anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.happy Am si eu nevoie de o parere, un sfat sau ceva lamuriri. Probabil de toate.laughing

Am fost cu un baiat cam un an si trei luni. Ne-am despartit si din ziua aia n-am mai vorbit deloc chit ca am mai stiut unul de altul. Nu mai vreau sa ma impac cu el si nici momentele frumoase nu-mi mai lipsesc, imi sunt indiferente.

Au trecut cam 4 luni de la despartire si desi am momente cand sunt super bine mai am si momente cand pur si simplu rabufnesc in plans si nu inteleg de ce. In primele saptamani mi s-a parut normal sa fiu mai sensibila dar acum chiar nu inteleg de ce m-ar mai afecta.

Am incercat sa ies si cu altcineva, a fost mai mult decat perfect dar pur si simplu nu puteam, eram rece si nu ma puteam implica asa cum trebuie in relatia respectiva asa ca am renuntat. Eram calda in gesturi dar gheata in vorbe si nu-mi puteam exprima sentimentele.

Nu stiu, vi s-a intamplat si voua? Cum ati trecut peste? Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da-i timpului,timp.
Desi tu personal esti sigura ca te-ai vindecat si nu mai suferi,se pare ca nu e chiar asa,ti-o dovedesc micile tale iesiri necontrolate.
Nu ti-ai regasit echilibrul si inca nu ai acceptat faptul ca esti singura,desi nu mai suferi in mod evident.
Nu-ti cauta un prieten acum,nu esti inca intregita,ai inca putina rabdare si lucreaza cu tine.
Trebuie sa te simti din nou multumita cu si de tine,sa te simti libera,nu singura si atunci vei fi gata sa intri intr-o noua relatie.
Deocamdata ai grija numai de tine,cauta bucurii,cauta ras, seninatate, pasiuni noi, umple-te pe tine, la loc.Ai tot dat timp de 15 luni, acum trebuie sa treci prin procedeul invers.
Si ai rabdare cu tine, lasa timpul sa desavarseasca vindecarea ta.
Sa te simti libera!
happy

64 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai imi bagi, prostii in cap! laughing)
rolling on the floor) dinozaur? Oricum ciobanesc german vream si eu. day dreaming
Si in cate decenii ajungi tu laughing)?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine, eu? whistling no talking Tu esti vinovata aici, doar femeile sunt inaintea barbatilor cu gandirea, deci tu ar trebui sa ma inveti de bine, nu sa cadem amandoi in pacat (tot de pe TPU stiu si asta smug ).
Ciobanesc german ramane :X
Depinde cand plec laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

TPU-ul te invata numai prostii!laughing)
Plus un Husky si un Chow Chow te rog puppy dog eyes.
Acum pleci. smug

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Husky am auzit ca nu prea se ataseaza nici de stapan no talking Cow cow zici? whistling Ok, am grajd in curtea atelierului, iti aduc si vaci, dar doar daca stii sa le mulgi rolling on the floor
Acum? Gata? sad Ma dai afara?