La o alta intrebare pusa de tine,"stimabile", ai dat "funda", unui raspuns, in care afirma userul, ca esti egoist.Deci,ti-ai dat singur calificativul.Totodata,ai afirmat ca fata cu care stai 'este frumoasa" si atat.Nu te-a atras ca este eleva eminenta, desteapta, harnica, gospodina, ci doar ca ai langa tine, ceva ce ar "invidia" altii de varsta ta.Acesta este egoismul! Nu te-a interesat ca este tanara,ca ar trebui sa-si urmeze studiile,sa-si caute un drum in viata,al ei,ca TANARA.
Ea poate,fiind necoapta la minte,s-a indragostit de tine,dar tu,daca aveai maturitatea varstei tale,o lasa-i sa-si urmeze firul normal al vietii.
Si inca un lucru, fiind femeie, matura, cunosc felul acesta de barbat, care se indragosteste de un "trofeu"!
El e foarte grijuliu si atent cu mine. Daca ar fi fost vorba doar de sex, ma lasa de mult.Nu credeti? O intrebare pentru toate fetele :Sa zicem intalniti un barbat.Si aflati ca e cu 20 ani mai mare.Dar v-ati indragostit de el (nu de aspectul fizic, ci de persoana lui, de suflet, comportament). Afli la un moment dat ca el e indragostit de tine. Vorbiti si va apropiati tot mai mult.Iar intr-o zi iti dai seama ca e marea ta iubire, ca te face fericita si mai ales ca te respecta.Ce ati face? Ati renunta la el doar pentru diferenta de varsta si pentru parerea lumii? Sau ati vrea sa fiti fericite langa el?
Lasati-o in pace, ca dra pluteste pe norisorii ei si n-ai cum s-o faci sa inteleaga niste lucruri, pe care orice persoana matura le stie. Daca vrea sa se lege la cap de la varsta asta, n-are decat. Cat despre domnul de 39 de ani, care umbla cu fatuci, nu-l bagati prea mult in seama. Intr-un alt topic, il sfatuia pe un baiat la vreo 16 ani, sa faca sex neprotejat, ca oricum nu i se va intampla nimic.
Cum dracu sa ma indragostesc de cineva mai batran ca mine, ca oricat de bine ar arata, diferenta de 20 de ani,se cunoaste,pe fata,in gesturi,cum vorbeste,cum gandeste.
Acest lucru se poate intampla,doar fetitelor ca tine,care,cred ca daca unul mai batran se uita la ele,le dau o floare,le spun vorbe dulci,cred tot si in credulitatea lor,nu-si dau seama ca,acei barbati in toata firea,vor sex cu "trufandale" si sa se laude cu "cuceririle"lor,tinere,ca doar asa se simt si ei mai tineri,mai virili.Te respecta, pana isi ating scopul si apoi trec la alta, mai tanara, mai dispusa sa-si desfaca picioarele.
Tu chiar nu vrei sa intelegi, ce iti spun 99% dintre utilizatori, de toate varstele, de ambele sexe.De ce nu-ti pui niste intrebari, legate derecomandarile noastre.Ai intrebat, asa, intr-o doara, doar sa-ti arati "dragostea"pentru o persoana matura, dar imatura in acelasi timp.Nimeni nu a fost impotriva dragostei intre doi oameni, intre care exista o diferenta mare de varsta, sau de gura lumii, ci doar, de diferenta de 20 ani, intre o fetita de 15 ani si un barbat de 35!
Repet, de abia astept, si n-o sa treaca mult timp, pana o sa se intample, sa fie agresiv verbal si fizic cu tine.Mai ales, ca esti si "proaspata mamica" a unui copil, facut aiurea de un tata iresponsabil.Atunci o sa ne mai intrebi, de ce te bate, de ce te injura, barbatul pe care-l iubesti?
Sincer,mereu imi spun ca nu ar trebui sa ma intereseze prea mult,sa ma consum nervos(toata noaptea nu am dormit),pentru astfel de copii.Dar ma gandesc ca am si eu o nepoata,care este la varsta, la care nu poti sa afli tot ce gandeste, tot ce face, mai ales ca parintii sunt mai tot timpul plecati, cu afaceri.Cred ca educatia pe care a primit-o fiul meu(tatal ei) si acum educatia pe care i-o dau parintii, este una buna si sa gandeasca corect si cu mintea, nu cu...
Tot sper sa se mai gandeasca fatuca, pana nu o sa fie prea tarziu, dar, poate, tot raul spre bine:cu cat o s-o pateasca mai repede si mai rau, o sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce am scris toti si sa se maturizeze.Are toata viata inainte.
Offfff, te inteleg perfect. Si eu am trecut prin ceva similar, doar ca diferenta dintre noi era de 5 ani... eu aveam 14 ani iar peste cateva zile urma sa implinesc 15 iar el 20, faza e ca il iubeam enorm de mult, as fi fost in stare de orice pentru el, simteam ca langa el aveam tot ce-mi trebuie nu mai aveam nevoie de parinti sau de prieteni tot ce voiam era sa fiu langa el. Bineinteles ca eu la randul meu credeam ca si el ma iubeste insa m-am inselat amarnic... M-a folosit, am fost pentru el doar o carpa care dupa ce a folosito a aruncato la gunoi. Am plans dupa el aproape un an de zile, simteam ca mor, voiam sa mor nu mai eram eu fara el, aproape ca cazusem in depresie, eram singura nu mai aveam prieteni, parintilor nu puteam sa le povestesc ce se intamplasesi pana la urma a trebuit sa trec singura peste toata mizeria asta. Si pana la urma am reusit, dupa o lungaaa suferinta am reusit sa trec mai departe pentru ca noi femeile suntem de 1000 de ori mai puternice decat barbati (din punct de vedere psihic), oricum ce voiam sa-ti zic, ca dragostea nu inseamna sex, ci inseamna sa-i dai celui iubit toata atentia si respectul tau, nu am sa te critic pentru ca si eu am simtit mereu o atractie mai mare pentru barbati mai in varsta, insa tu trebuie sa ai grija in ce te bagi. Barbatul asta are 35 de ani + cu un copil (nu ai mentionat varsta copilului), gandeste-te bine ce vrei sa faci cu viata ta, daca vrei sa-ti traiesti toata viata alaturi de un barbat cu 20 de ani mai mare decat tine (cand tu o sa ai 20 el o sa aiba 40), si sa cresti un copil care nu e al tau, sau sa-ti traiesti viata. La varsta ta tu vezi toate lucrurile roz (nici eu nu-s mai breaza am doar 16 ani, insa am trecut destul de mult prin viata) si pui botul la orice vrajeala sau la orice gest de atentie. Nu mai lasa pe ori si cine sa te domineze in halul asta. Mult noroc o sa ai nevoie
Draga mea, tu iti vezi viitorul alaturi de de tip cu 20 de mai mare ca tine? Renunti la scoala pentru ai creste copilul? Ai habar de treburile gospodaresti? Ca nuca te va tine doar pentru sex.
Eu prima iubire am avut-o la 20 de ani, cu un baiat cu 2 ani mai mare ca mine! Nu 20! Si chiar daca ar fi avut mai mult oricum eram majora!
Ai tot timpul din lume sa iubesti, sa-ti dea seama care e marea ta iubire! I
In privinta sexului.din nou nu e bine! Organele tale sexuale sunt insufiicent dezvoltate, iar asa zisul tau prietena ar trebui sa stie asta! Sunt destule riscuri.De cancer de col uterin ai auzit? De sarcini ai auzit? Poti ramane gravida, chiar daca ai 15 ani! Esti pregatita sa fii mamica?
Acuma tu faci ce vrei, dar mi-ar placea sa tii seama si de sfaturile celor mai,, copti '', trecuti prin viata, nu doar a adolescentilor de varsta ta!
Ai grija de tine si tine minte ca dragostea impplica si riscuri!
Sunt uimita ca a primit multe raspunsuri incurajatoare!
Dar cea ce nu inleleg eu ca mama ei nu se implica deloc pentru a face ceva sa starpesca acests relatie! Se vede ca in acesata familie lipseste comicarea, baza oricarei relatii sanatoase.
EU, nu as condama prea mult fatuca! Insa condamn pe acel barbat care accepta sa iasa cu acea fata, condamna parintii care nu fac nimic pentru a opri aceasta relatie!
Imi place sa cred ca suntem un fel de parinti virtuali pentru acesti tineri si cel putin se va gandi la sfaturile noaste!
Sper sa te incurajeze si raspunsul meu.In primul rand te denigrezi tu ca persoana, iti piere valoarea.Gandeste te la viitorul tau cu acest marlan, ca altfel nu pot spune.Te iubeste, bla bla.E in natura firii sa mintim cand vrem ceva, unii mai bine decat altii. Inchide ochii si inchipuieste ti viata peste 15 ani alaturi de el. Toate amicele de varsta ta vor avea barbati tineri si n putere,familii frumoase, cariere, tu vei avea langa tine un mos caruia ii atarna pieile, ii miroase gura si nu si poate opri flatulatiile la timp. Daca asta e viata fericita pe care ti o doresti, in puterea varstei, la 35-40 ani sa speli chiloti rahati si sa pupi moaste, iti urez multa bafta.
Un om care ti vrea binele!
Eu zic ca ti bati tastele degeaba, n ai cu cine ..RESPECT!
Din ce scrii pe aici se vede ca esti un alt cioban. Poti sa ti pui si tu aceeasi intrebari ca fatuca asta, la ce va visa nevasta ta peste 10 ani cand o sa ti spele chilotii )) Ce faci,o legi sa nu se duca la altu mai aratos sau in putere? Si chiar daca nu i genu sa mearga in alta parte, la ce viseaza ea oare cand e cu tine in pat? Vorba fetelor de dinainte, ti a placut doar ambalajul, probabil dupa ce o uzezi prea tare ii dai un sut in fund sau ti ai luat marja asta de ani sa fi sigur ca va arata bine pana dai tu coltu
))
Pacat ca s ateu si nu mi inmoaie inima sarbatorile astea, i m bad ))
Daca un barbat de 35 de ani s-a gandit sa "cucereasca" o fata de 15 ani, are o problema.
Da vad ca te roade tare rau. povestile sunt diferite prietene. vezi de a ta si eu imi vad de a mea.
Mai draguta, nu ar trebui sa-l iubesti pe "prietenul" tau, ci sa-l urasti, iti strica tie viata. El nu este sanatos la cap. Nu ai nevoie de asa ceva.
Tu nu poti vedea asta, pentru ca esti prea tanara, nu esti destul de experimentata, trecuta prin viata...
Iubirea e ca un drog, nu te lasa sa rationezi corect, nu mai vezi defecte la persoana iubita, totul este roz si posibil. Insa iubirea nu tine o vesnicie, in scurt timp o sa-ti apara adevarata realitate in fata si o sa-ti dai seama cat de mult ai gresit.
Scapa-te de el cat mai repede, ca oricum prea putin probabil sa dureze relatia, insa chiar daca va dura, tineretea, viata ta va fi nenorocita. Nu exclud ca peste cativa ani, 3-5 sa ti se faca scarba de el. Mai bine mai devreme decat mai tarziu... Ar fi indicat sa-l dai pe mana politiei, asfel se evita posibilitatea ca el sa profite si de altii copii, pentru ca el a incalcat niste valori...
Deci daca ce zici e pe buna la 35 de ani trenuie sa ai o familie, altfel esti un ratat, relatia nu are cum sa tina si u esti u el pe interes si el e prost de bubuie doamne
Eu in locu tau m-as arunca pe fereastra, de la etajul 3 in sus.
Sa ne abatem de la subiect. Este o diferenta destul de mare, dar daca acel om chiar te respecta, poti sa iti faci si familia cu el, deci mult noroc.
Sa revenim la subiect. La penetrare himenul elastic se largeste si se rupe mult mai greu. Dupa mai multe incercari, in cele din urma va curge si sange si va ceda. Dar, daca nu ma insel, odata ce himenul elastic nu a fost penetrat cum trebuie, el se regenereaza la loc. Cu rabdare si iubire totul este realizabil.
Ai doar grija ca urmatorul contact sexual sa fie protejat. Ai 15 ani si o sarcina ti-ar putea distruge definitiv imaginea pe care o ai in societate, caracterul si in cel mai probabil caz nu vei avea cu ce sa intretii un copil in cazul in care "lui nu i-ar placea sa afle lumea ca a lasat o sarcina pe capul unei fetite de 15 ani, si-ar pune coada intre picioare si ar pleca". Multa bafta!
Da, din cauza ca ai un himen elastic nu a curs sange
si in privinta varstei sunt total indiferenta.dar am o intrebare ce varsta are copilu' lui si ce e?
Fato,înțeleg că e viata ta, dar ai calculat citi ani el va avea cind tu vei implini 20 de ani? IN JUR DE 50! Să fi fost in locul tau, îl trimiteam al naibii mai departe.