| RAY a întrebat:

Intre a face sex si a incepe o relatie ce ai alege? Te rog argumenteaza si raspunsul, multumesc de raspuns

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

Știi că eu nu scriu romane.
Cu toate că am ideile și gândurile mele legate de masculii feroce ai zilelor noastre, sper (chiar sper!) să găsesc persoana care să mă accepte cu tot cu capricii și nebuniile mele. De ce? Simplu. Pt că și eu simt nevoia de afecțiune, de iubire, sa simt că sunt dorită de cineva, că am o relevanta anume în viața persoanei respective. Vreau sa fiu eu "totul" cuiva pentru a putea da, la rândul meu, tot. Dar, cunoscându-ma pe mine, știu ca treaba asta e aproape imposibila. Sunt un caracter dificil, complex și plin de răutăți câteodată. Nu accepta oricine chestia asta laughing

81 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Nici dacă sexul cu ea nu îți mai place și nu îți aduce nicio satisfactie?

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Nici macar atunci nu as insela, daca iubesc acea femeie, sunt dedicat,, eu sunt un barbat loial, asta mi-e firea!

Dar tu?

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Ca sa inteleg ca tu ai zero incredere intr-un barbat? e adevarat ca fiind intr o relatie ne poate atrage sexual o fata e adevarat ca sansa exista sa inselam dar exista si barbati care nu inseala, barbati mai putin frumosi, cuminti care nu prezinta interes ei nu au sansa sa insele, e un paradox, oamenii frumosi au sansa sa insele mult mai des, nu pentru ca ar fi mai fideli si pentru ca nu au sansa asta asa mare ca cei frumosi, desi statul cu un barbat frumos e periculos

La asta mă refeream. Vinzi gogoși pe aici
si eu as vrea gogosi, cu cat le vinde?

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Vreau și eu o gogoșica. Mor de pofta.

Drimmișor nu intra in categoria ălora urâți. D-aia îl și tot contrazic.

Era un exemplu zeito, echipa arsenal are numa suporteri modele masculine sexy, hot, de asta joaca mai mult fetite la echipa lor

| RAY explică (pentru Drimmero):

De cate ori ai iubit in viata man?

Vezi ce spui de Arsenal rolling on the floor
Și da! Are suporteri sexoși.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Habar nu am, nu am stat sa numar, se simte, iubirea n-are legatura cu statistica!

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Iti multumesc mult, draga, dar tu esti cea frumoasa, nu eu!

Ai inselat vreodata in timpul unei relati sincer?

Are pe dracu...

Avem echipa feminina care rupe totul la nivelul lor feminin,, Arsenal Ladies se numeste echipa feminina a lui Arsenal, majoritatea sunt fete singure de acolo, frumusele si talentate

| RAY explică (pentru AnastasiaK):

In prezent gandesc ca tine, poate ne mintim resiproc ca nu avem nevoie de iubire dar ne este frica de o dezamagire

Dami te rog o explicatie mai in detaliu asupra acestei afirmati
( Am nevoie de dragoste ca sa funcționez)

Nu am facut asta si nici nu o sa fac, daca e ceva serios, ma tin de ea.

Eu sunt serios de felul meu, duc lucrurile pana la capat/

Nu gandi negativ, o sa ai parte si tu de iubire, stiu ca nu scrii romane, dar aveam nevoie de o explicatie in detaliu

Mai rar asa barbati ca tine in ziua de azi

Asta inseamna barbatul adevarat, cam rar sa gasesti barbati adevarati in ziua de astazi,, generatiile s-au schimbat, insa eu stiu ce-mi doresc si cum gandesc.

| AnastasiaK a răspuns (pentru RAY):

Parerea mea e ca o relatie inceputa din nevoia de iubire e sortita esecului si din pacate multe se incep asa. O astfel de relatie va fi foarte instabila si sa va destrama la cele mai mici obstacole. Indifirent cat de "perfecta" ar fi o relatie, intotdeauna vor exista momente de distantare, fie fizica sau psihica, sau va interveni rutina, iar in oricare dintre cele doua cazuri nevoia de iubire nu va mai fi satisfacuta la fel ca la inceput si se va renunta usor la relatie. Mai ales ca pretentiile nu sunt foarte mari atunci cand se incepe o relatie din nevoie de iubire pentru ca iubirea ti-o poate oferi oricine asa ca partenerul nu va fi greu de inlocuit. Bine, fiecare are punctul lui de vedere cand vine vorba de relatii. Insa, din perspectiva mea, in momentul in care incepi o relatie, trebuie sa o faci pentru ca ai gasit o persoana alaturi de care vrei sa fii, nu pentru ca iti satisface nu stiu ce nevoie (de sex, de afectiune, de atentie). Sa nu mai zic ca daca incepi o relatie din nevoie, poti ajunge sa depinzi de partener, ceea ce te aduce la disperare uneori, care indeparteaza, iar dupa despartire poti sa intri in stadiul ala in care ai impresia ca nu vei mai gasi pe nimeni. Eh, cel putin astea sunt concluziile mele dupa ce am observat multe relatii (nu ale mele, din fericire) laughing

| whatevernvm a răspuns:

Relatie