anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ÎNTREBARE PENTRU FETE :
Ce tip de bărbat preferați?
1. Slab
2. Normal
3. Solid cu masa musculara

115 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dc mă tot aduci în discuție?
vrei un os?

| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar că din fericire. Nu-mi doresc să-mi urăsc viața și să caut milă și atenție in cele mai odioase feluri rolling on the floor. Știu ce văd. Și nu te văd bine in viitor dacă la vârsta asta ești atât de distrusă. Măcar bacul să-l ai.

anonim_4396

De ce îmi tot urmărești răspunsurile? N-ai nimic mai bun de făcut?
Nu-mi vine sa cred ca avem aceeași vârsta laughing dacă ai avea cu vreo 13 ani mai puțin, as intelege.

anonim_4396

Ești peste tot, nu trebuie să te caut...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dalmore):

Nu-mi urăsc viața. Urasc anumite parti din ea. Unele le ador.
Normal ca nu-ți doresti sa îți urăști viața.In afara de mediocritate si lipsa de elegantă, nu ai motive.Desi pentru mine astea 2 ar fi suficiente cât sa ma determine sa-mi pun capăt zilelor.
Mila? Mi-ar fi mila pentru tine, dar nu-s in stare.Atentie? Cine caută atenție? Eu, care nu te-am băgat in seama pana când ai început sa fii umbra mea pe site sau tu, care îmi evaluezi răspunsurile, toate răspunsurile si îmi comentezi aiurea, la întrebări care nu au nicio legatura cu tine?
Știi ce vezi.Vezi ce vreau eu sa vezi.Si cum creierul nu prea te ajuta, ai si tendința sa înțelegi prost ce vezi.
Eu ma văd foarte bine in viitor.Si faptul ca acum sunt "distrusa", cum spui tu, constituie un avantaj.
Am bac-ul.Dar tu crezi ce vrei.Din partea mea, considera-ma o semi-analfabeta cu 4 clase.Mi-e totuna.

anonim_4396

Peste tot? Nu ți se pare ciudat ca prietena ta mi-a comentat la un răspuns la o întrebare pusă acum 4 zile? Si ca ai apărut si tu, la aceeași întrebare?
Fie ti-ai pierdut calendarul, fie admiți ca te faci singur de ras.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Da,îmi place să fie mai înalt decât mine, dar eu, fiind mică de înălţime, nu am întâlnit băieţi mai scunzi decât mine până acum.

anonim_4396

Povestea vietii tale:
Uite viata mea e foarte complicata, sunt certata cu parintii, maica-mea e o curva ordinara, tata e un betivan nenorocit. Am trust issues, eu am trait mai mult cu fratele meu care mereu m-a violat si m-a maltratat. Am fost rapita la varsta de 5 ani si asa mi s-a instalat si Sindromul Stockholm. A da, mai trebuie sa iti zic si ca sunt foarte depresiva? Nu stiu, numai prietenii ma mai tin in viata si glumele de pe scriitorul si nimenidenicaieri. Paginile astea 2 m-au inspirat sa-mi fac si eu una, fetita_. _timida, unde imi expun toate starile si problemele. Mai trebuie sa zic ca sufar de daddy issues? Da, ador sa fiu batuta si sa ma stranga o mana de asta de barbat puternic de gat sa dea cu mine de toti peretii. A da, si le cer baietilor poze cu parul lor pubian pentru ca mi se pare foarte hot Geeeen auzi ai si tu o tigare ca ma duc sa ma intalnesc cu Ramona, Andreea si cu Gina si vin si skaterii aia super hot. Si ce daca miros, mie imi plac, ok? Hai ne auzim te pup paaaaaa

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai 1,50?

anonim_4396

1,60*
Tot scundă sunt.

anonim_4396

Când n-ai contraargumente, recurgi la insulte ieftine?
Zii ce vrei despre mine.Chiar nu-mi pasa.Fa si un fan page dacă ești atat de obsedat de mine si toate fanteziile tale sexuale sau literare gravitează in jurul meu.Dar sa te iei de mama/tata? Cat de idiot trebuie sa fii?
Ești penibil, dar probabil nu-ți dai seama.Cu un iq similar cu cel al unei maimuțe, ce așteptări pot sa am.Ma mir ca ești capabil sa articulezi cuvinte.

Nu are nicio relevanta.Majoritatea sunt mediocri.

si tu cum ești? sta in natura umana sa se adapteze, in momentul cand avem satisfacute nevoile fizice, emotionale nu simtim nevoia de dezvoltare intelectuala

Ti ai facut un complex din asta?

anonim_4396

Nu mai fi asa nervoasa ca am dat un copy paste hoo

"Mi-a tot una" laughing bună glumă. Calm, fulg de nea, o să iei bacul. Nu trebuie sa fii așa supărată. Și din a 3-a încercare, tot e ceva.

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Pisicuta iar e in ring

N-are prieteni sad

anonim_4396

Nu-s mediocra.

Dar cum ești?

anonim_4396

Retardata,ray.Retardata.Mai ai si alte curiozități?

| Dalmore a răspuns (pentru RAY):

Încerc să fiu mai blândă că văd că e sensibilă.

Credeam ca ne spui si noua ce inseamna a nu fi mediocru, din moment ce ai afirmat ca majoritatea suntem, trebuie sa stii si ce inseamna a nu fii mediocru

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dalmore):

Mi-ar plăcea sa-ți spun ca si tu ai sa devii mai inteligenta, dar nu e cazul.
E amuzant, dar nu știu dacă ești capabilă sa înțelegi.Tu te "cerți" cu mine invocând argumente tampite si făcând afirmații lipsite de orice baza sau justificare.Stii tu dacă am luat sau nu bacul? Macar leagă-te de ce știi sigur.Macar pari inteligenta, dacă nu ești.

anonim_4396

Un iq peste 100.Studii superioare sau ma rog, echivalentul lor.

Iq sau studiile superioare nu au legătură cu a reuși in viata, are legatura cu inteligenta emotionala

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Daca e chiar e pe bune povestea data de Nevermore e trist, nu incerc sa o barfesc, dar e trist

anonim_4396

Ba da, au legatura.Si nu vorbeam de a reuși in viața, vorbeam de definitia mediocrității.Si a opusului ei.
Dar ca de obicei, nu înțelegi.Sau te faci ca nu înțelegi.

anonim_4396

Nu am fost niciodată complexată din cauza asta.Mi-ar fi plăcut într-un fel să fiu cu vreo 5 cm mai înaltă, dar nici nu e o tragedie că nu sunt.Fiind "obsedată" ca băiatul să fie neapărat mai înalt decât mine + ce am zis în primul răspuns, faptul că sunt mignonă e un avantaj.

Https://adevarul.ro/......index.html

nu a reusi in viata conteaza?

Hai gata că mi-e milă de ea, e sensibiluță sad