Imi pare rau daca nu am reusit sa ma fac inteleasa prin ceea ce eu ti-am transmis. iar daca eu accept ca manichiura mea sa se strice in modul asta scriind niste sfaturi pentru niste nerecunoscatori cum esti u e problema mea.intrebarea mea e acum. ce cauti pe site-ul asta.vad ca nimic nu te multumeste.aici fiecare i-si exprima propria opinie iar noi trebuie sa le apreciem ca atare nu sa-i contrazicem.sincer imi pare rau ca "ca mi-am tocit unghiile" pentru tine.asta e. iar in cazul fetitelor cu fundite sunt si eu constienta ca era o "metafora". dar nu vad unde e problema ta vizavi de cum se considera ele.eu cred ca tie ar trebui sa ti se explice ca la copii.ca vad ca nu pricepi nimic...pacat
Prezenta.
Sincer, mie mi se pare scarbos doar sa ma gandesc la un baiat sarutand o fata cu o tona de fond de ten pe fata.
PS. Imi place nick-ul tau, mai ales ca in poza esti brunet. Si n-am nimic cu poza ta. Cat despre celelalte comentarii si raspunsuri de aici, lasa-i sa vorbeasca. 'Ce rost are s-o asculti daca lumea e proasta?'
Ca sa gasesti ai nevoie de lupa, o pusca cu tranchilizante si rabdare
(Pusca pentru alea cu fundite si fustite )
Daca tu vrei sa gasesti fete fara fite tone de ruj si fond de ten iti recomand BIBLIOTECA frate Ai toate tocilarele din lume nefardate si fara manele doar colinde bft
@malpiggy.nu toti ne permitem sa traim in cocini. unii dintre noi ne multumim cu o simpla cutie. cat despre Dana Bianca Zdupf si cornculapte. poate printre singurele persoane care au inteles ceea ce am intrebat. fara sa isi bage degetu'n cur si sa manjeasca tastele si sa zica "MNAH ce comment fain am lasat.is tare destept/desteapta.sigur va fi impresionat de vorbele mele invatate pe national geografic. si chiar daca nu ne vom vedea niciodata in vietile noastre si aceasta discutie pe care o purtam online va fi unica, el ma va considera destept/desteapta". grow up
Eu personal ma cred cu capu pe umeri si na nu vreau sa ma laud dar nu folosesc nici un machiaj si am 3 admiratori.
am citit abia apoi explicatiile tale legate de intrebare, m-am grabit imi pare rau.
Dap iti spun sg ca exista! dar oriqm voi barbatii nu sunteti multumiti cu ce aveti langa voi orikt de bine si simpla ar arata
Eu nu vreau sa ma laud dar cred ca am toate calitatile care leai spus tu mai sus, nu m-am machiat niciodata si nici nu vreau sunt ff frumosa si asa. Sunt o fata sincera, iubitoare si ff cuminte.Am note foarte bune la scoala si sunt priceputa la orice.Lucrul care il spun de fie care data este ca"Nu stiu dar pot sa invat!". Si imi place sa traiesc fiecare zi din viata mea cum ar fi ultima. Uit tot ce este rau si tin minte tot ce este bine.Imi place asa cum sunt si nu o sa ma schimb niciodata.
Exista. dar trebuie sa le cauti tu, nu astepta sa vina ele la tine. o fata desteapta si decenta e greu de abordat.anunta-ma cand o gasesti (dumnezeu stie cat poate sa dureze) dar sa nu te iei de origine pana la urma. du-te in marea britanie spre ex sa vezi ce gaste proaste sunt acolo.numai ca nu asculta manele cred ca daca ar sti de ele ar asculta
Am citit comentariile fetelor si majoritatea sunt pitipoance. deci foarte rar mai gasesti sincer eu acum 2 ani eram o pitipoanca dar mi-am dat seama de asta si m-am schimbar nu ma machez, nu ascult manele cu port candelabre la urechi in loc de cercei nu ma imbrac cu fuste mini nu vorbesc indecent deci am reusit sa ma schimb si ma bucur de reusita asta. succes la fete!