| blonduu a întrebat:

Printre pitipoance si fetite cu fundite, mai exista si fete cu capul pe umeri? Deschise la minte, care sa arate bine (fara tone de ruj sau fond de ten) si care sa mai fie si decente din punct de vedere moral? Si care sa nu asculte manele. Daca da, arati-va ca nu am mai vazut asa ceva de mult si sunt curios cum aratati! ^_^

Răspuns Câştigător
| warya a răspuns:

Imi pare rau daca nu am reusit sa ma fac inteleasa prin ceea ce eu ti-am transmis. iar daca eu accept ca manichiura mea sa se strice in modul asta scriind niste sfaturi pentru niste nerecunoscatori cum esti u e problema mea.intrebarea mea e acum. ce cauti pe site-ul asta.vad ca nimic nu te multumeste.aici fiecare i-si exprima propria opinie iar noi trebuie sa le apreciem ca atare nu sa-i contrazicem.sincer imi pare rau ca "ca mi-am tocit unghiile" pentru tine.asta e. iar in cazul fetitelor cu fundite sunt si eu constienta ca era o "metafora". dar nu vad unde e problema ta vizavi de cum se considera ele.eu cred ca tie ar trebui sa ti se explice ca la copii.ca vad ca nu pricepi nimic...pacat

80 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu sti tu unde sa cautihee hee

Eu ma consider cat se poate de normala si ma incadrez in 'cerintele tale' de 'fata cu capul pe umerii'.

Dar am senzatia ca tu cauti opusul!

| Razvan a răspuns:

Esti cam suerficial daca crezi ca fetele se impart in pitipoance si fete care se pliaza pe clasificarea taraised eyebrowsSuntem mult prea diferite pentru a face parte dintr-o singura categorie. Dar daca e un sondaj de opinie, da mai sunt si fete "normale". Desi, depinde cum e definit acel normalhappy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Da, le-am intrebat pe toate si cica nu s-ar uita la tinehee hee Se intrebau de ce nu pui un tricou pe tine si de ce stai cu ochelarii de soare in dormitor. Citez, imi spuneau printre lacrimi: "Cristacheceliute, baieti ca tine nu mai gasim noi, ce se intampla cu oamenii astia?" crying

| Alisa a răspuns:

M-ai gasit happy.
Nu foloesesc fond de ten, si in ceea ce consta machiajul doar ma dau cu rimel. Sunt decenta, arat bine smug, nu ascult manele, toate intr-unul. big grin
Deci esti norocoslaughing

identitate
| identitate a răspuns:

rolling on the floor Mai baiatule...In caz ca nu stiai corepondentul masculin al pitipoancei este cocalarul.Printre altele cocalarul isi protejeaza ochii cu ochelari de soare atunci cand este in camera si il orbeste lumina blitului, isi arata muschii si lantul de aur, mai si priveste in alta parte de parca nu ar sti ca i se face poza! Mai pe scurt esti cocalar asa ca nu vad de ce te deranjeaza pitipoancele!
Rujul si fondul de ten sunt "accesorii" folosite de femei in general.
"Decenta morala" si minte deschisa?laughing Nu se impaca treburile astea doua. Dar ce e moral?!
Fete care nu asculta manele si gandesc sunt foarte multe.Nu ai avut ocazia sa le cunosti pentru ca ele nu baga in seama un cocalar "moralist" ca tine!big grin

| Derye a răspuns:

Orice fata normala va deveni pitzipoanca daca are astfel de prietene. De ex. aveam o prietena, imi placea de ea, e "normala" eu "normal", de curand a devenit o pitzipoanca si mi se face sila si sa o vad macar. O evit de multe ori.

@Btw: Daca zici ca nu'mi plac pitzipoancele inseamna ca nu esti cocalar. Poza de la avatarul tau insa spune altceva. Precum si nick-ul tau (aka blonduu ) mai ales ca tu nu esti blond. rolling on the floor

| Derye a răspuns:

@Denisa: partial adevarat. Daca acele fete decente (alea cu baiatu' preotului) vor si ele sa fie asa cum sunt? Nu vor sari pe un tip, daca ele il considera nedemn de ele.

@Blonduu (repet: nu esti blond rolling on the floor ): Ca sa fii "normal" nu trebuie' neaparat sa fii jegos. Trebe' sa fii decent. Sa'ti dau un exemplu. Avatarul tau. Pe mine nu ma intereseaza daca tu ai muschi sau ce ochelari ai, sau ce pereti ai pe'acasa. Ma intereseaza sa-ti vad fata. In poza, te mai si uiti in alta parta, de parca vezi doamne nu ai sti ca ti se face poza. Intelegi? O simpla poza cu fata ta (urata sau nu) ar fi foarte "normala". Sau o poza cu prietenii...repet: pe tine sa te vedem, nu peretii sau ochelarii.

| SweetCandy a răspuns:

Trebuie sa le descoperi tu, si sa nu te astepti ca astfel de fete incep sa isi povesteasca experientele pe net si ca se lauda cu noile cuceriri, fetele cuminti au alte preocuparibig grin

| Farcas a răspuns:

Eu sunt aceea laughing

| Emeraude a răspuns:

Uite unde era lupul moralizator! Te asigur ca dintre doua fete, una gen papusa gonflabila, plina de ruj, fond de ten, dar foarte frumoasa (artificial) si alta naturala, care nu pune prea mult accent pe aspectul fizic, o alegi pe prima.Nu incerca sa ma contrazici, nu ai contraargumente verosimile.
Pana una alta, mai cauta fetite dintr-astea model, ti-o aduc pe bunica-mea ca ea e una dintre ele, si toata gasca ei din 1800 toamna...
Pa-pa!

| Emeraude a răspuns:

Hmmm, in plus, daca n-ar fi categoria asta de fete despre care vorbesti tu, pitipoance & Co., nu le-ai mai putea distinge pe celelalte, gen bunica, ar fi toate la fel, iar tu, lup moralizator, n-ai avea de unde mai alegelaughing.

| Emeraude a răspuns:

Merci beaucoup pentru apelativul "catea", e trist faptul ca nu stii sa faci diferenta dintre o expresie si o jignire. Dar, cum pentru tine un raspuns contradictoriu e egal cu o ofensa directa, la care trebuie sa raspunzi destul de agresiv cat sa-ti dai arama pe fata, nu am ce comenta.
Stai linistit, nu reveneam daca mesajul anterior, prin care infirmai faptul ca ai "cauta fete", desi nu te invinuise nimeni de asta ( apropo, daca nu pentru motivul invocat, atunci de ce e pusa intrebarea la categoria asta?winking ) nu mi se adresa si mie, care am indraznit sa spun ceea ce gandesc.
Ia in calcul si faptul ca nu m-am luat de poza si de nick-ul tau (care fac toti banii) si nu le-am atasat intrebarii.
Dar stii care e adevarata ta problema? Nu e vorba de faptul ca exista doar fete cu tone de ruj, indecente dpdv moral... ci doar ca in jurul tau, numai astfel de fete pot exista, pentru ca doar pe acestea le meriti, pentru ca doar acestea se multumesc cu o persoana langa ele care habar n-are ce-nseamna respectul fata de o femeie, pentru ca doar ele nu te dezaproba indiferent de ce ai spune. Incerci sa pari ceea ce nu esti, du-te si mai bronzeaza-te la lumina becului stins.
Pa-pa!

| Barajag a răspuns:

Uite ca am iesit din barlog, dar cum arata rujul ala?laughingEu imi fac buzele cu zeama de zmeuralaughing

| Duhovnicul a răspuns:

Stimabile nu iti cere nimeni sa fii "imputit", nearanjat, neingrijit dar de ce te grabesti si tu la randul tau sa judeci acele fete dupa aparente? laughing imaginea nu reprezinta caracterul cum ai spus-o si tu

| madagascar a răspuns:

Exista femei frumoase si decente dar niciodata o astfel de femeie nu o sa-ti faca cu mana si sa strige "sunt aici", pentru ca o femeie educata e si modesta asa ca trebuie doar sa fi mai atent cu persoanele din jurul tau dar de obicei genul asta de femei sunt ori maritate ori pun studiile pe primul loc, ori amandoua impreuna, dar exista doar ca voi nu le puteti astepta, in general voi transformati femeile in "tarfe" pentru ca ele se indragostesc si voi disperati ca vai nu mai pot astepta ca barbatul are nevoie si uite asa le-ati transformat, cand erau fetele cuminti si "naive" nu era bine acum sunt prea libertine si iar nu va convine. nu mai spuneti ca in Romania nu se gaseste, ca nu e chiar asa, daca aveti impresia ca in strainatate curge lapte si miere va inselati, voi nu stiti unde e piata si vorbiti despre strainatate.

| albastrel a răspuns:

M-as arata dar imi este teama ca te vei indragosti de mine si nu vreau sa te fac sa suferi happy

| Sოﺁℓε a răspuns:

Uite ca mai descrisbatting eyelashes
nu fi curiso ca exista incearca sa le cauti prin parcuri la biblioteca, pe net nu la bordel laughing

| kaya a răspuns:

Hmmm fetele care nu sunt "pitzipoance" sunt cuplate, maritate laughing sunt deja luate laughing se mai gasesc in Romania fete simple dar trebuie sa le cauti ca fetele frumoase care nu se machiaza si nu se poarta ca "pitzi" acum sunt numite "sterse" de asa zisele "pitzipoance" laughing

| Ea12345 a răspuns:

Waw cum de m-ai caracterizat asa...perfect?:O

| yanny`s a răspuns:

Ma simt si e printre elebatting eyelashes

si nu ma machiez decat foarte rarbatting eyelashes
smugsmug

daca ma vezi pe strada sa ma saluti si sa`mi zici tu daca arat bine;batting eyelashes

| Roxy a răspuns:

Sincer nici eu nu am mai vazut de mult timp o fata normala.Pai nu port fundte, nici posete, tocuri port caci sunt dansatoare, injur caci asa sunt eu mai pervrsa si mai nebuna, dar face parte din caracterul meuhappy, nu ascult manele ci hip-hop, house, rock...
ma machiez dar nu toata ziua si stiu sa ma dau cu pudra(nu folosesc fond de ten)...nu ma dau cu ruj roz pentru ca nu imi place culoarea roz.asta nu inseamna ca sunt urata sau ca sunt excentrica. sunt draguta si foarte nebunatongueasta doar ca sa iti demonstez ca exista si fete normaletongue

| Mina a răspuns:

Exista, nu te panica! laughing Daca nu ai mai vazut, poate ca nu ai cautat unde trebuie!winking

| Mina a răspuns:

@blonduu Ei, Romania este destul de mare! Sunt sigura ca si in orasul tau exista. Poate nu le-ai remarcat sau nu ai avut ochi pentru ele, din cauza funditelor si fustitelor...winking

| babygyrl a răspuns:

Gasesti asa ceva, dar trebuie sa cauti in locul potrivit. Sunt multe dar si din cauza acestor pitipoance dar si a cuminteniei lor nu ies in evidenta. Daca vezi pe una cu un gloss roz si machiata bine nu ai de unde sa le vezi si pe celelate care sunt naturale. Spor in cautare si mult noroc.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Pai laughing alea care se makiaza asa cred ca sunt mai frumoase, de fapt arata hidos, daca le vezi nemachiata :O te sperii, dar sunt si baieti prosti care plac astfel de fetelaughing mai sunt si proaste laughing.laughing mai sunt unele care nici nu`si intind bine fondu de ten laughing sau e cu 2 culori mai inchis decat tenul lorlaughing stiu eu pe unalaughingvaiiilaughing coditza la ochi cu tus negru laughing un ruj rozlaughing domnisoara perfecta

| blonduu explică:

Da Mina ai dreptate, am gresit cand am cautat asa ceva in Romania laughing.

| blonduu explică:

@Identitate! citeste tu frumusel din nou si din nou si din nou Intrebarea mea pana iti intra in capsorul tau ala de critic ceea ce zice, dupa care analizeaza din nou si din nou si din nou ce am intrebat dupa care studiaza si informeaza'te cu privinta la felul in care vorbesc cocalari si ce ii defineste cu adevarat! Cocalar/pitipoanca nu reprezinta imbracamintea/pozele (lucru precizat in intrebarea mea referitor la moralitate si felul de a te comporta) daca esti asa boss sa judeci dintr'o poza o persoana inseamna ca esti pliiiin plin plin de "fumuri si hamace" prin cerebel happy noroc

| blonduu explică:

@rozel: Decenta din punct de vedere consta in controlarea manifestarilor de piti (actiuni involuntare big grin ), in schimb decenta fizica e la alegerea lor/imbracamintea provocatoare nu prezinta un impediment si nu provoaca nici'o neplacere happy

| blonduu explică:

Hm. s-a ajuns la cu totul altceva decat ceea ce intentionam cand am pus intrebarea laughing. A fost o simpla intrebare si nu un anunt gen "caut fata.". Pe langa asta, am zis care sa arate bine si fara machiaje (sunt constient ca machiajul reprezinta pentru fete ce reprezinta vaca pentru indieni), nu am spus "fete care nu se machiaza deloc", pentru ca maicute de la manastire vad destul de des. happy