Daca nu va abordam repede ziceti ca suntem obsedati... Daca va abordam tarziu ziceti ca v-ati plictisit cat ati stat dupa el...
Nu va convine niciodata nimic.
Keep calm, you don`t understand.
Keep calm, nici nu ma asteptam ca o pustoaica de 13 ani sa inteleaga asta. Tine-te de carte, nu de baieti .
Nu am 13 (: Stai linistit, nu am probleme cu "cartea". Chiar ador lectura. Iti garantez ca am rezultate muult mai bune decat ale tale :3 Nu este problema ta, dupa parerea mea ce ma preocupa pe mine. Nu mi se pare deplasat la cei aproape 15 ani ai mei, nu 13, sa am prieten sau sa stiu destule despre baieti.
Nu ai 13 ani? Tocmai de aia ai sters o intrebare in care ziceai varsta ta? Off, nu te mai da atat de matura si sa pretinzi ca ai mai multi ani.
P.S:Imi place ca te crezi asa buna la invatatura...Si eu ma laudam cand eram copil (tine de imaturitate)
Era o intrebare veche (ar fi trebuit sa te uiti la data). Am sters-o deoarece nu imi placea felul in care ma exprimam. Limbaj de copil de 13 ani, intr-adevar. Nu ma dau matura. Nu am de ce. Imi place faptul ca sunt copil, nu am nevoie sa fiu matura.Imi place sa ma bucur de viata, de copilarie. Nu ma cred buna la invatatura, sunt. Daca as fi vrut sa ma laud ti-as fi dat site-ul oficial cu rezultatele olimpiadei nationale la limba si literatura romana si as fi subliniat numele meu :3 sau rezultatele examenelor de capacitate de anul trecut. Am deviat destul de la subiect deci cu asta am terminat. (p.s. : Doar ca sfat, nu te mai crede atat de inteligent si nu mai gasi o replica la fiecare fraza doar ca sa pari interesant. Nu te ajuta la nimic. ) O zi buna
N-am zis nimic legat de faptul ca ma cred inteligent. Poti invata cat vrei tu dar daca nu ai cei 7 ani de acasa, degeaba inveti.Sunt oameni care au facultati terminate si nu au loc de munca.Cu invatatul nu realizezi nimic in viata, o sa vezi cand o sa mai cresti.Nu te mai ataca atata...o zi buna
Atat* eu sunt de parere..ca daca inveti o sa te ajute in viata. Daca pe tine nu, problema ta. Cat despre cei 7 ani de acasa..nu ma cunosti, nu ma judeci. Peace :3
Nu ma laud, dar cel putin nu umblu cu faze de genul "hai pisi la o cafea". cred ca pot intretine o convorbire cat se poate de normala cu orice persoana. iar dupa cum observ ca iei lumea "la suturi" dupa ce au postat la intrebarea ta, eu cred ca tu esti cea dificila cu care nu se poate vorbi calm. poate si de aceea si baietii sunt directi cu tine ca le spui prea verde-n fata.
Buna! DEci sa ti spun eu cum stau lucrurile! Chiar vreau sa incerci sa schimbi ceva la tine ori daca nu Viata Va devenii un calvar.si pentru ce? Doar pentru ca vremurile din ziua de azi sunt unele extrem de urate? ok Ai impresia ca totul se rezuma doar la sex si atita tot! Si eu am aceeasi impresie cu cand privesc spre fete si anume ca o intereseaza doar sa cunoasca unul cu bani pentru a nu si sacrifica viata si chinuii sa si procure singura Banii necesari! Dar Totusi eu cred ca nu i chiar asa mai sunt si fete Extrem de ambitioase care muncesc din greu Pentru Banul Ei! O munca frumoasa si costisitoare,, poate.Dar cand ma uit la tv asta i impresia mea ca toate vor numai bani de la un barbat si atita tot.~! DEci incearca sa numai fii atit de nervoasa.si accepti faptul ca realitatea din ziua de azi este una ..asa cum o vezi si tu.Dar Acum sa Crezi toti Baietii sunt la fel. Te Asigur ca te faci singura sa suferi...Si inca un sfat..Eu am impresia ca stai prea mult in fata calculatorului incearca sa sa ei contact si cu realitatea. ok? Ca pe aici vezi cum stau lucrurile. In realitate Face To Face"Lucrurile cred ca stau alfel.Iar daca esti un pic inteligenta nu ca n ai fii nu te cunosc deloc.Nu inteleg Cine te pune sa stai de vorba cu toti ""copii imaturi, infantili, aiuriti!"" Mai mult de cinci minute?! Cand ii vezi ca deraiaza de la realitate de ce nu le Tai Microfonul si sa dai Next? DEci eu cred ca si tu ai un pic de vina. Succes! Si incearca sa fi mai altfel...Esti prea dura cu tine insuti!
Wow..calme-tois! asa putem zice si noi de voi! poate ai avut u "norocul" sa dai peste oameni de genu! oameni.,.ma rog..ai inteles u ideea! nu trebuie sa t bagi cu capul asa din prima! zambeste, danseaza, inchide ochii, si ramai asa! pana dai de unu mai de doamne ajuta! depinde si de varsta pe care o ai, de cercul in care t invarti, depinde de mai multe! bafta mare si linisteste-te.
Exita o alta varianta, incerca cu fetele poate o sa ti mearga mai bine ca nu exista cale de mijloc
Ho cu tata, ca faci vreun atac cerebral
Te-ai prins si tu ca lumea nu e cum vrei sa fie?
Draga Amelya02, daca ti-e dor de vremurile vechi atunci fii si tu mai romantica.Pentru ca tot voi cu pendularile voastre va plangeti ca nu suntem romantici iar cand suntem romantici suntem prea siroposi si nu va place asta.Pai cand eram mai mic i-am trimis unei fete o scrisoare si un buchet de trandafiri albi prin care am intrebat-o daca iese cu mine si mi-a dat cu flit.Peste doua luni ea si prietenele ei se plangeau ca unde au disparut romanticii? ACeasta rasa rara a disparut datorita fitelor si nazurilor pe care le vezi la domnisoara care pune intrearea aceasta. Vrei o schimbare atunci sa te uiti si in alte parti nu numai la club du-te la biblioteca si o gasesti visatori romantici si imaturi cum iti plac tie cu duiumul.Succes
Exact! Te inteleg perfect. Rar gasesti un baiat..care sa iti devina mai intai cel mai bun prieten..in care sa ai mare incredere. Sa iti devina cea mai apropiata persoana, apoi de-abia sa deveniti un cuplu..si totul sa vina de la sine. Cred ca deja...a devenit "demodat" modul asta de a te apropia de o persoana :3 Relatii serioase? NOOOOOOOO, aventuri de o noapte. so cute. I don`t wanna live on this planet anymore. (:
Cred ca tu esti cea ridicola, care ar trebui sa-si schimbe modul de abordare.Te-ai gandit vreodata ca si baietii cred acelasi lucru despre fete? ceva de genul "toate sunt la fel".Ma enerveaza la culme cand cineva generalizeaza intr-asa un hal.Probabil ca tu ai avut contact doar cu niste baieti "imaturi, infantili, aiuriti" toata viata, pentru ca si tu esti asa si cine se aseamana se aduna.Adica,pana la urma, daca acei baieti te placeau inseamna ca vedeau in tine o parte din ei si nu esti mai buna decat acestia.Eu zic sa-ti ridici putin standardele, incearca sa cauti "iubirea" altundeva decat in cercul tau obisnuit de prieteni.
Dar tu le explici de la inceput ce vrei de la ei sau te astepti sa-ti pice in cale barbatul perfect exact pentru tipul de relatie pe care-l cauti?
Pfaai. cum naiba incepeti toti sa comentati iar?
E o intrebare veche. cum dracu ati dat de ea? ati rasfoit paginile?
Nu-i veche, are doar 3 zile, plus ca eu am primit ieri un comentariu la un raspuns vechi de 2 ani.
si nu am rasfoit, m-am uitat la ce raspund altii, lista din stinga cu ultimele raspunsuri.
dar si daca avea 10 ani intrebarea era acelasi lucru, nu cred ca e cinstit sa ne pui pe toti in aceeasi oala doar pentru citeva experiente negative.
Da toti sunteti ma revoltati din cauza ca am generalizat! asta e, mai acceptati si de-astea, nu inteleg ce va pasa atata.
n-am primit un raspuns util..doar reprosuri ca de ce va caracterizez pe toti in aceeasi oala si bla bla omg!
Daca vrei un raspuns util e usor, de ce nu vorbesti cu mine?
pot sa-ti promit ca nu-ti voi cere numarul de telefon sau o intilnire. pe de alta parte cred insa ca te-ai plictisi repede daca nu as fi deloc interesat de tine la modul asta superficial.
Tu esti vreun expert in scoala vietii? Stai sa ghicesc. 30 ani nici mai mult nici mai putin?
Too bad. I'm 17.
Si care-i problema daca nu se pune problema intilnirilor? vezi ca pina la urma tot acolo ajungi?
plus ca la virsta asta nu cred ca ar trebui sa fii asa de cinica cu privire la baieti.
Iti admir entuziasmul de a incerca sa scoti alte cuvinte de la mine.
sunt cam obosita pentru asta.
E groaznic. problema ştii care e? nu mai ai cu cine să comunici ca înainte, să aprofundezi, să te înţelegi, o relaţie care să meargă încet.(vorbesc de voi, fetele). sigur, există şi altfel de tipe. dar sunt foarte rar de găsit. poate că aşa e mai bine. acum relaţiile merg pe sistemul fast-food pară-mi-se.
Si nici hipster nu esti! Si daca esti, ai fost inaintea celorlalti, cu cel putin 2 ani
Ofensata esti un pic asa, draga. Tocmai pentru ca negi ca ai fi. Dar nu asta ma intereseaza acum.
(Is curios totusi daca o sa poti citi a doua parte a raspunsului meu fara repulsia provocata de prima parte)
Si apropos de intrebarea ta.
Poate ca toti imbecilii aia care'ti vin cu abordari de genul aceleia pusa de mine intre ghilimele is imbecili si merita bagati inapoi de unde au iesit. Dar nici atitudinea ta defensiv/agresiva nu prea te ajuta, poti sa respingi, nu neaparat intentionat cat din reflex, oameni care poate is ceva mai mult decat par la prima impresie. Si atunci da, e normal sa nu mai gasesti nici unul care sa iti placa.
Si gata, nu'mi mai dau cu parerea, nu am destule informatii sa fac asta detaliat.
Asta e. Cand intri in hora trebuie sa joci.
Eu cred ca stiu de ce se intampla asta pentru ca oamenii, in special tinerii acestia din noua generatie nu mai au timp. Relax si incepeti sa puneti mana pe carte ca ne faceti tara de ras
Alegeti un baiat matur nu toti copii desigur ca ei vor doar sex ce altceva ar putea sa vrea?
las ca si voi fetele nu stiti ce vreti ba ca e prea frumos si nu are banii ba invers, ba ca nu va spune de un mld de ori pe zi cat de frumose sunteti
ba sunteti suparaciose, ba jucati teatru, numai stiu ce sa spun e complicat
Nu ei trebuie sa-si schimbe modul de abordare, ci tu sa fii o fata desteapta, care isi mentine in continuare capul pe umeri.
Sunt baieti care stiu sa poarte o conversatie, insa din pacate unele au prea multe fite deoarece ei nu sunt destul de golani, perversi, dobitoci, tupeisti. Insa, din pacate acesti tip de barbati nu prea vin pe la noi, te includ si pe tine deoarece ai postat aceasta intrebare.
Sfatul meu este sa ramai tot asa si sa eviti pe cei care iti fac atat de multe avansuri si care se comporta ca cei descrisi de tine in postare.
Take care.
Vechi bancul!
Hehe. vechi, dar asa e. nu stiai ca bancurile sunt inspirate din realitate? depinde si unde cauti baietii. nu iti recomand discotecile si cluburile, ci locuri mai linistite, cum ar fi parcul. nu te pune nimeni sa alegi un gen anume de baieti. tu alegi baietii cu care sa vorbesti. nu mai alege dupa aspect.incearca sa alegi la intamplare si sa privesti dincolo de aparente.
O sa iti vorbesc intr-o maniera eufemistica: am impresia ca esti o fitoasa care crede ca ceilalti joaca dupa regulile ei. chiar nu vezi ca nu e nimeni de acord cu tine? esti prea temperamentala. asa sunt fetele la varsta ta, fite cat de multe. asa nu poti fi acceptata in societat! schimba-ti comportamentul. inca ceva (bine macar ca ai avut bunul simt sa iti recunosti greseala): de ce ai generalizat? te citez: "Mi-e dor de vremurile vechi! Chiar nu mai suport, simt ca nu pot vorbi nimic cu nimeni.
numai copii imaturi, infantili, aiuriti!" ce te face sa crezi asta? cunosti asa de bine pe toata lumea incat ai ajuns la aceasta concluzie? inca ceva, iar te citez: "Frate, ce dracu e asta? Sunt nervoasa maxim. cat despre baieti, e zic sa va schimbati naibii modul de abordare, e ridicol." tu vezi ce ai scris? tu vezi ce cuvinte folosesti? iti mai spun doar atat: RESPECTA CA SA FII RESPECTATA si incearca sa fii ceva mai amabila, daca nu, incearca sa taci si sa analizezi in tacere si tot in tacere sa tragi eventualele concluzii.
Iauite mă la el, a crezut că dacă bagă două cuvinte de-alea de facultate mă face să tac din gură. Ţine-ţi tu sfaturile pentru tine.
Hai ca-mi place subiectul ) Ce e domnilor? De ce sariti asa de cur in sus? Are dreptate domnisoara...rar mai gasesti un barbat care sa nu se uite la tine ca la o halca de carne pe care vrea sa o devoreze. Rar mai gasesti barbati care chiar sa aiba ceva de spus. Rar mai gasesti barbati care sa nu fie agramati(ceea ce e foarte ingrijorator). Rar ii gasesti sa fie destepti, niste domni..si sa te si satisfaca daca ma intelegeti.Si daca ii gasesti cu toate aceste calitati nu sunt singuri Acum sincer pe mine nu ma deranjeaza ca incearca(care cum poate ). Pana la urma e "obligatia" voastra de barbati cica.Iar daca unii dintre voi domnilor aveti impresia ca noi toate ne dam cu cracii pe spate la un musculos sau la o bancnota de 100 lei sau euro..cred ca domniile voastre de fapt va invartiti prin cercuri care nu va fac cinste
Ok hai sa nu intelegem fiecare ce vrea.Don.soara de aici a zis clar ca e satula de copii inapti, aiuriti, imaturi.Romantismul ce il cereti voi este patetic deoarece apoi tot voi(femeile) il numiti copilarism. Dupa cum cred ca stii deja fiecare femeie este diferita si ii plac diferite lucruri.Asa si barbatul:p... Daca madam aici de fata nu a intalnit decat japite de barbati care sar la *Gatul* ei cu oferte de genul *hai fetita la un suc/Te iubesc/te doresc* nu inseamna ca are si dreptul de a *jigni* fiecare barbat si sa arunce in stanga/dreapta cu acuze ca vai suntem copii imaturi/infantil.Ea zice ca asa suntem noi..Eu o intreb:Cine a pus.o sa ii incerce pe toti? Acel mod de abordare in stil cavaleresc nu este mort, este doar ascuns in umbra experientelor neplacute pe care fiecare barbat a avut-o datorita unei femei si viceversa.
Pai in cazul asta ar trebui sa va maturizati si sa lasati traumele copilariei in trecut Asa cum voi aveti experiente neplacute asa am si eu spre exemplu. Asta nu inseamna ca ma razbun pe toti barbatii Ar trebui sa invatati si voi arta asta care iti permite sa iei dezamagirile ca pe niste experiente de viata si atat PS: Nu are caracter personal scrierea mea pentru ca necunoscandu-te personal nu imi permit asa ceva
Ai citit doar ultima parte sau te-ai prins cu o singura mana de ultima fraza pe care am scris-o. Dupa cum am zis si zic din nou:Fiecare barbat Si femeie isi schimba modul de gandire datorita experientelor neplacute din trecut.De aceea Domnisoara Amelya ne face pe noi niste copii imaturi si asa mai departe.Te-ai cam contrazis singura.
Prima parte a fost un bla bla la care nu am nimic de comentat. Eu am incercat sa am o discutie rationala cu tine dar daca tu o iei ca pe un atac la persoana desi eu am specificat clar ca nu vorbeam despre tine, aleg sa ma retrag din acest dialog. Asta apropo de maturitatea de care spuneai tu
Da sunt perfect constienta de asta Nu am fost niciodata o persoana extremista..deci mereu mi-au placut caile de mijloc. Oricum.din pacate observ ca in Romania sunt din ce in ce mai multi agramati (de ambele sexe). Barbatii parca nu mai vad altceva decat sex iar femeile sunt curve si se mandresc cu asta pacat ..pentru ca avem o tara superba pe care nu o apreciem
Nu m-a suparat nimeni, nu sunt usor de suparat.dar mersi pentru preocupare (nu este un raspuns sarcastic - precizez asta pentru ca in scris e greu sa exprimi exact cum vrei o afirmatie )
Pai avem o tara frumoasa dar foarte defectuasa ..cam asta e legatura cu fetele noastre. Pentru ca si ele la exterior sunt frumoase si ...atat Dar oricum divagam. Am spus ce am spus pe baza propriilor mele observatii recente.
Uite, mie imi face placere sa discut cu oamenii (chiar si in contradictoriu). O singura rugaminte am, daca se poate : te rog frumos inainte de a-mi raspunde sa fii sigur ca ai inteles ce am spus eu. In nici o parte a ceea ce am scris nu te-am acuzat ca m-ai fi atacat cu ceva. Din contra, am spus ca tie ti s-a parut ca eu te-am atacat pe tine, lucru total incorect
" in Romania sunt din ce in ce mai multi agramati"
Depinde şi de mediul la care ne raportăm.
Femeile nu sunt neapărat de factură uşoară, ci multe se îmbracă provocator, de acolo şi abordarea şi aşteptările bărbaţilor.
Femeia (ca subiect universal), ridică nivelul jocului în funcţie de cât de mult se respectă.
Chiar şi de ar aborda-o unul mai bădăran, dacă i le-ar tăia din scurt şi nu ar mai sta la discuţii cu el, ar determina o schimbare de atitudine generală.
Da corect. Sunt de acord cu tine. Imbracatul asta fir-ar mama lui ne da la toti dureri de cap. Lucrez intr-un complex de birouri unde sunt mii de oameni. Majoritatea sunt femei. La birou vin imbracate ca pe centura. Cand ies in oras in ce se mai imbraca? Sau nu se mai imbraca deloc? Nu ma intelege gresit..pe mine una nu ma intereseaza. Dar ma minunez uneori
Treaba cu îmbrăcămintea, e că media, societatea de consum şi chiar multe magazine, promovează frivolitatea ca fiind o cerinţă pentru o "femeie de succes".
De multe ori, am impresia că hainele provocatoare au mult mai multe standuri, de multe ori sunt mai ieftine, decât cele elegante şi parcă publicul este constrâns subliminal să facă acele alegeri, ca şi cum i se creează un culoar pe care să meargă.
Un clişeu ieftin care spală creierele pentru a le duce într-un anumit punct din care să-i manipuleze uşor în timp ce le stoarce banii şi tinereţea.
Nu ştiu de ce, dar, am impresia că indecenţa creşte direct proporţional cu scăderea nivelului de cultură, cel puţin la noi în ţară.
Sunt de acord si nu prea Da este corect ce spui tu DAR o femeie care stie sa se imbrace adecvat cu situatia stie sa combine pana si cele mai provocatoare haine astfel incat sa nu fie indecenta. Uite de exemplu eu am o bluza care imi place foarte mult doar ca e foarte decoltata. Am vrut sa o port la birou. Perfect, mi-am luat un maieu pe dedesubt astfel incat sa nu se vada nimic indecent Eu zic ca tine de personalitatea lor mult mai mult decat de media. Pentru ca nu mai sunt copii sa creada ca daca TOM il arunca pe JERRY de la etaj si traieste.pot sa se arunce si ele de la etaj cu acelasi rezultat. Si nu m-am dat ca exemplu ca sunt eu vreo puritana sau ca vreau aprecieri ...asta vreau sa se inteleaga foarte clar.
Hai ca ne-am abatut mult de la subiect Mai e ceva ce nu pricep. Amelya si-a expromat o parere in legatura cu o anume categorie de barbati/baieti. Daca esti putin atent o sa vezi ca raspunsurile fie au fost semi-insulte fie s-a facut referire la perioada comunista si barbatii care curtau o femeie cu lunile pana sa o ia de mana. Chiar nu mai exista barbati normali? Care nici sa o taraganeze cu lunile dar nici sa nu vrea sa faci sex cu ei in prima seara.
Nu ştiu, răspunsul la ultima ta întrebare, pentru că e un răspuns pe care viaţa i-l dă fiecăruia în funcţie de atitudini şi decizii.
Legat de perioada comunistă, nu era nicidecum aşa cum se zugrăveşte de către idealişti.
Realitatea e că şi atunci se trăgeau beţivăneli şi chefuri tari, ba chiar era o condiţie, să intri în unele grupuri studenţeşti.
Nici atunci sexualitatea nu era un tabu, doar că se făcea "la fereală" de
ochii lumii.
Pozele, descoperite la cutremur în 77, chiar de la unii stimabili de partid, depăşesc orice imaginaţie.
Să nu crezi că (de)generaţiile din ziua noastră, au apărut peste noapte, ele au ascendent în faptele, ascunse ale părinţilor care nu au fost chiar uşi de biserică în tinereţile lor.
Doar că acum se dă la lumină, ceea ce înainte se petrecea pe ascuns, iar instinctele moştenite de la părinţi sunt duse la extrem pentru că se ia contact mult mai repede cu sexualitatea şi cu varietatea.
Scuze că m-am abătut de la subiect, nu-ţi mai risipesc timpul cu alte postări.
O zi bună!
Nu te-ai abatut tu de la subiect. Am spus asta pentru amandoi Pentru ca in loc sa vorbim de domnii la care facea referire amelya, am inceput sa vorbim de domnisoarele din ziua de azi. Si crede-ma te rog ca nu simt ca mi-ai risipit in vreun fel timpul. Ba din contra ...Si da sunt de acord cu tot ce ai spus despre perioada comunista. Si cu motivatia pentru care (de)generatia de acum e mult mai expresiva din punct de vedere sexual.
Nu m-am referit in niciun caz la perioada comunista. Am doar 17 ani.
Dar toti baietii mi se par insistenti, directi. Spun ca plac o fata doar pentru simplul fapt ca au vazut-o o singura data. vor sa se grabeasca, sa deruleze. Nu mai exista comunicare si intrebari normale.
Generatii facebook. mi se pare foarte aiurea!
te pomenesti ca ai vrea sa fie in genu dupa un an sa vina sarutu? ca pe "timpuri" ma bcur ca nu am fost in acele timpuri poti ramane desigur in spate nu mi te obliga nimenea sa faci pasu in spate! dar daca ramai in spate ai sa plictisesti toti baietasii bleah! bleah
Daca venea un baiat si spunea ceva in genu "toate fetele sunt la fel bla bla bla..." toti erau de acord!, dar cum vine o fata si spune tot ceva in genu (numai ca despre celalalt sex) toti se trezesc ca "aa da de ce generalizezi bla bla bla; esti fitoasa, figuranta, proasta de ne bagi pe toti in aceeasi oala bla bla bla..."si ce pot eu intelege din toate acestea este ca misoginismul (feminism ori misoginism pentru mine egal cu prostie acuta, si asta tot o forma de ignoranta severa, doar ca la moda) este la putere.
Adevarul doare:Esti un copil imatur aiurit. Ceea ce Weezymihai a zis este adevarat.Va intereseaza cel mai mult fizicul si propriul viitor financiar.E o vorba pentru asemenea persoane dar ma abtin caci voi jignii majoritatea femeilor *mature* din ziua de azi.
Ai perfecta dreptate.iar in ceea ce te priveste nu cred ca a inventat nimeni nimic.doar si-au spus parerea doar din acest motiv ai postat intrebarea pe tpu.ro? ce dracu sa fim seriosi.ar trebui sa stii sa spui macar un multumesc.nu esti deloc ingamfata sau superioara daca asta vrei sa dai de inteles! din contra
Dacă tot te-ai pus pe critică, zi-ne şi modul în care ţi-ar plăcea să te abordeze băieţii şi ce fel de conversaţii
ţi se par principiale.
Ar fi mult mai normal..caa..in loc de " Hei tipaaaaaaaa arati bine. Te scot la un suc?" sa fie un zambet aruncat pe furis..chiar o privire insistenta la inceput. Dupa care."Buna. Te deranjez? Vroiam doar sa te intreb..cum te cheama? " din care..sa evolueze o discutie cat se poate de normala :3 Daca suntem indragostite de un baiat..inseamna mult pentru noi si un simplu "buna"
Fiecare fată este subiectivă, atunci când vine vorba de abordări, preferinţe şi gusturi la băieţi, de aceea am întrebat-o ca să văd ce anume din aşteptările ei au fost contrazise prin comportamentul celor pe care i-a întâlnit.
Merci, pentru că ţi-ai zis părerea.
Unde ii gasesti? si de ce le dai atentie? pur si simplu ceea ce ai scris mai sus poti sa le spui si lor. e asa greu? sa iti impui punctul de vedere? daca te-ai saturat de astfel de persoane inseamna ca iti dai seama imediat daca e exact cum ai spus mai sus, iar in mom acela trebuie doar sa te impui si sa ii spui ca nu are rost sa ii trimiti poze cu tine sau sa va cunoastetimai bine, nu te intereseaza tipul asta de abordari, vrei alte persoane care sa te inconjoare nu acele persoane care isi pierd vremea pe facebook, net? nu e greu deloc sa te explici daca stii cum
Crezi ca nu m-am exprimat sau ce? cam multe supozitii, nu mai inventati de la voi
Ceea ce au ajuns acum o mare parte din baieti este doar datorita fetelor! Hai sa fim seriosi, voi ati vrut genul asta de baiat! Daca ar veni la tine un baiat mai timid, care incearca sa iti vorbeasca frumos, sa stea linistit "in banca lui" si dupa 1-2...etc zile, saptamani sa te invite in oras ce ai spune in mintea ta? "da-l in pnm, asta cred ca e gay" sau nu ti-ar conveni ca vorbeste prea frumos cu tine, ca pare cam prostut etc! E normal ca majoritatea baietilor sa le pese doar de s*x, doar astia cu tupeu sunt buni in ochii fetelor! Tu nu vezi ce a ajuns generatia asta? Daca ai putin tupeu, bani si un bmw pe langa tine deja ai 1223136596 fete care saliveaza dupa tine! Ceea ce scriu aici nu se refera la tine si la nimeni altcineva care face parte din categoria asta de fete! Tu nu observi ca daca baiatul incearca sa fie romantic, sincer, sa isi respecte iubita etc fata il ia de prost? In ziua de azi majoritatea fetelor nici macar nu sunt in stare sa vorbeasca cu cineva atunci cand sunt salutate! Au prea multe fite ! Si referitor la ce ai spus : "copii imaturi, infantili, aiuriti" ai gasit pana acum pentru ca altceva nu ai incercat sa atragi in jurul tau! Sunt multi baieti care sunt romantici, stiu sa vorbeasca cu o fata (si nu ma refer la niste texte expirate doar pentru a atrage o fata) dar trebuie sa ii cauti. Daca o fata se uita doar la banii din portofelul baiatului e si normal sa nu fie in stare sa ii vada si inima si felul cum gandeste! Incearca sa eviti persoanele care vezi ca stau in preajma ta doar cu un scop (stii la ce ma refer)! Incearca sa cunosti persoane noi si nu ma refer la niste pustani care au in cap doar bani si s*x!
Succes in continuare si incearca sa nu mai pui toti baietii/barbatii in aceiasi categorie, nu toti sunt la fel!
George0197 întreabă: