Imi doresc sa fie o gluma de copil postarea ta, sincer...
Altfel, ti-ai stricat copilaria si te-ai grabit sa imbatranesti.
Si vei intelege asta peste douazeci de ani, nu acum, cand te vei gandi ca viata ta ar fi putut fi altfel...
Nu-ti poti imagina cum mi se strange sufletul cand vad asemenea postari...esti doar un copil,un copil entuziast si manipulat,lipsit de dragostea si educatia necesara, iar el, un pedofil nenorocit, putea lejer sa-ti fie tata!
Stiu ca nu vei fi de acord cu mine si stiu ca te vei amari de comentariile mele.
Dar sa stii un lucru simplu, cand esti sub 18 ani,dragostea are varsta si o zi conteaza!
Oricum,acum e prea tarziu orice ti-am spune.
Te-ai grabit,suporti consecintele,oricare ar fi ele.
Incepi cu vizitele la medicul ginecolog asa cum face orice femeie responsabila, mai ales ca in mod automat te-ai introdus in grupul de persoane cu risc ridicat de cancer de col uterin!
Cat de inconstient poate fi acest "barbat" care te-a condamnat la asa ceva, poti sa-mi spui?!?
Si daca tu nu ai simtul raspunderii si nu te poti apara, mama ta de ce nu a facut-o? Stie ce se petrece?!?
Ah, sper sa fie o gluma proasta postarea asta!
Pentru binele tau.
Buna
draga mea, sunt mama si am 2 ingerasi.25/23 de ani fata si baiat, deci ca mama, nu pot sa iti aduc laude pentru ceea ce ai facut la 14 ani..vad ca ai primit destule incurajari, ca nu sunt de acord cu ele, asta e alta poveste, stiu doar ca tu esti o copila si ti-a distrus momentele frumoase a unui copil inocent, el la 35 de ani stie ce vrea de la viata, tu la 14 ani chiar stii ce doresti? chiar te vezi peste ani langa el? da-mi voie sa iti aduc la cunostinta ca eu la 14 ani inca ma jucam si ne bucuram de jocurile copilariei, pe cand tu, ai muscat din fructul oprit mult prea devreme..mama ta chiar nu observa nimic schimbat la tine? comunici cu mama despre cele intamplate? metode de precautie ai folosit? la o sarcina nedorita/la o boala venerica te-ai gandit? poate tu ca minor nu poti fi condamnat, dar el ca om matur, e demn de tot dispretul si de o pedeapsa aspra, e ca si cum ar fi tatal tau..in fine, degeaba zicem noi verzi si uscate, fapta e consumata, dar as fi curioasa sa relatezi peste 2-3-4 ani cat de mult a evoluat a ta relatie alaturi de el..acum totul e roz.
referitor la intrebarea ta, daca himenul este elasticat, sange nu curge, totusi ar fi bine sa faci un test de sarcina dupa 14 zile de la contact.
O zi buna
Stiu.dar nu imi e. pune-te putin in locul meu. il iubesc atat de mult, mai mult decat orice p-e lumea asta.
Mmm... mie mi se pare si diferenta de 3-4 ani mare, dapai 20. -.-
Stiu ca e mare.si eu realizez asta, dar il iubesc asa mult. Daca tu ai iubi un barbat cu 20 ani mai mare? si l-ai iubi din tot sufletul tau si ti-ar demonstra asta in fiecare zi.ce ai face? L-ai lasa pentru altul?
Eu iubesc un barbat mai mare cu 20+, dar acela e tatal meu.
Te distrugi singură.
La vârsta asta trebuie să te bucuri, să ai prieteni de vârsta ta, nu să te laşi păcălită de oamenii mari. La 35 de ani el ştie sigur ce vrea. Dar tu?
Azi vrei aia, mâine alta! Poate ajungi să te saturi de el şi să nu poţi să scapi de el, chiar dacă vrei.
Uite aici fa-ti un test de sarcina si vei avea rasp la orice intrebare legat de sarcina daca nu te multumesti cu unu fa 2 daca amandoua sunt negative nu ai de ce sa iti faci griji oricat de mult te va iubi el va vrea de la tine un copil si nu va astepta sa faci 30 ani sa ii faci unu vrei sa faci un copil la 18 ani? iti dai macar seama cat e de greu de tinut un copil? nu te judec da gandeste-te la ce vrei cu adevarat in viata ta, vrei sa te ingropi cu indatoriile de mama? asta vrei de viata? el sincer nu are minte nu tu nu ai nici o vina dar gandeste-te bine cand ai un copil s-a terminat si cu studiile ca iti va fi mult da mult mai greu sa studiezi cu un copil de cateva luni si daca renunti la studii renunti la viata ta? in ziua de azi si cu studii este greu sa iti gasesti ceva de lucru da fara studii? te va astepta pan la 18 ani sa ce? sa iti faca un copil ca altceva nu are ce la cresterea unui copil tie iti vine tot greul nu lui crede-ma si daca va sta cu tine tot tu duci greul cu alaptat si multe cele ce se fac cu un copil eu am facut un copil la 23 ani si am crezut ca imi ies din minti si am plans ore in sir ca nu stiam ce sa fac cu el sa il fac sa taca si nu mai putea de durere de sani ca alaptam si acum ca e aproape la 2ani imi e oarte reu cu el si deseori simt ca vreau sa ies din casa sa plec sa nu aud pe nimeni dar nu pot pentru ca copilul ma vrea mai mult pe mine nu pe taica sau asa ca vezi ce faci pe viitor gandeste si acolo nu numai la prezent bafta in continuare
Daca un barbat de 35 de ani s-a gandit sa "cucereasca" o fata de 15 ani, are o problema.
Mai draguta, nu ar trebui sa-l iubesti pe "prietenul" tau, ci sa-l urasti, iti strica tie viata. El nu este sanatos la cap. Nu ai nevoie de asa ceva.
Tu nu poti vedea asta, pentru ca esti prea tanara, nu esti destul de experimentata, trecuta prin viata...
Iubirea e ca un drog, nu te lasa sa rationezi corect, nu mai vezi defecte la persoana iubita, totul este roz si posibil. Insa iubirea nu tine o vesnicie, in scurt timp o sa-ti apara adevarata realitate in fata si o sa-ti dai seama cat de mult ai gresit.
Scapa-te de el cat mai repede, ca oricum prea putin probabil sa dureze relatia, insa chiar daca va dura, tineretea, viata ta va fi nenorocita. Nu exclud ca peste cativa ani, 3-5 sa ti se faca scarba de el. Mai bine mai devreme decat mai tarziu... Ar fi indicat sa-l dai pe mana politiei, asfel se evita posibilitatea ca el sa profite si de altii copii, pentru ca el a incalcat niste valori...
Ai facut-o cu el in speranta ca te va adopta si te va creste? Eu cred ca acest tip este mai mare decat tatal tau. Ce zice tatal tau in aceasta situatie.
Sper din tot suftetul ca postarea ta sa fie o gluma! Gandeste-te putin la ce viitor te asteapta alaturi de un barbat pe care ar putea sa-ti fie tata!
Legea,societatea, nu priveste cu ochi buni acest timp de realatii.tit
Nu stiu ce a vazut acet tip la o pustuiaca ca tine.
Te-a ametit cu felul de chestii, tu te-ai lasat magulita ca un adult iti acorda atentie.
La voi nu e dragoste...
Nu stiu de ce mama ta nu te controleza mai des, nu comunicati asa cum trebuie.
Nici un parinte cu capul pe umeri nu ar accepta asa ceva.
Spre binele sanatatii tale, renunta la acesta relatie care nu face bine nimanui.
Zici ca a suferit mult din dragoste...a gasit alinare in bratele tale? Ciudat!
Gandeste-te ce ar zice prietenile tale daca te-ar vedea cu cineva care ar putea sa-ti fie tata.
Cauta un baiat de varsta ta, daca tot iti arde de iubiti.
De cat timp sunteti impreuna? Mie relatia asta imi suna cam suspect. Am 30 de ani si stiu ce asteptari au barbatii de varsta asta. Vor casa, masa, copii etc. Tu inca mai esti pe banii parintilor si probabil va trece mult timp pana te vei putea intretine singura. Crezi c-o sa stea dupa tine, sa te creasca si sa te intretina? Tare mi-e teama ca te foloseste doar pentru sex, fiindca nu-si gaseste pe cineva de varsta lui. Probabil femeile nu-l vor (poate fi vorba de situatia lui financiara, n-are loc de munca etc) si te-a gasit pe tine, naivuta si fara prea mari pretentii. Cat despre ce ne-ai spus, un barbat care doreste sa bage in pat o femeie e in stare sa promita orice. Sigur ca se poarta frumos cu tine, daca vrea sa ti-o traga. Asta cu iubirea n-are varsta, suna cam a replica dintr-o telenovela. Un om la 35 de ani e trecut prin viata si nu prea mai viseaza la cai verzi pe pereti. Daca ar avea 15 ani, da, as crede. Ai grija de tine, ca-s oameni dispusi sa profite de naivitatea altora, pentru a-si satisface nevoile sexuale sau de alta natura.
N-ai zis de cand esti cu el iar asta mi se pare un lucru important. Iar povestea cu iubirea... Din pacate, multi barbati cam confunda dragostea cu atractia fizica. Tu esti o trufanda pentru el. N-ai mai fost cu nimeni, esti tinerica, virginica... Sigur ca saliveaza. Ai grija insa, sa nu te lase si pe tine cu un copil in spate si sa se duca la alta. Pasiunea din pacate e cam trecatoare. Daca se plictiseste de tine, fii sigura ca n-o sa-l mai vezi. Tu esti acum orbita de dragoste. Dar din experienta iti spun ca in general barbatii divortati (sau care tot umbla aiurea si au peste 30 de ani), au bube in cap.
Ce pot sa mai spun, cand un barbat, baga in pat o fetita, un copil de 14-15 ani, fara experienta, naiv? Am citit toate raspunsurile si chiar nu mai stiu ce as putea sa-ti spun, la varsta mea, de 60 ani.
Am iubit si eu,la varsta adolescentei, m-am casatorit din dragoste, am facut si educat copii, sunt la casele lor, realizati.Incerc sa gandesc si prin prizma ta, dat si cum gandeste un barbat la 35 de ani.
O sa fiu scurta in comentarii, deoarece sunt atat de revoltata, de toata povestea asta.El se foloseste de tine, pentru sex cu o "trufanda" si o poate folosi cum doreste el, pentru placerile lui.In cel mai scurt timp, se v-a plictisi si se v-a indrepta spre alta victima.Iar tu o sa ramai cu suferinta, cu reprosurile parintilor(sigur vor afla odata si odata), cu rusinea, daca v-a afla fosta sotie.Toate ponoasele le vei trage tu! Deznadejde,suferinta,teama,nesiguranta,neincredere! Sunt sigura,ca nici macar nu realizezi ce ti se poate intampla.
In ceea ce-l priveste pe el,aceasta persoana,pentru mine,este un NIMIC!
Faptul de a-ti parasi familia, de a divorta, nu ar fi nici primul, nici ultimul.Dar sa FACI SEX, cu o fata de 15 ani,este CEA MAI REPROBABILA FAPTA! Este ca si cum,ai ucide toate visele,idealurile,sperantele unui copil imatur,nedezvoltat psihic,care inca nu stie sa decida intre bine si rau. Spre binele tau,doresc,ori sa afle parintii tai si sa-l dea pe mana Politiei,ori sa-ti traga o mama de bataie,ca sa ti se deschida ochii si mintea,ca un barbat matur,trecut prin viata, care nu a stiut sa-si mentina familia, copilul langa el, nu poate sa se lege de viata unui copil, sa-i distruga viata.La varsta asta,el are alte conceptii,alte asteptari de la o FEMEIE.
Doar atat pot sa-ti mai spun:cu cat se v-a termina mai repede "relatia"voastra,cu atat va fi mai bine pentru tine, ca sa nu suferi si sa nu-ti pierzi increderea in viata.
Nu lua tot ce am scris ca pe o critica, ca pe o rautate, ca niste sfaturi date de o "batrana", dar asta este realitatea.La varsta de 15 ani, inca nu esti maturizata, ca sa fii stapana pe tine si sa nu fii sclava acestui individ.
Daca ai fi avut, tu 30 ani si el mai mare cu 20 ani, nimeni nu avea nimic, deoarece erai maturizata deja.Dar asa...esti inca un copil, folosit ca "sclav sexual"!
Nu o sa te critic pe tine, ci pe cretinul acela.Omul ala are minte? Cum sa distrugi copilaria unei fete de 15 ani? Ma gandeam ca barbatii din ziua de azi gandesc putin mai mult decat un copilas de 14-15 ani dar se pare ca nu. Felicitari pentru acest om(cu ghilimelele de rigoare).
Eu in locu tau m-as arunca pe fereastra, de la etajul 3 in sus.
E ok sa iubesti un barbat cu 20 de ani mai mare. Bineinteles, acela e tatal tau. Trezeste-te pana nu e prea tarziu! O, stai..chiar e prea tarziu. La anul' o sa aveti si copii, ce dragut!
Sper sa te incurajeze si raspunsul meu.In primul rand te denigrezi tu ca persoana, iti piere valoarea.Gandeste te la viitorul tau cu acest marlan, ca altfel nu pot spune.Te iubeste, bla bla.E in natura firii sa mintim cand vrem ceva, unii mai bine decat altii. Inchide ochii si inchipuieste ti viata peste 15 ani alaturi de el. Toate amicele de varsta ta vor avea barbati tineri si n putere,familii frumoase, cariere, tu vei avea langa tine un mos caruia ii atarna pieile, ii miroase gura si nu si poate opri flatulatiile la timp. Daca asta e viata fericita pe care ti o doresti, in puterea varstei, la 35-40 ani sa speli chiloti rahati si sa pupi moaste, iti urez multa bafta.
Un om care ti vrea binele!
Esti prea mica, la 15 ani nici dezvoltata complet din punct de vedere fizic, diferenta dintre voi e frapanta, as putea spune, iar el, la 35 de ani, om cu capul pe umeri ar fi trebuit sa se gandeasca la faptul ca esti inca un copil.
Referitor la intrebarea ta, e posibil sa nu iti curga sange, mi s-a intamplat acelasi lucru si desi stiam ca e perfect normal si sa nu sangerezi, imi faceam o groaza de griji si nu stiam de ce nu s-a intamplat.
Ai grija de tine si de oamenii pe care ii alegi sa iti fie alaturi. Sunt alegerile tale, iar viitorul tau e conditionat de alegerile prezente.
Da, din cauza ca ai un himen elastic nu a curs sange
si in privinta varstei sunt total indiferenta.dar am o intrebare ce varsta are copilu' lui si ce e?
Daca sunteti demult timp impreuna, si tu esti fericita, nu are importanta varsta, dar mai ai multe de invatat.
El e barbat matur, in toata firea, sau cel putin asa ar trebui sa fie.
Himenul tau e probabil sa nu se fi rupt la primul contact, dar candva o sa se intample si asta.
Sper ca ai facut-o protejat. Diferenta de varsta e un pic cam mare, insa eu cred ca dragostea nu are varsta, deci asta nu e o problema. Problema e ca nu trebuia sa faci dragoste cu el de la varsta asta... Daca te-ar fi iubit cu adevarat el insusi nu ti-ar fi cerut asta, iar in cazul in care tu ai cerut sa faceti el ar fi trebuit sa nu te asculte si sa tina la sanatatea/virginitatea ta. Deci daca te-ar fi iubit mult nu ar fi facut-o cu tine chiar daca TU ai cerut.
In final asteapta-te sa va despartiti, pentru ca el si-a indeplinit dorinta. Tu chiar crezi ca va sta dupa tine sa va casatoriti? NU! Isi va face o familie la un moment dat si tu iti vei dori sa mai fii virgina. Deja e prea tarziu.
Am 39 de ani si sotia mea are 20. daca crezi ca merita este ideal sa fii cu un tip in varsta. De ce? Pentru ca el va fi mereu asa datorita faptului ca vrea sa te pastreze. Noi de exemplu, in loc sa ne plictisim unul de altul cum se intampla in 99% din cupluri, am evoluat si ne iubim tot mai mult! daca ai vrea sa stii mai multe iti lasam un contact! Varsta nu conteaza. Conteaza doar sansa. Si la sansa avem dreptul cu totii! Succes oricum!
Stimabile! Dupa un an de locuit impreuna, am inceput sa avem o relatie. Pana atunci eram dor....colegi de camera. Eu nu am cautat nimica la ea. Aveam o gramada de fete in perioada aceea si de abia mai tarziu am aflat ca ea suferea din cauza asta. Deci egoismul este exclus, a fost doar dragostea
La o alta intrebare pusa de tine,"stimabile", ai dat "funda", unui raspuns, in care afirma userul, ca esti egoist.Deci,ti-ai dat singur calificativul.Totodata,ai afirmat ca fata cu care stai 'este frumoasa" si atat.Nu te-a atras ca este eleva eminenta, desteapta, harnica, gospodina, ci doar ca ai langa tine, ceva ce ar "invidia" altii de varsta ta.Acesta este egoismul! Nu te-a interesat ca este tanara,ca ar trebui sa-si urmeze studiile,sa-si caute un drum in viata,al ei,ca TANARA.
Ea poate,fiind necoapta la minte,s-a indragostit de tine,dar tu,daca aveai maturitatea varstei tale,o lasa-i sa-si urmeze firul normal al vietii.
Si inca un lucru, fiind femeie, matura, cunosc felul acesta de barbat, care se indragosteste de un "trofeu"!
Lasati-o in pace, ca dra pluteste pe norisorii ei si n-ai cum s-o faci sa inteleaga niste lucruri, pe care orice persoana matura le stie. Daca vrea sa se lege la cap de la varsta asta, n-are decat. Cat despre domnul de 39 de ani, care umbla cu fatuci, nu-l bagati prea mult in seama. Intr-un alt topic, il sfatuia pe un baiat la vreo 16 ani, sa faca sex neprotejat, ca oricum nu i se va intampla nimic.
Sincer,mereu imi spun ca nu ar trebui sa ma intereseze prea mult,sa ma consum nervos(toata noaptea nu am dormit),pentru astfel de copii.Dar ma gandesc ca am si eu o nepoata,care este la varsta, la care nu poti sa afli tot ce gandeste, tot ce face, mai ales ca parintii sunt mai tot timpul plecati, cu afaceri.Cred ca educatia pe care a primit-o fiul meu(tatal ei) si acum educatia pe care i-o dau parintii, este una buna si sa gandeasca corect si cu mintea, nu cu...
Tot sper sa se mai gandeasca fatuca, pana nu o sa fie prea tarziu, dar, poate, tot raul spre bine:cu cat o s-o pateasca mai repede si mai rau, o sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce am scris toti si sa se maturizeze.Are toata viata inainte.
Sunt uimita ca a primit multe raspunsuri incurajatoare!
Dar cea ce nu inleleg eu ca mama ei nu se implica deloc pentru a face ceva sa starpesca acests relatie! Se vede ca in acesata familie lipseste comicarea, baza oricarei relatii sanatoase.
EU, nu as condama prea mult fatuca! Insa condamn pe acel barbat care accepta sa iasa cu acea fata, condamna parintii care nu fac nimic pentru a opri aceasta relatie!
Imi place sa cred ca suntem un fel de parinti virtuali pentru acesti tineri si cel putin se va gandi la sfaturile noaste!
Eu zic ca ti bati tastele degeaba, n ai cu cine ..RESPECT!
Din ce scrii pe aici se vede ca esti un alt cioban. Poti sa ti pui si tu aceeasi intrebari ca fatuca asta, la ce va visa nevasta ta peste 10 ani cand o sa ti spele chilotii )) Ce faci,o legi sa nu se duca la altu mai aratos sau in putere? Si chiar daca nu i genu sa mearga in alta parte, la ce viseaza ea oare cand e cu tine in pat? Vorba fetelor de dinainte, ti a placut doar ambalajul, probabil dupa ce o uzezi prea tare ii dai un sut in fund sau ti ai luat marja asta de ani sa fi sigur ca va arata bine pana dai tu coltu ))
Pacat ca s ateu si nu mi inmoaie inima sarbatorile astea, i m bad ))
Da vad ca te roade tare rau. povestile sunt diferite prietene. vezi de a ta si eu imi vad de a mea.
Fetit-o daca ati facut-o protejat, si tipul chiar te iubeste si nu te va lasa nu iti va afecta deloc viitorul.In cazul in care va despartiti urmatorul iubit nu va fi foarte fericit sa afle ca te-ai culcat cu cineva inainte de el, revin daca ati facut-o protejat nici o problema si totul o sa fie bine atat timp cat nu va afla nimeni din familie acest lucru, macar pana faci 18.
Nu am facut-o protejat. Dar nu s-a terminat in mine. Mi-a demonstrat de N ori ca ma iubeste... Stiu ca nu si-ar bate joc de mine.
La varsta ta te poate face sa crezi ca iti poate da si luna de pe cer, insa daca relatia ta cu acest om este una serioasa, ar trebui sa te gandesti ca diferenta de varsta este prea mare si s-ar putea ca sa ajungi sa iti dicteze el cum sa iti traiesti viata. Eu nu te judec, dar peste cativa ani s-ar putea sa te judeci singura.
Dacă-i elastic înseamnă că nu se rupe aşa uşor şi probabil din cauza asta nu ţi-a curs sânge.
Cât despre relaţia ta cu el.să spunem că te iubeşte sincer şi bla bla bla suropăciuni de genu, dar gândeşte-te că el are o vârstă şi tu la fel. Un bărbat la 35 de ani ar trebui să ştie ce vrea şi o fata la 15 ani cred că ...mai are de crescut. Nu te judec, dar să nu te mire dacă o să îţi spună într-o bună zi că el vrea mai mult de la tine. Iubirea e iubire şi e frumoasă dar...mai ai de trăit o copilărie, încă eşti copil!
Baftă!
Mi-a spus ca e dispus sa astepte pana fac 18 ani. Are si un copil.e foarte responsabil si ma iubeste enorm... Iti dai seama ca el putea ajunge la inchisoare.Dar ma iubeste atat de mult incat a luptat mai departe pentru mine.Ce barbat din ziua de azi ar mai face la fel? Sau nu zic ca nu sunt, dar nu multi.
Dar ti-ai facut vreun test, sa vezi esti sau nu insarcinata.
Pana mea şi ţie îţi convine statutul ăsta. El mai are un copil. Băi, pe bune acum, deschide ochii, nu te judec deloc...dar repet, eşti încă un copil şi da, ar putea să ajungă la poliţie clar şi dacă mai afla lume pot avea probleme şi părinţii tăi că nu au ştiut să te ţină acasă. Mama avea o vorbă : desfă picioarele, dar ai grijă pentru cine! Eu zic că.e prea mare diferenţa de vârstă şi că ar trebui să cauţi pe unu de vârsta ta, chiar dacă o să suferi mult de pe urma ăstora mai mititei decât masculul alfa...dar crede-mă, mai bine suferi după infantili decât să trăieşti o viaţă de genu
Nu. mie nu imi vine regulat menstruatia. nu mi-a mai venit de 5-6 luni..deci nu cred ca puteam ramane insarcinata, nu?
Ai iubit vreodata?
Evident că am iubit. Dar consider că altele sunt priorităţile la 15 ani! La urma urmei, ce vrei să faci cu viaţa ta? Să te măriţi imediat după ce faci 18 ani? O singură viaţă ai, trăieşte-o!
Din momentul in care ai avut primul ciclu poti ramane insarcinata, si stiu asta de la sora mea care este asistenta medicala, indiferent ca nu ti-a venit menstruatia.Si daca nu esti insarcinata, ve-ti sti data viitoare sa va protejati apoi, si sa nu afle nimeni pana la 18 apoi de acolo vei fi libera si nimeni nu iti va baga de vina.Si varsta nu este nici o problema, sa fiti fericiti asta conteza.
Te contrazici singura.
"Mi-a spus ca e dispus sa astepte pana fac 18 ani."
"Ce barbat din ziua de azi ar mai face la fel?" Esti jalnica, naiva si faci trolling aiurea.
Iti dai seama ca o asemenea fiinta NU S-AR PUTEA NUMI BARBAT, fiind un slab si un pedofil. Pedofilii si violotarii nu vor fi niciodata barbati! A fi barbat nu inseamna a te culc acu fiecare femeie/copila car-eti iese in cale pentru a-ti satisface niste instincte sexuale.
http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/desfranare/
M-a incurajat foarte mult raspunsul tau. Multumesc mult!
Cu placere.Si am si eu in caz in familie unchiul are 50 iar matusa are 30, si au impreuna 3 si sunt foarte fericiti impreuna.
De curiozitate. cati ani ai?
Daca sunt nascut in 1980, cati as putea avea.
Scuze nu m-am uitat pe profilul tau
Oricum nu iti arata data nasteri, deci tu esti prima care afla.Si scuza-ma daca a fost putin obraznic, nespunandu-ti varsta direct.
Din pura curiozitate, daca vrei sa-mi raspunzi: ce varsta aveau unchiul si matusa ta, cand s-au cunoscut?
Daca nu vrei sa-mi spui, imi cer scuze de intrebare.
Nici o problema nu ma supar, 17 matusa iar unchiul 37. Iar intr-un an s-au casatorit si au si avut primul copil.
Da, matusa avea 17 ani, deci era aproape majora. Fetita asta avea 14 ani, cand s-a cuplat cu domnul de 35. Sesizezi diferenta?
Pentru toti care ma criticati sau il criticati pe el : nu ati iubit niciodata si nu stiti semnificatia cuvantului IUBIRE.Asta e parerea mea. Chiar daca am numai 15 ani, am trecut prin multe si m-am maturizat mult prea repede.
Chiar ma trec toate spumele:tu vorbesti de maturitate, chiar daca spui ca ai trecut prin multe? Tu spui, ca noi nu am iubit niciodata? Tocmai, ca am iubit si am trecut NOI prin mai multe probleme in viata, incercam sa-ti explicam care este diferenta intre a vea 15 ani si a avea 35 ani.Dar tu o stii pe-a ta si, asa cum ti-am "dorit" sa ti se intample, ca doar atunci o sa vezi ca avem dreptate.Tocmai,ca avem o varsta si cam dibuim ce este in capul unei copile de 15 ani si ce este in capul, dar mai ales in pantalonii, unui barbat de 35 ani,cam satul de o nevasta gospodina, mama, salariata si care nu prea mai are chef de sex.
Sper ca am scris gramatical si ligibil, ca nu mai am rabdare sa citesc ce am scris, atat de multi draci am in mine!
Asta e chiar amuzant. Sa spui ca niste oameni trecuti de 25 de ani nu stiu ce e iubirea Tocmai, ca noi suntem trecuti prin viata si am vazut multe. La 15 ani, visezi cai verzi pe pereti, te indragostesti foarte usor dar in acelasi timp faci si multe prostii. Daca esti cu el de sase luni, asta inseamna ca s-a cuplat cu tine cand aveai vreo 14 ani. Tu-ti dai seama? Omul asta e practic un pedofil, ce umbla cu fetite! Niciun barbat intreg la minte, n-ar face asa ceva. Probabil ca a ramas cu traume dupa relatia nefericita pe care a avut-o cu fosta. Ai grija, ca barbatii care au fost inselati in felul asta, devin foarte gelosi. El deocamdata iti arata fata lui frumoasa. Roaga-te sa n-o vezi si pe cea urata.
El e foarte grijuliu si atent cu mine. Daca ar fi fost vorba doar de sex, ma lasa de mult.Nu credeti? O intrebare pentru toate fetele :Sa zicem intalniti un barbat.Si aflati ca e cu 20 ani mai mare.Dar v-ati indragostit de el (nu de aspectul fizic, ci de persoana lui, de suflet, comportament). Afli la un moment dat ca el e indragostit de tine. Vorbiti si va apropiati tot mai mult.Iar intr-o zi iti dai seama ca e marea ta iubire, ca te face fericita si mai ales ca te respecta.Ce ati face? Ati renunta la el doar pentru diferenta de varsta si pentru parerea lumii? Sau ati vrea sa fiti fericite langa el?
Cum dracu sa ma indragostesc de cineva mai batran ca mine, ca oricat de bine ar arata, diferenta de 20 de ani,se cunoaste,pe fata,in gesturi,cum vorbeste,cum gandeste.
Acest lucru se poate intampla,doar fetitelor ca tine,care,cred ca daca unul mai batran se uita la ele,le dau o floare,le spun vorbe dulci,cred tot si in credulitatea lor,nu-si dau seama ca,acei barbati in toata firea,vor sex cu "trufandale" si sa se laude cu "cuceririle"lor,tinere,ca doar asa se simt si ei mai tineri,mai virili.Te respecta, pana isi ating scopul si apoi trec la alta, mai tanara, mai dispusa sa-si desfaca picioarele.
Tu chiar nu vrei sa intelegi, ce iti spun 99% dintre utilizatori, de toate varstele, de ambele sexe.De ce nu-ti pui niste intrebari, legate derecomandarile noastre.Ai intrebat, asa, intr-o doara, doar sa-ti arati "dragostea"pentru o persoana matura, dar imatura in acelasi timp.Nimeni nu a fost impotriva dragostei intre doi oameni, intre care exista o diferenta mare de varsta, sau de gura lumii, ci doar, de diferenta de 20 ani, intre o fetita de 15 ani si un barbat de 35!
Repet, de abia astept, si n-o sa treaca mult timp, pana o sa se intample, sa fie agresiv verbal si fizic cu tine.Mai ales, ca esti si "proaspata mamica" a unui copil, facut aiurea de un tata iresponsabil.Atunci o sa ne mai intrebi, de ce te bate, de ce te injura, barbatul pe care-l iubesti?
Draga mea, tu iti vezi viitorul alaturi de de tip cu 20 de mai mare ca tine? Renunti la scoala pentru ai creste copilul? Ai habar de treburile gospodaresti? Ca nuca te va tine doar pentru sex.
Eu prima iubire am avut-o la 20 de ani, cu un baiat cu 2 ani mai mare ca mine! Nu 20! Si chiar daca ar fi avut mai mult oricum eram majora!
Ai tot timpul din lume sa iubesti, sa-ti dea seama care e marea ta iubire! I
In privinta sexului.din nou nu e bine! Organele tale sexuale sunt insufiicent dezvoltate, iar asa zisul tau prietena ar trebui sa stie asta! Sunt destule riscuri.De cancer de col uterin ai auzit? De sarcini ai auzit? Poti ramane gravida, chiar daca ai 15 ani! Esti pregatita sa fii mamica?
Acuma tu faci ce vrei, dar mi-ar placea sa tii seama si de sfaturile celor mai,, copti '', trecuti prin viata, nu doar a adolescentilor de varsta ta!
Ai grija de tine si tine minte ca dragostea impplica si riscuri!
Buna.
Nu cred ca e tocmai bine ce ai facut, pentru ca o sa-ti para rau mai tarziu. Intr-o relatie trebuie sa gandesti cu capul. Tu acum il iubesti, si crezi ca va fi totul bine, dar el are 35 de ani, crezi ca va sta sa te creasca pe tine, si sa te astepte sa cresti mare? Nu cred. Gandeste-te ca el e la o varsta in care va trebui sa se aseze la casa lui, sa aiba o familie, sa faca copii.
Iubitul tau nu are minte! Cred ca nu-si da seama ce a facut. Un barbat la varsta lui ar trebui sa se gandeasca si la tine, ca inca esti un copil, si ai toata viata inainte. El acum poate tine la tine, dar lui ii va trece de tine, pentru ca el deja e trecut prin viata, si ii va trebui o femeie langa el.
Mult timp nu va dura relatia voastra, iti spun sigur. Daca el isi va gasi o femeie de-o seama cu el, va uita de tine, si tu vei suferii dupa el.
Referitor la intrebare. Asta e cauza pentru care nu ti-a curs sange, cand ai himenul elastic asa se intampla, nu-ti curge sange, pentru ca deocamdata nu s-a rupt. Dupa 2-3 contacte sexuale e posibil sa-ti curga putin sange, atunci cand ti se va rupe himenul.
Te rog spune ca asta e doar o gluma!
Serios ai 15 ani ceea ce simti tu nu este inca IUBIRE este doar atractie si atat. Si totusi ce om CU CAPUL PE UMERI ar dori sa aiba o relatie cu un copil?
Sfatul meu e sa te desparti de acest PEDOFIL cat mai repede