Știi că eu nu scriu romane.
Cu toate că am ideile și gândurile mele legate de masculii feroce ai zilelor noastre, sper (chiar sper!) să găsesc persoana care să mă accepte cu tot cu capricii și nebuniile mele. De ce? Simplu. Pt că și eu simt nevoia de afecțiune, de iubire, sa simt că sunt dorită de cineva, că am o relevanta anume în viața persoanei respective. Vreau sa fiu eu "totul" cuiva pentru a putea da, la rândul meu, tot. Dar, cunoscându-ma pe mine, știu ca treaba asta e aproape imposibila. Sunt un caracter dificil, complex și plin de răutăți câteodată. Nu accepta oricine chestia asta
Domnisoara Aura Maria imi oferiti onoarea de va intreba de ce doriti o relatie?
Depinde de persoana despre care vorbim, insa in cele mai multe cazuri as alege sexul. Nu vreau sa am relatie cu orice tufă care nu merita.
Sigur că da, domnule R.
Dincolo de faptul că sunt fata, in primul rand, sunt om. Am nevoie de dragoste ca sa funcționez. Sexul vine și el într-o relație, asta nu este o problema.
Si noi am avut posesia net superioara fata de ei si totusi am pierdut.
Nu stiu daca urmaresti meciurile lui Arsenal,, dar daca le urmaresti stii la ce ma refer, noi am avut sistemul schimbat atat in meciul cu Stoke, cat si in deplasarea de la Pool, Kolasinac lasat pe banca, Lacazette la fel, in schimb jucand cu Welbeck care e pamant de flori, nu degeaba l-a dat afara LVG de la voi, nu stiu la ce dracu l-au adus la noi/
Eu chiar nu o vad pe United mare scula de echipa si ti-o zic cel mai sincer, de Arsenal nu mai are rost sa vorbim, suntem in declin de ceva timp
In orice caz sa ne protejam mereu, ce calitati ar prezenta acel barbat? a existat/ai cunoscut un asemenea barbat vreodata?
As alege clar o relație serioasa. Inca nu ma gandesc la sex. O relatie e tot ce vreau De as avea, as oferi tot ce e mai bun pentru ea. Mi-as face timp oricand si as proteja-o de orice pericol. Din păcate cei buni nu sunt cautati.
Vrei sex, doar faci sex. Vrei o relatie, intri in una. E simplu. Nu-ti face o relatie pentru sex, daca tu nu simti ca vrei cu adevarat acea relatie.
Alege te rog o fata https://www.google.ro/......ps?/search
complet de acord cu tine drimmero, sexul e doar o satisfacere atat, relatia implica iubire, dragoste etc
nu promovez curvia si eu as alege o relatie daca as fi mai avea incredere in fete
"Dar nu aventura e importanta, ci o relatie serioasa, asta e parerea mea."
La asta mă refeream. Vinzi gogoși pe aici
Mi-am spus parerea, fiecare dupa cum considera, am zis ceva gresit, draga?
Pisi, bărbații ar pune mana pe ce ar apuca oricând și la orice ora, nu contează dacă sunt într-o relație sau nu.
La voi e nasol că nu aveți doar capul de pe umeri. În orice caz, lasă-mă cu basmele astea că relația e mai importantă! Când ți se pune pata pe cineva, uiți de gagică/soție etc.
Nu ne baga pe toti in aceeasi oala,e drept ca sunt unii care sunt controlati de instinct, nu de ratiune!
Daca iubesti ce ai langa tine,, nu iti lasi iubita/sotia pentru o noapte, doua, trei