| dmm a întrebat:

Heii TPU! Mentinez ca fac imediat 15 ani. Astazi am avut primul meu contact sexual cu prietenul meu (el are 35 ani). Stiu ca sunt mica si ca diferenta intre noi este mare, dar va rog sa nu ma judecati.Ne iubim si sunt sigura ca si el ma iubeste.Ma respecta, e foarte atent cu mine.Intelegeti-ma va rog.Nu sunt o copila dinaia disperata dupa sex sau mai stiu eu ce.Il cunosc foarte bine.Intr-un timp a aflat mama de relatia noastra si ii putea face rau.El stiind asta, nu a renuntat la mine si mi-a demonstrat ca ma iubeste enorm si sunt totul pentru el.El a suferit enorm de mult din dragoste inaintea mea si stie cum e. Vrea o relatie serioasa.Incercati va rog sa va puneti in locul meu.Ce ati face?! Cei care au iubit sau iubesc stiu ca dragostea nu are varsta! Revenind la intrebare : Nu mi-a curs sange deloc, iar anul trecut cand am fost la ginecolog mi-a spus ca am un himen elastic.Asta ar putea fi cauza? Multumesc mult! Si inca o data, va rog sa nu ma criticati sad.

86 răspunsuri:
| ILoveWeekends a răspuns:

Sper ca ai facut-o protejat. Diferenta de varsta e un pic cam mare, insa eu cred ca dragostea nu are varsta, deci asta nu e o problema. Problema e ca nu trebuia sa faci dragoste cu el de la varsta asta... Daca te-ar fi iubit cu adevarat el insusi nu ti-ar fi cerut asta, iar in cazul in care tu ai cerut sa faceti el ar fi trebuit sa nu te asculte si sa tina la sanatatea/virginitatea ta. Deci daca te-ar fi iubit mult nu ar fi facut-o cu tine chiar daca TU ai cerut.
In final asteapta-te sa va despartiti, pentru ca el si-a indeplinit dorinta. Tu chiar crezi ca va sta dupa tine sa va casatoriti? NU! Isi va face o familie la un moment dat si tu iti vei dori sa mai fii virgina. Deja e prea tarziu. sad

| Emilian65 a răspuns:

Ai facut-o cu el in speranta ca te va adopta si te va creste? Eu cred ca acest tip este mai mare decat tatal tau. Ce zice tatal tau in aceasta situatie.

| Fatamuntilor a răspuns:

Sper din tot suftetul ca postarea ta sa fie o gluma! Gandeste-te putin la ce viitor te asteapta alaturi de un barbat pe care ar putea sa-ti fie tata!
Legea,societatea, nu priveste cu ochi buni acest timp de realatii.tit
Nu stiu ce a vazut acet tip la o pustuiaca ca tine.
Te-a ametit cu felul de chestii, tu te-ai lasat magulita ca un adult iti acorda atentie.
La voi nu e dragoste...
Nu stiu de ce mama ta nu te controleza mai des, nu comunicati asa cum trebuie.
Nici un parinte cu capul pe umeri nu ar accepta asa ceva.
Spre binele sanatatii tale, renunta la acesta relatie care nu face bine nimanui.
Zici ca a suferit mult din dragoste...a gasit alinare in bratele tale? Ciudat!
Gandeste-te ce ar zice prietenile tale daca te-ar vedea cu cineva care ar putea sa-ti fie tata.
Cauta un baiat de varsta ta, daca tot iti arde de iubiti.

| dmm explică (pentru Alcyon):

Nu a fost casatorit.Fosta l-a inselat, iar copilul a ramas la el.Is cu el de 6 luni.Am mai zis si mai sus chestia cu inchisoarea. Daca era doar atractie fizica se oprea cand auzea ca poate sa ajunga la puscarie, nu?

| dmm explică (pentru pietrean):

Va respect raspunsul, insa nu a fost casatorit cu fosta, ea l-a inselat si l-a mintit in ultimul hal, iar el a luat copilul, fiind foarte responsabil.Fosta lui a ajuns acum o c***a de gradul I.

| dmm explică (pentru BîlcStefan):

M-a incurajat foarte mult raspunsul tau. Multumesc mult!

| BîlcStefan a răspuns (pentru dmm):

Cu placere.Si am si eu in caz in familie unchiul are 50 iar matusa are 30, si au impreuna 3 si sunt foarte fericiti impreuna.

De curiozitate. cati ani ai?

Daca sunt nascut in 1980, cati as putea avea.

| dmm explică:

Pentru toti care ma criticati sau il criticati pe el : nu ati iubit niciodata si nu stiti semnificatia cuvantului IUBIRE.Asta e parerea mea. Chiar daca am numai 15 ani, am trecut prin multe si m-am maturizat mult prea repede.

Scuze nu m-am uitat pe profilul tau

| Cristiann25 a răspuns:

Nu o sa te critic pe tine, ci pe cretinul acela.Omul ala are minte? Cum sa distrugi copilaria unei fete de 15 ani? Ma gandeam ca barbatii din ziua de azi gandesc putin mai mult decat un copilas de 14-15 ani dar se pare ca nu. Felicitari pentru acest om(cu ghilimelele de rigoare).

Oricum nu iti arata data nasteri, deci tu esti prima care afla.Si scuza-ma daca a fost putin obraznic, nespunandu-ti varsta direct.

| pietrean a răspuns (pentru dmm):

Chiar ma trec toate spumele:tu vorbesti de maturitate, chiar daca spui ca ai trecut prin multe? Tu spui, ca noi nu am iubit niciodata? Tocmai, ca am iubit si am trecut NOI prin mai multe probleme in viata, incercam sa-ti explicam care este diferenta intre a vea 15 ani si a avea 35 ani.Dar tu o stii pe-a ta si, asa cum ti-am "dorit" sa ti se intample, ca doar atunci o sa vezi ca avem dreptate.Tocmai,ca avem o varsta si cam dibuim ce este in capul unei copile de 15 ani si ce este in capul, dar mai ales in pantalonii, unui barbat de 35 ani,cam satul de o nevasta gospodina, mama, salariata si care nu prea mai are chef de sex.
Sper ca am scris gramatical si ligibil, ca nu mai am rabdare sa citesc ce am scris, atat de multi draci am in mine!

| pietrean a răspuns (pentru BîlcStefan):

Din pura curiozitate, daca vrei sa-mi raspunzi: ce varsta aveau unchiul si matusa ta, cand s-au cunoscut?
Daca nu vrei sa-mi spui, imi cer scuze de intrebare.

| BîlcStefan a răspuns (pentru pietrean):

Nici o problema nu ma supar, 17 matusa iar unchiul 37. Iar intr-un an s-au casatorit si au si avut primul copil.

| AutumnDay a răspuns:

Esti prea mica, la 15 ani nici dezvoltata complet din punct de vedere fizic, diferenta dintre voi e frapanta, as putea spune, iar el, la 35 de ani, om cu capul pe umeri ar fi trebuit sa se gandeasca la faptul ca esti inca un copil.
Referitor la intrebarea ta, e posibil sa nu iti curga sange, mi s-a intamplat acelasi lucru si desi stiam ca e perfect normal si sa nu sangerezi, imi faceam o groaza de griji si nu stiam de ce nu s-a intamplat.
Ai grija de tine si de oamenii pe care ii alegi sa iti fie alaturi. Sunt alegerile tale, iar viitorul tau e conditionat de alegerile prezente.

| HpqLoveYou a răspuns:

Te rog spune ca asta e doar o gluma!
Serios ai 15 ani ceea ce simti tu nu este inca IUBIRE este doar atractie si atat. Si totusi ce om CU CAPUL PE UMERI ar dori sa aiba o relatie cu un copil?
Sfatul meu e sa te desparti de acest PEDOFIL cat mai repede

| dmm explică (pentru pietrean):

Fosta nu era nici gospodina, nu lucra, si nici nu avea grija de copil, deci statea toata ziua. Sex putea face cu oricine si cu una de pe centura daca vroia.Nu mi se pare acelasi lucru sa faci : dragoste sau sex. Ti se pare acelasi lucru?

| Agnieszka a răspuns:

La varsta ta te poate face sa crezi ca iti poate da si luna de pe cer, insa daca relatia ta cu acest om este una serioasa, ar trebui sa te gandesti ca diferenta de varsta este prea mare si s-ar putea ca sa ajungi sa iti dicteze el cum sa iti traiesti viata. Eu nu te judec, dar peste cativa ani s-ar putea sa te judeci singura.

| Alcyon a răspuns (pentru dmm):

Asta e chiar amuzant. Sa spui ca niste oameni trecuti de 25 de ani nu stiu ce e iubirea happy Tocmai, ca noi suntem trecuti prin viata si am vazut multe. La 15 ani, visezi cai verzi pe pereti, te indragostesti foarte usor dar in acelasi timp faci si multe prostii. Daca esti cu el de sase luni, asta inseamna ca s-a cuplat cu tine cand aveai vreo 14 ani. Tu-ti dai seama? Omul asta e practic un pedofil, ce umbla cu fetite! Niciun barbat intreg la minte, n-ar face asa ceva. Probabil ca a ramas cu traume dupa relatia nefericita pe care a avut-o cu fosta. Ai grija, ca barbatii care au fost inselati in felul asta, devin foarte gelosi. El deocamdata iti arata fata lui frumoasa. Roaga-te sa n-o vezi si pe cea urata.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
draga mea, sunt mama si am 2 ingerasi.25/23 de ani fata si baiat, deci ca mama, nu pot sa iti aduc laude pentru ceea ce ai facut la 14 ani..vad ca ai primit destule incurajari, ca nu sunt de acord cu ele, asta e alta poveste, stiu doar ca tu esti o copila si ti-a distrus momentele frumoase a unui copil inocent, el la 35 de ani stie ce vrea de la viata, tu la 14 ani chiar stii ce doresti? chiar te vezi peste ani langa el? da-mi voie sa iti aduc la cunostinta ca eu la 14 ani inca ma jucam si ne bucuram de jocurile copilariei, pe cand tu, ai muscat din fructul oprit mult prea devreme..mama ta chiar nu observa nimic schimbat la tine? comunici cu mama despre cele intamplate? metode de precautie ai folosit? la o sarcina nedorita/la o boala venerica te-ai gandit? poate tu ca minor nu poti fi condamnat, dar el ca om matur, e demn de tot dispretul si de o pedeapsa aspra, e ca si cum ar fi tatal tau..in fine, degeaba zicem noi verzi si uscate, fapta e consumata, dar as fi curioasa sa relatezi peste 2-3-4 ani cat de mult a evoluat a ta relatie alaturi de el..acum totul e roz.
referitor la intrebarea ta, daca himenul este elasticat, sange nu curge, totusi ar fi bine sa faci un test de sarcina dupa 14 zile de la contact.
O zi bunahappy

| Alcyon a răspuns (pentru BîlcStefan):

Da, matusa avea 17 ani, deci era aproape majora. Fetita asta avea 14 ani, cand s-a cuplat cu domnul de 35. Sesizezi diferenta?

| RedheadOnTheRun a răspuns:

E ok sa iubesti un barbat cu 20 de ani mai mare. Bineinteles, acela e tatal tau. Trezeste-te pana nu e prea tarziu! O, stai..chiar e prea tarziu. La anul' o sa aveti si copii, ce dragut!

| koko3475 a răspuns:

Am 39 de ani si sotia mea are 20. daca crezi ca merita este ideal sa fii cu un tip in varsta. De ce? Pentru ca el va fi mereu asa datorita faptului ca vrea sa te pastreze. Noi de exemplu, in loc sa ne plictisim unul de altul cum se intampla in 99% din cupluri, am evoluat si ne iubim tot mai mult! daca ai vrea sa stii mai multe iti lasam un contact! Varsta nu conteaza. Conteaza doar sansa. Si la sansa avem dreptul cu totii! Succes oricum!

Răspuns utilizator avertizat
| pietrean a răspuns (pentru koko3475):

Realizati, ca fatuca are 15 ani? CINCISPREZECE ANI! Nu 18, nu 19, nu 20 ani,cand esti major, cand cat de cat esti maturizat.
Egoismul dumneavoastra si apoi dragostea, v-a unit! Nu am vrut sa va jignesc, dar la varsta mea, STIU ce cauta barbatii copti.

| dmm explică (pentru koko3475):

Si la cati ani v-ati cunoscut? Scuzati intrebarea, doar din curiozitate, dar daca nu vrei sa-mi spui te inteleg.Multumesc mult de raspuns.

| koko3475 a răspuns (pentru pietrean):

Stimabile! Dupa un an de locuit impreuna, am inceput sa avem o relatie. Pana atunci eram dor....colegi de camera. Eu nu am cautat nimica la ea. Aveam o gramada de fete in perioada aceea si de abia mai tarziu am aflat ca ea suferea din cauza asta. Deci egoismul este exclus, a fost doar dragostea

| koko3475 a răspuns (pentru dmm):

Ea avea 15 ani. chiar mai putin cu 4 luni. doar ca relatia am inceput-o un an mai tarziu, timp in care am locuit impreuna si am avut grija de ea.