Imi pare rau daca nu am reusit sa ma fac inteleasa prin ceea ce eu ti-am transmis. iar daca eu accept ca manichiura mea sa se strice in modul asta scriind niste sfaturi pentru niste nerecunoscatori cum esti u e problema mea.intrebarea mea e acum. ce cauti pe site-ul asta.vad ca nimic nu te multumeste.aici fiecare i-si exprima propria opinie iar noi trebuie sa le apreciem ca atare nu sa-i contrazicem.sincer imi pare rau ca "ca mi-am tocit unghiile" pentru tine.asta e. iar in cazul fetitelor cu fundite sunt si eu constienta ca era o "metafora". dar nu vad unde e problema ta vizavi de cum se considera ele.eu cred ca tie ar trebui sa ti se explice ca la copii.ca vad ca nu pricepi nimic...pacat
Uite ca mai descris
nu fi curiso ca exista incearca sa le cauti prin parcuri la biblioteca, pe net nu la bordel
@Emeraude. eh, cateaua moralizatoare revine. Macar esti constienta si tu ca am de unde alege ^_^, si totusi am pus intrebarea asta .
Esti cam suerficial daca crezi ca fetele se impart in pitipoance si fete care se pliaza pe clasificarea taSuntem mult prea diferite pentru a face parte dintr-o singura categorie. Dar daca e un sondaj de opinie, da mai sunt si fete "normale". Desi, depinde cum e definit acel normal
La vreo 3 zile dupa ce am citit intrebarea ta, m-am dus pana in centru, la plimbare, si intre timp analizam fetele care treceau pe langa mine desigur, fiecare a 5-a fata era machiata in exces, arsa de solar, sau pur si simplu imbracata a pitzi Si sa fim seriosi, in ce tara mai vezi atatea femei artificiale? ( ca numai la noi vezi fete de 13 ani cu extensii, si bronz de portocala)
Orice fata normala va deveni pitzipoanca daca are astfel de prietene. De ex. aveam o prietena, imi placea de ea, e "normala" eu "normal", de curand a devenit o pitzipoanca si mi se face sila si sa o vad macar. O evit de multe ori.
@Btw: Daca zici ca nu'mi plac pitzipoancele inseamna ca nu esti cocalar. Poza de la avatarul tau insa spune altceva. Precum si nick-ul tau (aka blonduu ) mai ales ca tu nu esti blond.
Auziti dar. daca tot stiti atat sa ziceti ca poza mea arata altceva decat ceea ce interpretez, spuneti'mi si mie. ca sa nu fiu un "cocalar" trebuie sa fiu un imputit, nearanjat, neingrijit, cu parul pana la coare si sa mi se inmoaie genunchii cand vad un decolteu? Voi deja traiti in extreme! Cum am zis si mai devreme: cocalar nu reprezinta neaparat aspectul fizic! Da intr'adevar si acesta contribuie la crearea unei imagini dar aceasta nu dovedeste nimic in privinta caracterului!
Pai fete cu capul pe umeri nu mai gasesti decat pitipoance si orice fata crede ca frmusetea balcoanele si fundul sunt magnetul pentru baieti fetele cu capul umeri cred eu sunt 0% ca, sa ma gasesti
M-as arata dar imi este teama ca te vei indragosti de mine si nu vreau sa te fac sa suferi
Pai ce as putea sa inteleg prin "tone de fond de ten" unii vorbiti doar ca sa tociti tastatura.si multe dintre voi ziceti ceva de genul "aici nu o gasesti. fetele de genul acela nu le gasesti pe internet si nu se vor arata in special aici" lucru prin care chiar voi va plasati in categoria opusa mai bine lasati tastatura sa respire
Nu stiu cum arat eu dar pot sa-ti spun ca ai putea gasi si ce vrei tu insa cu multe multe cautari...
Merci beaucoup pentru apelativul "catea", e trist faptul ca nu stii sa faci diferenta dintre o expresie si o jignire. Dar, cum pentru tine un raspuns contradictoriu e egal cu o ofensa directa, la care trebuie sa raspunzi destul de agresiv cat sa-ti dai arama pe fata, nu am ce comenta.
Stai linistit, nu reveneam daca mesajul anterior, prin care infirmai faptul ca ai "cauta fete", desi nu te invinuise nimeni de asta ( apropo, daca nu pentru motivul invocat, atunci de ce e pusa intrebarea la categoria asta? ) nu mi se adresa si mie, care am indraznit sa spun ceea ce gandesc.
Ia in calcul si faptul ca nu m-am luat de poza si de nick-ul tau (care fac toti banii) si nu le-am atasat intrebarii.
Dar stii care e adevarata ta problema? Nu e vorba de faptul ca exista doar fete cu tone de ruj, indecente dpdv moral... ci doar ca in jurul tau, numai astfel de fete pot exista, pentru ca doar pe acestea le meriti, pentru ca doar acestea se multumesc cu o persoana langa ele care habar n-are ce-nseamna respectul fata de o femeie, pentru ca doar ele nu te dezaproba indiferent de ce ai spune. Incerci sa pari ceea ce nu esti, du-te si mai bronzeaza-te la lumina becului stins.
Pa-pa!
Da, le-am intrebat pe toate si cica nu s-ar uita la tine Se intrebau de ce nu pui un tricou pe tine si de ce stai cu ochelarii de soare in dormitor. Citez, imi spuneau printre lacrimi: "Cristacheceliute, baieti ca tine nu mai gasim noi, ce se intampla cu oamenii astia?"
Stimabile nu iti cere nimeni sa fii "imputit", nearanjat, neingrijit dar de ce te grabesti si tu la randul tau sa judeci acele fete dupa aparente? imaginea nu reprezinta caracterul cum ai spus-o si tu
Pai eu nu ascult manele si nu am dau cu niciun ruj in puii meii adic nu-mi place sa ma fardez imi place :X sa fiu eu insumi
Bun cam 3/4 din cei care ati raspuns sunteti. sa zic asa "haters". poate cunoasteti termenul si pentru stimabilele persoane care simt nevoia sa isi exprime inconvenientele fata de poza mea. datii drumu sunt sigur ca pozele voastre cu ratuste, catelusi sau poze puse aleator sunt cu mult mai relevante decat poza mea! deci intr'adevar sunteti niste faini toti
Exista fete de genul asta dar sunt rar intalnite... specie pe cale de disparitie
si te asigur ca tipul acela de fete (din pacate nu ma numar si eu printre ele) nu o sa tipe in gura mare "sunt decenta"
si inca ceva tipul ala de fete "decente" sunt alea care ziua arata ca niste sfinte care in fiecare zi merg la biserica, dar aceste fete merg la biserica sa se vada cu baiatu' popii ca nu le lasa masa'... in schimb fetele ca mine care se machiaza isi indrept parul si NU asculta manele (doar usoara, house, hip hop...)nu trebuie cand nu sunt cu masa' sa sara pe un baiat ca si cum nu ar fi vazut baieti in viata lor
CONCLUZIE:mai decenta e o pitzipoanca care e obisnuita sa umble cu baieti, decat o "decenta" care cand vede un baiat sare pe el zici ca-i DUMNEZEU
Buna. Uite cum sta treaba din punctul meu de vedere.eu nu am sa incerc sa te fac sa intelegi ca intrebarea pe care tu ai pus-o este una stupida pentru ca fiecare avem dreptul la exprimare si u ti-ai exprimat intrebarea si parerea intr-o oarecare masura. termenul de pitipoanca banuiesc ca ink nu e mentionat si descris in DEdictionarul explicativ al limbii romane)dar tot noi oamenii l-am adaugat in vocabularul nostru deoarece asa suntem noi oamenii ne place sau in cel mai bun caz ne intereseaza sa observam calitatile si defectele celorlati sau daca nu ma fac inteleasa ne lasa rece caracterul si modul de a se exprima in societate a altor persoane din jurul nostru si asta se intampla doar datorita faptului ca nu sunt ca noi.pai nici nu au cum sa fie ca noi.pentru ca fiecare suntem unici in felul nostru.si avem dreptul de a alege pentru noi ceea ce consideram noi ca ne place, ca ne reprezinta etc(in functie de stilul fiecaruia). de fetite cu fundite ce pot sa zic. ele sunt fetite si nu vad unde e problema ta vizavi de funditele lor. ele exista si trebuie tratate ca atare asa cum ar trebui sa ne tratam toti oamenii fiecare in parte.parerea mea este ca nici tu nu stii ce vrei.de fapt da. vrei o fata care sa arate bine fara tone de ruj si fond de ten dar in acelasi timp sa nu asculte manele si chiar si cu decenta morala. "tu te auzi"? intrebarea mea este: ce te determina sa crezi ca exista un astfel de exemplar de il cauti? i-ti zic eu exemplarul pe care tu l-ai descris nu exista si nici nu va exista atat timp cat tu il cauti.trebuie sa tii cont ca fiecare are dreptul de a alege in viata si nu noi suntem cei care sa-i judecam ca nu au ales bine ce sa-i reprezinte doar din cauza faptului ca nu sunt ca noi...invata mai mult sa privesti dincolo de aparente pentru ca lumea e plina de aparente care ne inseala.si ai sa observi ca incetul cu incetul nu numai ca te descoperi pe tine ci si persoana pe care tu o cauti...
@Denisa: partial adevarat. Daca acele fete decente (alea cu baiatu' preotului) vor si ele sa fie asa cum sunt? Nu vor sari pe un tip, daca ele il considera nedemn de ele.
@Blonduu (repet: nu esti blond ): Ca sa fii "normal" nu trebuie' neaparat sa fii jegos. Trebe' sa fii decent. Sa'ti dau un exemplu. Avatarul tau. Pe mine nu ma intereseaza daca tu ai muschi sau ce ochelari ai, sau ce pereti ai pe'acasa. Ma intereseaza sa-ti vad fata. In poza, te mai si uiti in alta parta, de parca vezi doamne nu ai sti ca ti se face poza. Intelegi? O simpla poza cu fata ta (urata sau nu) ar fi foarte "normala". Sau o poza cu prietenii...repet: pe tine sa te vedem, nu peretii sau ochelarii.
Bun. 1 la mana mi'ati scos ochii in legatura cu ochelarii aia incat acu trebuie sa'i port ca nu mai am ochi. @ derye multmit de poza?
2 la mana Mihaela. daca iti place sa iti strici manichiura pentru un mesaj pe care nimeni nu o sa'l citeasca pentru ca e prea lung e ceva. dar daca nu sti sa faci diferenta dintr'o metafora si un inteles propriu-zis atunci nu te baga ca musca'n.zahar. Fetite cu fundite = fetite de 13 ani care se considera zane bella. Nu ai vazut dintr'astea? inseamna ca mergi cu ochii inchisi pe strada! Si macar invata sa scrii corect. se scrie "iti" nu "i-ti" asa ca du'te si ia lectii de critica de la Emeraude.
Bun deja mi'ati mancat sufletu'. ce spun eu si ce intelegeti voi. A fost o SIMPLA intrebare! Nu am zis nicidecum ca as cauta asa ceva si nu am dat in cap la nimeni! Daca 3/4 din voi va regasiti in descriere e problema voastra, nu trebuie sa va crizati ca intoxicatele de pe OTV! Atat sariti cu gura de parca am dat anunt pentru casatorie! @Emeraude: nu a fost intentia mea sa te jignesc, si nu am considerat ca m'ai jignit, am vrut doar sa stai mai "layed back". si sa nu imi mai manci sufletu cu raspunsurile alea care in fond si la urma urmei nu au nici un sens sau noima! Si GATA.
Aaaa si inca ceva eu tot ceea ce ti-am scris am scris din suflet dar pacat ca tu nu ai apreciat. e bine totusi ca ai citit iar cine mai vrea sa citeasca bine daca nu iarasi bine. Emerade la fel este o fata desteapta de la care cu toti avem ce invata.si daca ea ti-a vorbit sub forma de critica a fost doar datorita faptului ca asta ai meritat.eu una nu pot sa vorbesc sub forma de critica pe acest site si nici nu pot fi moralista cum esti tu pentru ca nu asta e rolul nostru pe acest site.ci doar sa ajutam in functie de cum gandim si cum putem... te invit sa citesti Biblia.acolo ai sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai...