Da-i timpului,timp.
Desi tu personal esti sigura ca te-ai vindecat si nu mai suferi,se pare ca nu e chiar asa,ti-o dovedesc micile tale iesiri necontrolate.
Nu ti-ai regasit echilibrul si inca nu ai acceptat faptul ca esti singura,desi nu mai suferi in mod evident.
Nu-ti cauta un prieten acum,nu esti inca intregita,ai inca putina rabdare si lucreaza cu tine.
Trebuie sa te simti din nou multumita cu si de tine,sa te simti libera,nu singura si atunci vei fi gata sa intri intr-o noua relatie.
Deocamdata ai grija numai de tine,cauta bucurii,cauta ras, seninatate, pasiuni noi, umple-te pe tine, la loc.Ai tot dat timp de 15 luni, acum trebuie sa treci prin procedeul invers.
Si ai rabdare cu tine, lasa timpul sa desavarseasca vindecarea ta.
Sa te simti libera!
Pai ne luam apartament si spargem peretii. Ca sa fie treaba buna. Aha, o bate cu noi in pat.
Ca mie asa-mi place, probleme?
Si te lauzi tu cu ea )?
Pe 23 mai 2014 daca ai putin timp.
Dar ce are, nu ma mai iei daca ma fac roscata?
Da, probleme mari. Cat te machiezi tu, sper sa am timp s-o fac verde mat
Eu ma laud doar cu tine
Am tot timpul din lume, da' n-am telecomanda, sa-l dau inapoi
Te iau oricum, dac-am zis, am zis!
Lasa sa nu mai fie. Pfoai, daca e asa are timp sa-i sara si vopseaua. Atunci trebuie sa vorbim cu toata lumea sa-si schimbe data.
Si eu vreau )?
Deci sa inteleg ca lasi de la tine, ca sa nu mai fie?
Vopseaua data de mine nu sare
Deci vorbim cu toata lumea sa-si schimbe data de azi in 22.05. 2014, iar maine stam si noi de vorba?
Tu n-ai de ales, poti doar sa complici/simplifici
Evident ca nu.
Ce sa zici si tu acum, era culmea sa te apuci sa-ti critici munca. Eu mereu am de ales! Nu-ti complica viata ca-ti schimbi si culoarea parului.
Mai vorbim
N-ar fi o premiera pentru mine, sa-mi critic munca
Eu te las sa alegi, doar ti-am prezentat variantele
Lasa ca am viata prea simpla, nu mi-ar strica niste complicatii
Ca sa te lamuresti ca este nu ? Lasa, crde-ma pe cuvant.
Lasa ca aleg din variantele mele. Vezi sa nu ajungi sa ti-o doresti din nou simpla.
Ca sa te convingi tu ca nu se poate nu Eu te cred ca asta crezi
Daca ai variante care incep cu "cum" si se termina cu "vrei tu", sunt de acord
Nu stiu daca eu o sa fiu cel care va regreta, sunt enervant de calm in orice situatie
Ba orice se poate cu mine.
Am variante cu " se poate " dar cu un " nu " adaugat in fata.
Eu enervez si cele mai calme persoane, iti garantez. )
Daca orice se poate, atunci o sa se poata cum vreau eu
Sunt calm si cand sunt nervos, si ma asigur ca iese ca mine Daca nu intr-o ora, atunci in doua, intr-o luna, un an...
Nu-ti mai decolora/vopsi parul atat de des, nu e sanatos
Orice vreau eu se poate.
Cu mine n-ai cum sa fii calm , mrrr.
Nu ma pot decide asupra nuantei ))!
Atunci trebuie doar sa vrem acelasi lucru :>
Mârâi mai infricosator decat ea?;;) http://youtu.be/wADUyqNnumo
Am drept de vot? Imi plac satenele :-"
Pisul tau. :X Nu, nu. ) Eu marai inocent si provocator. )
Nu ne pasa de ce-ti pasa tie. )
Doar a mea!
Cui nu-i pasa? Voua? Este mai multi? Nu va vad
Cum doar a ta?! Vreau si eu juma din ea.
Da, am mai multe personalitati deci ma cred mai multe.
Fara ganduri sadice, in preajma pisicii mele!
Si eu cand eram mic credeam ca barbatii nasc baieti, iar femeile fete, dar am crescut
Trebuie sa inveti sa fii mai darnic!
Si eu credeam ca durexul se pune pe teava de asapament a masinii ca sa miroasa frumos ( *** logic ) ) dar am crescut si am invatat pe ce tevi se pune. ))
Bine, bine... N-o vrei toata? Ca azi m-a cam suparat
N-ai invatat bine, eu de pe TPU am invatat ca "doare mai tare" cu prezervativ
Deci tot pentru masini e mai bun.
Nu, vreau doar program de vizita. Te-a suparat? E bine, incepe sa-si faca si ea treaba cum trebuie. ) Ce i-ai facut saracei?
Bine ca inveti fara mine!
Fugi de responsabilitati? Sa vezi ce bine isi face treaba de caine de paza, cand vin oameni in vizita
Nu i-am facut mare lucru, ieri la curte s-a intalnit cu un motanel adoptat special ca sa fie un pisic rezident si acolo si l-a fugarit de nu a mai aparut toata ziua... Ea fugarea pisoiul, eu pe ea...
Am vazut intamplator, si nu erai cu mine, nu-mi erai aproape... Tot eu sunt vinovat?
Nu, doar le dau altora sansa de a fi mai responasibili.
Si unde e supararea, mie imi suna distractiv. )
Pentru ca nu m-ai chemat. Nici adresa nu mi-ai dat-o. Nici macar numarul masinii ca sa-i dau tarcoale si sa te astept.
Tu mereu esti vinovat daca e ceva rau, eu sunt pentru ce e bine, ok?
N-ai sa rezisti sub responsabilitatea mea, iti garantez
Supararea e pentru ca de obicei, cand vede ca o urmaresc, si nu-i a joaca, se ascunde. Ieri nici nu m-a bagat in seama A sarit la celalat ca o animala ce e, nici nu simtea ploaia de obiecte ce se revarsa asupra ei
Tu esti mereu binevenita Care adresa o vrei? Pe yahoo sau pe... de fapt am doar pe yahoo
Deci de cate ori fac o porcarie si sunt vinovat pentru ceva rau, tu esti cea care vine si face totul sa fie bine?
SI eu garantez ca as muri cu tine, e prea evident.
Si nesimtita nu ti-a dat si ea doua-trei ( milioane ) zgarieturi ca sa nu ramana datoare?
Aia de la apartament si cheia daca se poate.
Ihim, sa-mi zici cand te trezesti din vis.
Inca n-am facut victime, au fugit toate la timp
Nu mi-a dat, era ocupata
Bine, stai s-o scot de la breloc. La mine in camera trebuie aspirat la 2-3 zile, vezi dupa ce aspiri sub subwoofer, sa-l acoperi la loc, ca pisica inca are impresia ca aia e jucarie de la pet shop, pentru ascutit ghearele.
Ai mai zis ceva?
)) Si eu daca ma impiedic? :-s Pfoai, ai ceva alergii sau fobii )?
Erai neinteresant pentru ea.
Nu stiu sa aspir dar ma pricep foarte bine la a face dezordine si din nimic.
Da, vezi cum ma icnori si ma neglijezi dupa ce ca faci educatie sexuala cu altele.
Daca te impiedici, vei fi prima victima Nu am alergii, fobii... Am o oarecare ura pe caini, care se manifesta uneori ca o frica. Se pune?
Pana am pus mana pe ea, si si-a petrecut o jumatate de ora in portbagaj
Pai educatie, ca sa fiu priceput cu cine conteaza cu adevarat
Hai, sa nu mai zici ca te ignor, unde ziceai sa parchez, ca sa-mi dai tarcoale? Adica masinii, masinii
Ce presupune asta ? Ma omori, transezi ?
Huaaa . Cum sa urasti cainii?
La constanta parcheaza. )
Vad la fata locului. Ma ghidez dupa instinct
Urasc cainii cu comportament de curte, si mai ales haitele. Adevarul e ca de ceva timp imi cam doresc unul
Nu puteai sa fii si tu mai de-aproape? Asa, mai de prin muntii Bucovinei, la 2-3, maxim 10 km de Vatra Dornei?
O sa ma cert cu mama azi ca nu m-a nascut unde trebuia. )
Ne luam pitbull?
Macar am dreptul la ultimele 10000 de dorinte?
Nu te certa, ca zice ca-ti bag eu prostii in cap dupa aia Fa-o doar sa recunoasca si sa regrete greseala facuta
Pitbull? Cand le vad moaca aia de dinozaur fara minte, parca cer bataie Vreau un lup ceva
Ai dreptul, poti sa incepi sa ti le indeplinesti de pe acum, pana ajung eu sa fii gata
George0197 întreabă: