Buna, Daniela,
Din punctul meu de vedere iubirea apare dupa o anumita perioada petrecuta cu o persoana, dupa ce o cunosti intim, ii stii toate dedesubturile; atunci da, putem vorbi de iubire.
Cred ca poti iubi doua persoane diferite DAR, doar in conditia exprimata initial... sa le cunosti pe ambele foarte bine, foarte intim, sa fi impartasit momente speciale si sa fie in viata ta ambele.
Iubirea este de multe feluri si variaza. Pentru una dintre persoane poti avea un anumit tip de iubire pentru ca are o personalitate aparte, pentru alta persoana poti avea un alt tip de iubire pentru ca acea persoana poate are ce nu are persoana initiala.
Cu riscul de a ma repeta, da, cred ca poti iubi 2 persoane dar sansele ca asta sa se intample sunt foarte mici si de multe ori se creeaza confuzie intre iubire fata de o persoana si de indragostire fata de cealalta.
Aici cred ca este diferenta.
Nu uita, in viata nu exista alb si negru cum predica multi "teroristi" pe aici, viata este un melanj de nuante gri pe care tu trebuie sa le distingi.
Cu drag!
" Barbatii se uita mai intai la fizic, o femeie se uita mai intai la creier, la ce scoate pe gura..."
Femeie sunt si eu si iti spun ca pe mine in primul rand barbatul trebuie sa ma atraga fizic ca sa imi trezeasca interesul. Si da, sunt superficiala dupa parerea unora.
JustMe_3660 întreabă: