anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ÎNTREBARE PENTRU FETE :
Ce tip de bărbat preferați?
1. Slab
2. Normal
3. Solid cu masa musculara

115 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

A?

| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar nici eu nu te bag in seamă, îmi exprim părerea față de raspunsurile tale prin minunile pe care ni le-au pus adminii la îndemână. Ce are never, mă? Ești cam prost informată.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dalmore):

Ce are never? Ce, vrei sa spui ca el a luat bacul din prima sesiune? Incredibil.Iti trebuie un iq de 2 cifre sa reusesti.Ma mir ca-l are.
Ești penibila deja.Dar da, ai dreptate.Normal ca am picat.Sunt mai proasta decât crezi.Dar o sa-l pic si acum, asa ca de ce sa-mi bat capul? Prefer sa ma joc cu tine.

Tu ești penibila mereu. La cât ești de confuză nu știu cine cu cine se joacă rolling on the floor

anonim_4396

Ar trebui sa fii fericita.Ori n-am luat bacul, ori am 15 ani si habar n-am când e de fapt bacul.
Ori îmi bat joc de tine.Dar si in cazul asta ar trebui sa te simți flatata.

| Freya1 a răspuns (pentru nimportequi):

Nu stau sa ii caut pe net dar chiar si astea daca au spus cred ca sunt suficienti pentru ca pentru multi ei sunt un exemplu iar in privinta asta mi se pare ca nu unul bun.
Eu stiu doi băieți, unul mai mic cu un an ca mine altul cu 2, 3 mai mare cam asa care au luat steroizi si arătau super bine.Nu au luat până sa se umfle exagerat dar s-au făcut bine într-un timp scurt.Gandestete ca eu am 24 de ani, deci unul din ei 23, celălalt 26, 27 si au încetat să mai ia si sa mai frecventeze sala in mod regulat cum au facut pana atunci, din cauza munci, a anumitor probleme și au tate frate si pielea gretoasa.Recunosc ca nu exagerat pentru ca totusi au 20 si un pic de ani dar totusi după ce au arătat asa, acum...
În fine eu nu ma bag in chestiile astea, eu una nu iau, imi mentin parerea si prefer un om ce e normal sau si daca e mai atletic sa fie din dieta sport nu injecții si pastile.

Ai zis că mă ignori și uite cum crizezi aici, aww. Dar nu mă supăr, îmi place să ajut persoanele nevoiașe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cred că nu fusesei băgată în seamă de mult ))

Dă din coadă ca un cățeluș.

| RAY a răspuns:

Pacat ca ai sters intrebarea,fiecare individ cauta cel mai bun partener in functie valorea lui fizica,sociala,personalitate, educatie, inteligenta, ce te faci daca e solid cu masa musculara si te lasa cu un copil, avem creier sa il folosim naibi, ce te faci daca e frumoasa dar te imparte cu tot orasul esti fericit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă e să mă leg strict de fizic, prefer bărbaţii cu o constituţie fizică normală, însă nu m-ar deranja nici să fie mai musculos atâta timp cât nu e exagerat (îndopat cu steroizi).Eu nu pot să zic că sunt grasă, dar sunt mai voluptoasă şi nu mi-ar plăcea să am lângă mine unul prea slăbănog cu două crenguţe în loc de mâini, să am eu bicepsul mai mare decât el.Asta e doar părerea mea.Gusturile nu se discută.Am prietene care au avut numai iubiţi slăbănogi de exemplu.

| Endoryus a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi ca o sa ajungi cu astia 2 ca mine cu frustratel. Sa te bage ei in seama si tot ei sa faca misto de tine ca cica tu ii urmaresti.

Nici crush-ul ei se pare

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Endoryus):

Proasta idee sa-mi scrii mie.Acum se iau(indirect)si de tine.

| Endoryus a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca voiam sa ma ascund iti scriam in privat unde nu puteau vedea. E la mintea cocosului. Oricum, pispalacii astia 2 au ani de mancat fasole pana ajung ca ala. Diferenta mare dintre 2 copii prosti si unu de 30 de ani.

| Arrakis a răspuns (pentru anonim_4396):

De el se lua oricum aproape tot site-ul de mai bine de doi ani incoace, dar la ce armura de nesimtire are nu ar intelege oricum niciodata ca face ceva gresit doar plimbandu-si hoitul virtual la intrebarea asta aicisa, pe site-ul asta aicisa, pomenind si de godfatherii lui pe aicisa.

Apropo, daca esti in cautare de lectii avansate de narcisism si barfa profesionala apeleaza cu incredere la "ochiul albastru".
Oricum trebuie sa intelegi ca esti doar o alta tipa din seria celor cu care imparte el ceva pe acest site (in afara de narcisism si ignoranta, lauda de sine stricata si aroganta ieftina).
Uite cine e marele Endoryus: https://www.youtube.com/watch?v=b8uK6__yq-Q (cosmarul lui)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Arrakis):

Nu ma baga in cearta voastra.
Ca se ia "aproape tot site-ul" de el nu înseamnă ca problema e la el.Nu are nicio relevanta.Majoritatea sunt mediocri.Conteaza mai mult cum sunt oamenii care nu se iau de el.
Presupun ca ai găsit întrebarea asta urmărind răspunsurile lui.Nu văd cum te face asta mai breaz.
Nu impart nimic cu el.Aroganta mea e a mea, aroganta lui e a lui.Si in ce ma privește, n-a fost deloc ieftină.

Iar incepi cu proiectia? Cine te baga pe tine in cearta noastra? El te-a bagat. Nu imi asuma mie vina lui.
Fii fara griji ca el e regele mediocritatii.winking
Nu am gasit intrebarea asta datorita lui, nici tie.
Poate va suna si mai ciudat ce zic, dar de fapt il urmaream pe Nevermore, care e departe de mediocritatea voastra tongue

anonim_4396

Bine,atunci nu ma băgați.Mai bine? Desi el făcea o paralela între tine si porumbeii de mai sus, tu te referi doar la el.
Mda, pe never îl da inteligenta afara din casa. Poate e inteligent, dpdv al învățatului propriu-zis.Dar in rest... vai de capul lor.
E departe de mediocritatea mea pentru ca e împotriva mea? Dusmanul dușmanului tău e prietenul tău?laughing
Știi, mi te adresezi mie.Si ma indoiesc ca ma respecți atat de mult cât sa îmi vorbești la persoana a 2-a plural. Daca vrei neapărat, scrie-i si lui endo separat.Dar nu folosi pluralul.

Nimeni nu e perfect, nu am venit sa laud pe cineva si sa injosesc pe altcineva asa ca sa ma dau in spectacol. Crede-ma ca discutia asta nici n-avea loc aicisa daca nu-mi dadea ignore ochiul albastru. Dar tu de ce crezi ca mi-a dat ignore?winking El insusi a zis-o, nu vrea sa se ascunda, ii place sa fie facut de rusine public, orice fel de atentie ii convine, chiar si negativa.

anonim_4396

Ca nu vrea sa vorbească cu tine.Eu de asta i-as da ignore cuiva.Presupun ca asa gândește si el.
Degeaba îmi spui mie.N-am idee de idilele dintre voi

Daca stii ce gandeste inseamna ca esti o comoara pentru el.
Dar... comoara sau nu, vezi ca trebuie sa muncesti, nu-i place sa intretina pe nimeni.
Macar vezi video-ul ala si vei intelege.

anonim_4396

Sunt o comoara independenta.Sa adaugi si "pentru cineva" îmi diminuează valoarea.
N-am zis ca as știi.Nici n-am pretenția sa știu.
L-am văzut.Zi-mi ca nu crezi ca seman cu aia laughing

Aș ști* sad eu zic să te grăbești, că mai ai puțin până la bac

anonim_4396

N-am răspunsuri atat de interesante.Sincer.Mai bine citești o carte.Sau te arunci de pe un bloc.Nu merita sa mi le urmărești doar ca sa comentezi si sa pari deșteaptă.Cu accentul pe pari.

Nu incerc să par nicicum, că eu nu sunt tu laughing. Ai putea sa faci ceea ce-mi recomanzi mie. Dar să incepi cu o carte de gramatică elementară.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Inaltimea conteaza?

anonim_4396

Never in picioare laughing
Tu nu ești eu, din fericire.Zi mersi si taci.Nu încerca sa pretinzi ca ai ști cum sunt eu de fapt, pentru ca habar n-ai.Nici tu, nici bff-ul tău.
Ma indoiesc ca ești tu in măsura sa-mi reproșezi greșeli gramaticale.