gandeste-te o fost un an si ceva, daca chiar v-ati iubit nu putet renunta numa asa.
Nu vreau sa vorbesc cu el, nici sa ma impac pentru ca au fost probleme de care nu-mi este dor. Nu-s masochista si asta ma nelamureste grav. Daca eu sunt constienta ca relatia a avut multe probleme care nu puteau fi rezolvate chiar daca am tot incercat si nu vreau sa mai fiu cu el de ce nu pot sa trec mai departe. Nici de iubit nu cred ca nu-l mai iubesc. E aiurea rau de tot.
Cum sa nu se poate rezolva problemele. uite vezi aici apare orgoliu! :l, daca chiar il iubesti ii mai dai o sansa, nu exista probeleme care sa nu poti trece peste mai ales prin iubire.
Iti mai trebuie ceva timp sa poti sa-ti revii.
Doar timpul poate sa vindece ranile si stii cum se zice:
"Ochii care nu se vad se uita".
Cheer Up!
Se uita dupa altul. Da, poate nu a trecut suficient timp si m-am grabit.
Buna,
Ce nu inteleg:
Cand iti vine sa plangi, sau cand devii trista, sau etc, din ce motiv devii?
La ce te gandesti atunci? Care este motivul pe care il identifici cand iti vine sa plangi?
Ma gandesc ca s-a terminat. Cam asta e gandul care ma intristeaza. Dar gandul asta nu are mereu acelasi efect doar daca ceva imi rascoleste amintirile, sentimentele. Gen o melodie, o scena dintr-un film sau o discutie. Daca ma gandesc pur si simplu ca s-a terminat nu ma afecteaza pentru ca stiu ca asa trebuia sa fie. Zarva.
Si in momentul in care te gandesti ca s-a terminat, te gandesti ca a fost foarte frumos sau ca te-a prins pe picior gresit sau ca ti-a inselat asteptarile sau?
Cand cineva se desparte are nevoie de o perioada de "doliu". Noi spune popular sa-si linga ranile, dara daca stam sa socotim cam asa ar fi. Eu te sfatuiesc sa faci o pauza si sa iti descoperi/redescoperi pasiunile tale, acele lucruri care te fac pe tine sa tresari si sa ai alt tonus cand stii ca le-ai facut. In rest, uneori este bine sa treci peste si sa iti spui ca nimic nu este intamplator pe lumea asta iar Dumnezeu le aseaza cum noi muritorii nu ne inchipium. Poate nu esti pregatita sa primesti in viata ta persoana potrivita, poate nu e ea [nu a aparut inca] si motivele sunt garla. Nu te ingrijora. Ai incredere si speranta.
Da, mi s-a intamplat si mie sa ma intreb ce mai face ea, desi o dispretuiam. E ciudat sa devii dusman cu cineva care cateva luni ti-a fost cea mai apropiata persoana.
Am avut ocazia sa stau in preajma ei, ca se curvasarea cu un prieten bun, si le-am fost sofer cateva seri. Asa panarama cum am vazut-o, m-am bucurat ca mai exista si e ok, am scapat de starea prin care treci tu.
Desi m-a schimbat pentru altii, cred ca a trecut si ea prin starea asta, am prins-o de 3 ori in aceeasi zi "plimbandu-se" pe un traseu in cerc, la 20m de masina mea. Eu imi scoteam diplomele de la liceu, si imi faceam si dosar pentru fortele de munca, de cate ori ieseam de la xerox spre liceu sau sa las ceva in masina, o vedeam studiind masina, iar cand ma vedea avea o expresie timida si pleca fara sa-mi dea ocazia s-o salut.
Am stat cu ea si prin diferite localuri, am ramas singuri la masa si am incercat sa vorbim ca intre amici, se ferea sa vorbeasca cu mine
Dupa ce s-au intamplat astea m-am linistit, si pana in prezent am uitat si cum era sa am sentimente fata de ea, cand o vad parca vad un fost vecin cu care n-am avut treaba
Asta ti-ar trebui si tie, ocazia de a sta 'involuntar' in preajma lui, sa vezi ca exista.
Bagaciosule ce cauti tu aici ? Noi parca aveam nunta in 3 zile. Nu o sa am ocazia aia doar daca mi-o fac singura, urat mai suna, si nu vreau sa-mi pierd timpul inutil.
Cum adica bagacios?
Adica n-am voie sa ma implic in vindecarea emotionala a logodnicei mele?
O fac pentru noi, iubi!
Miroase a orgoliu ultima parte, da-mi place, e o prostie sa renunti la orgoliu, in relatii
Nu aveti prieteni comuni?
Ba daaa, cum sa nu ai voie. Doamne feri! Sa stii ca ma vindec repede daca primesc cadouri.
A fost relatie la distanta, ne vedeam doar la sfarsitul saptamanii, sau incepand de vineri, si ne petreceam cat mai mult timp impreuna.
Nu prea am semnal, s-a pierdut propozitia de dupa "Doamne feri!"
Vine in orasul tau in aceleasi zile, chiar daca nu mai sunteti impreuna? Daca da, si ii stii o bucatica din program, stii pe unde vine, sau ceva de genul, du-te sa-l vezi 'intamplator', dar vezi sa nu fii la fel de 'discreta' ca fosta mea
Sa stii ca ma vindec repede daca primesc cadouri.Sa stii ca ma vindec repede daca primesc cadouri.Sa stii ca ma vindec repede daca primesc cadouri.Sa stii ca ma vindec repede daca primesc cadouri. ) A revenit semnalul?
Nu mai vine in oras. Venea doar pentru mine si eu la el " intamplator " nu am de ce sa ma duc, cum ziceam ar fi pierdere de timp poate daca as avea alte motive sa dau pe acolo si sa trec " intamplator " si pe acolo ar fi altceva dar nu se merita deranjul. Si ce orgoliu domne, eu nu stiu ce e ala. Mi s-a zis ca aia e grupa mea de sange da n-am bagat de seama.
Aa. A picat netul de tot? Ba nu, nu-i buna asta...
Bine, cand e ziua ta? Decembrie? Mai este pana atunci
Eu am mai auzit de oameni operati, carora li s-a scos rusinea, dar de grupa de sange "Orgolios" n-am auzit Eu as zice ca-i mai degraba un respect de sine bine definit.
As zice sa-l inviti la nunta noastra, dar nu vreau concurenta
De ce mi-am pus eu data nasterii la profil? ) Umm...mai sunt 11 zile pana la ziua copilului.
E foarte rara si o au doar persoanele speciale, ce pot sa zic. ) Ptu, ptu sa nu ma deochi!
Cum sa nu vrei concurenta, vrei banalitate? Sa aiba si rudele putin suspans, sa nu stie pana la sfarsit cu cine ma marit si dupa cu cine raman. Uuu si trei familii inseamna de trei ori mai multe cadouri. Azi sunt materialista nu stiu ce am dar vad doar oportunitati .
Ma gandesc ca au fost momente frumoase, dupa ma linistesc si-mi amintesc toate certurile si momentele neplacute care n-au fost putine la numar.
Dar esti minora, de astepti ziua copilului?
Daca e vorba de concurenta, crezi ca nu s-ar ivi si niste 'concurente' in joc?
E bine ca esti materialista, la mine e rost de materiale moca tot timpul: de la fiecare lucrare ramane ba cate o cutie de chit, ba diluant, niste spritzchit... N-o sa duci lipsa de materiale
In suflet, nu se pune?
Seringile cu aer fac minuni ce pot sa zic. Imi place si coliva, mai vine si vara deci o vizita la racoare nu-mi strica deci numai chestii bune pana acum. )
Nu te-ai gandit sa-ti imbraci blocul in diamante sau ceva de genul asta ca parca suna mai bine asa. )
Diamantele-s demodate, si nu am un bloc intreg, am o camera in apartamentul parintilor
M-am gandit sa fac niste incercari cu un lac mat, intai pe masina mea, sa nu ma ia la suturi vreun client. Costa 7-8 milioane distractia, deci n-o sa iesim in oras o vreme, dar nu te superi, nu?
Seringi? Nuuuu... Prea hardcore, joint-urile le mai 'inghit'. La asta te-ai referit, nu?
Ma gandeam zilele astea ce fain ar fi sa am toate apartamentele de deasupra si dedesubtul meu. Sa-mi pun topogan de la etajul 4 si sa-mi fac piscina la parter . Si tot felul de aberatii de genul. Fac planuri cu banii pe care nu-i am, i bun.
Oricum nu beau suc si nici nu-mi place sa stau. Dar de ce mat ? Nu mai e la moda luciul?
Pe mine ma inghiti?
Lasa planurile cu blocul, ca te mariti cu mine si am teren unde e atelierul, facem acolo viloi pe 4 nivele+topogan+piscina, bun?
Ce bei, daca nu suc?
Mat pentru ca am vazut ca sunt lacuri la preturi accesibile, si putini vopsitori se baga, trebuie sa 'sparg piata' cu ceva. In plus, in diminetile de iarna in care plecam la liceu (pe jos, ca pana se incalzea masina ajungeam la liceu cu turturi ), imi vedeam masina brumata, si arata toata asa misto, ca nu lucea, iar prin gheata se vedeau reflexiile vopselei metalizate :X
Pe tine trebuie sa te inghit, doar te iau cu acte, nu?
Eu vream garsoniera mai. Sau nu chiar garsoniera. Sa aiba un livingroom mare, mare si restul camerelor normale.
Apa plata fara lamaie.
Nu cred ca am vazut masini mate prin oras pana acum. Imi plac cum arata cele negre lucioase. Eventual si alea oranj.
Ma mai gandesc daca accept, tu gandeste-te daca ma ceri.
Nu stiu daca o garsoniera comunista poate avea living mai mare decat il au vilele in zona mea
Ma asteptam sa aud ceva mai sofisticat, si cu ceva grade Mai lucram acolo.
La mine sunt foarte multe negru mat, ca este o vopsea foarte ieftina, si toate cazanele accidentate sunt vopsite cu aia, la repezeala
A avut un prieten bun un Passat break, portocaliu lucios, cu geamuri fumurii, si tot interiorul din piele neagra... Ma topeam dupa ea. Ne luam din aia?
Ma gandesc, ma gandesc!
Dar tu vezi ce gandesti
Atunci spargem peretii si ne facem living mare.
Nu, eu vreau mitsubishi evo x alba ca altfel ma sufoc. )
Nimic, nimic. Nimic bun.
Daca spargem peretii la garsoniera, ne facem living comun cu betivul de alaturi, care-si bate nevasta. Iar seara, o sa si-o bata la noi in living :-s
De ce alba? Sa fie confundata cu un Logan, in trafic?
Este una rosie la mine in oras, fura priviri oriunde e parcata
Deci cand ziceai sa te cer?
George0197 întreabă: