Esti inca copil mic, e normal sa ai fantezii.E normal sa-ti placa un actor.Dar ai sa vezi, cu timpul o sa-l uiti fara sa-ti dai seama.
Iti zic ca o sa-l uiti peste maxim 1 luna nu te mai gandi la el Oricum isi ia el iubita inaintea ta
Cum fetele din intreaga lume il plac pe justin bieber, e normal si la tine, dar o sa treaca.In cazul cu justin bieber, nu cred ca mai trece.Nu am nimic cu saracu baiat care are doar o voce frumoasa si vrea sa devina faimos.Ganditiva si voi,nu ati vrea sa aveti un job frumos cu multi bani? Ei,el a ales sa fie cantaret si are succes.Mi se pare ok muzica lui, adica imi place, dar acum nu sunt fan dala sa pup televizoru ca arata poza lui jb pe ea.Si nu, nu sunt gay sau lesbi sau orice altceva.Astfel de insulte ca doar imi place un actor sau cantaret sunt facute de oamenii jelosi pe acei oameni faimosi.Rusine.Nu imi place numai jb,dar si mj,chris brown,alexander rybak,swedish house mafia, deadmou5, LMFAO, etc.
Wow... Eu, la varsta ta eram indragostita de Johnny Depp. =D Glumeam. Nu-ti face griji, o sa-ti treaca cu timpul. Vei vedea ca iti vei schimba gandirea cu timpul.
Dati seama ca te-a iubit dar te-a inselat cu alta si nu te mai place deloc. Sper ca te-am ajutat
Are you ****ing kidding me?
Cum naiba sa o iubeasca, el nici nu stie ca ea exista.
Baiete, du-te si te joaca cu masinelele.
Sa stii ca am facut poze cu el, am primit autografe de la el si am un fanclub cu el pe facebook care contribuim amandoi.Deci stie ca exist!
Wtf?! cum naiba sa te indragostesti de un cretin pe care l'ai vazut la tv, tu trebuie sa-ti vezi de scoala))
Raphael nu-i cretin daca vrei sa stii a fost la Liceul Spiru Haret la Mate-Info bilingv Engleza (dar sa transferat la Dinu Lipati). Ca sa va comparam intelingenta da-mi niste date despre educatia ta, daca i te crezi superior.
In primul rand nu am zis ca eu sunt mai desteapta ca el, si chiar stiu ca el are niste cunostinte mai bogate decat mine!
Vezi daca vrei sa te intalnesti cu el sta in Constantin Brancoveanu la unul din blocuri
Deci publicul la pariu cu viata sunt copii de 11 ani ...hmmm. ce rau a ajuns televiziunea. Oricum sfat parintesc pentru tine este sa te uiti la alt "serial"
Uat dă fac iz diz?! ))))))))))))))). eu i.am spus lui ca are fane de 11-12 ani, dar nici chiar asa sa.l visezi in fiecare searaaa. LOOOOOOOOLLL.
Si eu sunt moartaaaaa dupa el:*:*:X:X:X:X cand al vad nu mai pot am numai poze cu el:*:X:X...Este super-mega-tare
Am reusit sa trec peste, multumesc pentru NIMIC! In loc sa-mi dati sfaturi voi veniti si imi reprosati:Mergi la scoala pitico! LOL! Doamne fereste esti dusa! Numai comentarii de astea aud, nu sunt proasta am FB pe linie si eu predau geografie in clasa cand doamna inv. nu poate, am ajuns pe sector la olimpiada de la matematica, deci nu mai reprosati fara sa stiti!
Ai FB? Atunci esti in clasele 1-4 nu?
Da in clasa. a4-a
Uite, eu am 12 ani asa ca am sa iti dau un raspuns pe ani nostri.Este normal sa ti se intample asa ceva draga mea,o sa cresti mai mare si o sa iti placa de alti actori, mai cunosc persoane care sunt indragostite de alte persoane cum ar fi vecina mea, dar acum i-a trecut si asa o sa ti se intample si tie ai incredere in mine... PS:Nu iti fie teama ca doar la acest baiat o sa te opresti...
E o fantezie copilaresca, cauta-ti un prieten de varsta ta te rog.nu mai visa.si eu visez ca maine am un copil cu Brad Pit si nu va fi asa. scuze ca iti zic dar mai gandeste-te la cine te gandesti.el e major deja daca nu ma insel ce rost are sa te gandesti la cineva cu atatia ani mai mare decat tine? succes la trezit
Mda Rapha e chir dragutz__doar ca nu cred ca asta e dragoste____ pur si simplu o simpatie fata de el ______cind vei mai creste vei intelege mai bine!
Si eu tot 11 ani am si chiar e fooarte tare tipu'! Dar noi suntem inca mici, trebuie sa ne vedem de scoala.etc! Mai tarziu vei gasi un baiat la fel de tare ca el, pentru tine va fi sigur mai tare!
Si mie imi place de el.si chiar in felul in care iti si tie. sfat:incearca sa nu mai vorbesti de el si asa o sa iti treaca.
Gaseste un baiat de varsta ta la fel de frumos si eu la varsta ta tot la el deci e cel mai frumos dintre toti si incearca sa nu te mai gandesti la el
Doamne.numa cand citesc comentarile cad de pe scaun auzi la ala.indragostestete de mwgly))))))))
Pai eu zic sa incercii sa scapii de el adica sa nu te mai gandesti la el esti inca mica...nu am ce zice
Stii, e funny! Acum cateva luni si eu eram disperata! spuneam ca o sa ma casatoresc cu el, ca e al meu etc..Si acum chiar nu mai sunt asa inebunita dupa el Il admir si il respect, dar nu sunt inebunita O sa iti treaca, iti spun eu! Ti-o spun pentru ca am 12 ani si mie mi-a trecut O sa fie bine
Deci Buna. il cunosk pe raphael ff bine ca e nepotu lu unchimiu.din P.C.V- Levent e un om normal ca si tootii cei lalti nu e vreo vedetaa sau vreun michael jakson e un om normal si daca vr sa il intalnesti o sa fie incantat daca stai in Constanta vinoo in Casa De Cultura si iti arat eu unde sta.:*pup
ramona11ramona întreabă:
dovex întreabă:
cretoimariaelena întreabă:
linarkfts întreabă: