Esti inca copil mic, e normal sa ai fantezii.E normal sa-ti placa un actor.Dar ai sa vezi, cu timpul o sa-l uiti fara sa-ti dai seama.
O idee buna ar fi sa mananci cartea,sa rezolvi culegeri intregi de probleme la matematica si gandul iti va fi mereu ocupat.
Dar daca ai reusit sa te indragostesti,deja si vad cum lesini de ras in fata sfatului meu.
Asa ca, pot sa-ti spun un singur lucru:nu-ti fa griji, o sa-ti treaca.
In timp.
Pana dai peste o persoana reala si...accesibila!
Asta nu e o idee buna.adica e bine si cu cartea da` eu am vazut prin mai multe locuri ale lumii ca noi romanii avem cea mai proasta metoda de invatamant, copii trebuie sa invete imens inca din clasa a 4-5 pentru varsta lor.e bine cu cartea asa aceam si eu da` cand cresti te saturi si iti bag picioru`...
@raspus pentru fetita
e ok, toti avem vise, esti copil o sa uiti...
Aaaa pai esti micuta .O sa iti treaca, cred ca la un moment dat cu totii aveam astfel de fantezii cand eram mici
E normal sa.ti placa de cineva de la tv. mi s.a intamplat si mie pe la 10-11 ani. si acum rad cand imi amintesc. gandeste.te ca el joaca un rol si poate in viata reala nu este asa. n.am nimic cu el, da poate nu e asa comic in realitate... vei trece peste.
Din curiozitate, ce vedeta
Dragii mosului, iata ce poate face un serial de căcat din niste amarate de copchile.Si dupa va mai plangeti ca statul e naspa ca nu va da ajutor social, si ca a fost prea greu subiectul la BAC, d-aia n-ati trecut.Scaldati-va in smoala, ba!
Tuturor ni s-a intamplat asta sau o sa ni se intample, cand vei fi mai mare si o sa-ti amintesti o sa razi :d...asa faceam si eu si acum cand imi aduc aminte cum faceam rad cu lacrimi
Pa-pa, pup
Gandeste-te el are 18 ani poate niciodata nu o sa-l poti vedea, stiu ca este minunat si super frumois si mie imi place de elPs am 16 ani dar nu pot fi indragostita, nu poti sti cum este sau cum se comporta in realitate u il vezi doar la tv, gaseste-ti pe altcineva de vcarsta ta care st te placa
Și eu sunt îndrăgostită de un siren din H2o . Credeți că am șanse? O să mă transforme în sirenă ca să fiu cu el? Eu aș vrea să fiu sirenă dar nu știu cum sa fac. Sfaturi, vă rog.
Raphael.hmm.nu asa il chema pe tiganul ala? In fine oricare ar fi tu tot o mica obsedata esti...incarca sa stai linistita la papuselele tale si peste cativa ani cand o sa te plictisesti de ele sa ai fantezi cu baieti REALI. Bye!
Nu e tiganul ala...e iubitul Sarei
Vai.imi cer scuze.asta schimba totul. Cu asta sigur vei avea mai multe sanse, va veti casatori si veti avea 15 copii.
Deci ma innebuneste,tt fetele din clasa il iubesc, toata ziua aud vai ce mult il besk pe rapha, cui i-ar placea sal intalnesca pe rapha...I HATE HIM
Frate...eu am 14 si imi place dar nu m-am indragostit.Adevarat e dragut dar gandeste ca are 19 ani si ca nu o sa fii cu el niciodata eu chiar am facut si poza cu el cand ma pupa pe obraz.Si nu m-am indragostit decat de vocea lui care e uluitoare! Asa ca termina cu fanteziile imposibile si gandeste-te la scoala.Si tine minte:Nu se va intampla niciodata!
1Incepe prin a-ti lua o viata. 2 Gandeste-te ca ceea ce vezi tu la televizor este un personaj fictiv, adevaratul actor nu are nicio legatura cu cristi si sincer e si cam plin de el. Dupa parerea mea esti cam mica sa fii indragosita insa ai putea sa incerci sa te uiti si la cei din jurul tau, tu esti indragostita acum de un personaj fictiv si nici decum de Raphael Tudor
Stiu cum e si eu am fost nebuna dupa justin bieber dar cu timpul mi-a trecut.Trebuie sa mai cresti ca sa-ti dai seama ca nu e dragoste. Puneti o prietena sa-ti faca lipeala cu un baiat frumos din scoala si dupa ce te saruti de cateva ori cu el nici nu o sa te mai gandesti la rafael. FUNDA?
Da ce tare e asta
Nu mai spune si printre care si tu nu-i asa vezi-ti dale tale
Cat 12 ani ai?
Nu are importanta citi ani am eu,, important e ca numi plac persoanele ca tine, esti enervant cind vorbesti asa, fiecare are preferintele lui, ect. PUNCT deci intelege sayonara
Sa ma sugi la **** poti oleaca?
Keep dreaming. Deocamdata ramai la scoala si daca ai talent de actrita.fa facultatea de actorie poate o sa-l intalnesti intr-o zi just kiddin`... oricum. stai cu burta pe carte cu totii patim sa ne "intragostim" de cate o actrita/actor si vorba lui vikii ...cu timpul il uiti fara sa-ti dai seama
Biu5, sunt si eu o mare fana a lui Si mie imi place la el, il admir foarte mult, imi place vocea lui, carisma sa, dar nu cred ca e potrivit sa visezi de acum la baieti, ai toata viata inainte sa-ti faci probleme d-astea, si nu ti-o zic pentru ca "wow' imi place si mie de el si esti o amenintare " o zic pentru binele tau. Si eu cand l-am vazut am zis : woaa :o ce bunaciune. Numai bine
Asaie e dragut dar asta se intampla in PAIU CU VIATA nu in viata reala si eu am 11 ani dar stiu ca sunt niste filme si atat nu mai mult.
E perfect normal, eşti micuţă şi cam toate fetele păţesc asta pe la vârsta ta, dar gândeşte-te că e oricum prea mare şi nu ştii cum e în realitate, plus că probabil are prietenă deja. O să îţi treacă, ai să vezi, când o să pui ochii pe altcineva
ramona11ramona întreabă:
dovex întreabă:
cretoimariaelena întreabă:
linarkfts întreabă: