Eşti bătută în cap? Scuză-mi expresia.Cum să îţi calci demintatea pentru un pămpălau care vrea doar sex de la tine şi nu-ţi dai seama.Mdea,dragostea e oarba dar nici chiar aşa.
Nu te deranjează că vorbeşte cu fufa aia de Veneţia? Adică el se joacă cu 2 ca şi cum aţi fi jucariile lui şi tu stai cu mâinile în sân? Plus că îl şi satisfaci. Ăla nu merită nici negru sub unghie. E un nimic, incapabil. El de ce nu îţi demonstrează că te iubeşte? Sau îţi demonstrează înşelându-te cu aia?
Ar fi mai bine să o termini cu el. Adică lui nu i-a păsat că ţie ţi-e scarbă. Preferă ca el să fie bine iar tu nu. Şti, ar fi mai bine să schimbi lucrurile.
Mai bine termin-o cu el.Nu te merită.
BleahMi-e din ce in ce mai greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt fata cand citesc asemenea postari
De cand oralul devine un fel de test pentru a-i demonstra cuiva ca il iubesti.In contextul in care el se joaca si cu tine si cu aia ba chiar iti mai cere sa mai si prestezi pentru a-i dovedi iubirea vesnica
Si el cum iti demonsteaza ca te iubeste? Ca se duce la aia si o reguleaza cat tu plangi in perna dupa el?
Trezeste-te fata draga.Penis au toti barbati.Creier mai putini.Asa ca repede pana nu se epuizeaza stocul
Pff, auzi dar tu chiar nu ai orgoliul tau de fata asa putin in tine? Si plus ca din cate vad eu tu nu te respecti absolut deloc. Adica iti cere sa ii faci oral si el vorbeste cu alta prin sms-uri...halal om. Pune piciorul in prag si lasa-l, ce inseamna asta, de-a ce va jucati? De fapt de-a ce se joaca el cu tine? Sa isi faca nevoile? Ca din cate spui tu aici nu prea cred ca te iubeste...Cati ani ai?
Bafta!
Deutza cum nu era de mult timp asa? Ti-am citit intrebarile si mereu are asa cate o perioada, cand are chef de tine, cand nu are, cand ii pasa, cand il doare undeva, etc. El este pe perioade, cand un timp e asa, cand dupa aia nu mai e, si tot asa. Si tu esti doar jucaria lui, si poate face ce vrea ca tu ii permiti pentru ca nu i-ai impus de la inceput sa te respecte. Dar cum sa te respecte daca tu nu te respecti tu? Nu ii poti cere asta. Pacat de tine ca acum ar trebui sa ai cea mai frumoasa perioada din viata ta, nu sa stai dupa cum i se "ridica" lui, ca sa zic asa mai delicat. Sunt atatia baieti care stiu sa aprecieze o fata cuminte si o vor doar pentru ei, o respecta si isi dau interesul pentru ea, dar cum mai fetelor cand voi va multumiti cu asa putin si nu stiti sa alegeti acel baiat care sa va iubeasca sincer.
Mai mult n-ai povestit despre ofertele de telefonie mobila decat de problemele pe care le ai Din cate am inteles eu baiatu asta e si cu tine si cu alta si tu... ACCEPTI lucru care trebuie sa recunosc ca ma socheaza...
Eu cred ca el isi traieste viata la maxim si tu te chinui fara rost, gasesti baieti pe toate drumurile si nu inteleg de ce accepti sa te injosesti in fata lui, te cred ca il iubesti pentru ca si eu sunt fata si stiu ce inseamna sa tii la un om si cu bune si cu rele, insa asta n u inseamna ca tu sa accepti orice si el sa isi bata joc. Ia atitudine! si fa-ti dreptate pentru ca asta nu e relatie...
Fato tu nu gandesti? Tipul asta isi bate joc de tine pe fata! Cum naiba sa-l lasi sa vorbeascsa cu alta cand el e cu tine.Cum naiba sa-i faci oral cand nu sunteti impreuna? Da, ultima parte cu oralu' si ca nu sunteti impreuna nu trebuia sa o zic tocmai eu.
Prostia, din punctul meu de vedere este nu ca faci sex, sau ca faci sex oral! ci doar ca tu il iubesti ca proasta si el "te arde" pe toate partile posibile, n-am nimic impotriva ca i-ai facut oral, am totul impotriva ca n-ai vrut si totusi ai facut-o fiindca il iubesti!
Da-mi id'ul tau, cred ca avem niste chestii in comun si chiar as vrea sa vorbim.Ai grija de tine!
Si apropo:cand vezi ca o astfel de persoana mai mult te face sa suferi decat sa fii fericita ii tai radacinile prinse in sufletul tau!
Bafta. te astep sa vorbim, trimite-mi un mesaj cu id'ul tau.
Doamne...chiar asa de greu e sa iti dai seama ca te vrea doar pentru a-si satisface nevoile? Trezeste-te!
El e seful acolo din cate vad, u esti buna numai sa i-o sugi si el se vorbeste cu altele de fata cu tine, ma mir ca nu le si fte de fata cu tine, dar asta cred ca e pe lista
Am vazut ca toata lumea se adreseaza nu prea frumos asa ca voi incerca sa inteleg pentru ca stiu cum e sa iubesti, dar totusi atunci cand vorbea cu ea cel mai bine era sa pleci, sa-l lasi pentru ca asa va crede ca te face cum vrea el!
Bafta si ai grija! Xoxo
Te vrea doar pentru sex. Pe cealata o iubeste, sau oricum tine mai mult la ea decat la tine. Stii cum e, pe una o iubeste cu sufletul, si pe alta cu... trupul.
Lasa-l in pace ca nu e de tine. Isi bate jos de tine in cel mai urat mod si nu pot sa cred ca ii suporti toate prostiile. Cine are pana la urma numai fite si figuri in cap? El.
Asa ca spune-i "adio" si termin-o cu el.
Am ramas :O. Fara cuvinte. El e un dobitoc, iar tu esti o proasta fiindca accepti asa ceva. Asta e realitatea. Lasa-l, gaseste-ti pe altul care sa te iubeasca si sa te RESPECTE in primul rand nu sa faca din tine ce vrea. Tu zici ca cealalta e doar o prietena ...asta s-o crezi numai tu! Sta cu amandoua si isi bate joc de piz**le voastre! Scuza-ma daca te-au deranjat vorbele mele, dar mi-am facut eu draci cand vad ce dobitoci is unii si ce naive is altele. Ai grija :*
Ai 17 ani si esti atat de naiva? Nu ai nici un pic de respect fata de tine? Desi de cand sunt pe acest site am ajuns sa nu ma mire mai nimic, din cand in cand ceva ma socheaza, cazul tau este unul dintre acestea, care ma socheaza si intristeaza in acelasi timp. Mai poti cobori mai jos? Tu nu vezi ca tipul te foloseste doar pentru satisfacerea nevoilor sexuale si ca nu da doi bani pe tine? Mai mult, ti-o arata asta direct si tu ii mai gasesti scuze. Mare-i gradina Domnului! Fugi de el de sa-ti dea picioarele in fund, altfel, ca maine, o sa te plangi, tot aici, ca te-a lasat cu burta la gura.
Vai, da tu chiar nu ai orgoliu si respect de sine? Cica "i-a spus sa-i fac oral si i-am zis bine, dar sa nu-mi lase sperma in gura ca nu imi place" ma si bufneste rasul, scuze dar...
Isi bate joc de tine, pe bune, ar trebui sa-ti deschizi ochii la realitate.
Asta nu e iubire din 3 motive:
1. Daca te iubeste nu te pune sa ii faci sex oral
2. Daca plangi se da si cu capul de pereti sa nu mai plangi tu
3.Nu ar vorbi cu alta stiind ca esti geloasa.
Te inteleg ca il iubesti, dar nu renunta la demnitatea si orgoliul tau. O sa vezi ca mai tarziu o sa regreti.
Vorbeste cu el si spune-i clar, fara teama, ceea ce gandesti.Cum ne-ai spus si nou. Daca in cateva zile nu se schimba da-i papucii. El este cel ce pierde...
Bafta!
Poate imi trimiti un mesaj pe privat cu ceea ce ai facut...Sunt foarte curioasa...
Tu chiar nu ai demnitate? Daca tu nu-i vei da papucii sunt 99% sigura ca o va face el pentru. fata x din mesaje sau alta.Sau poate ca te va folosi pentru propriile lui placeri ''pentru.ai arata ca il iubesti''.
Sfatul meu este sa-i dai papucii pentru. ca si ai si tu o demnitate si un orgoliu.
Diamond am 17 ani si da.am facut-o cu el.suntem impreuna de 1 an si aproape 4 luni dar nu era mereu asa.nu demult timp s-a schimbat asa
PARASESTE-L! Sincer. Nu merita sa fii cu el, daca se comporta astfel cu dumneavoastra. Fiecare Om, are principiile sale, care trebuiesc respectate. Dac el nu va respecta deloc si pe deasupra se intalneste cu alta, nu merita sa va mai uitati la el. El nu cauta la dumneavoastra, decat sexul si eventual, virginitatea dumneavoastra. Unor astfel de animale nu merita sa le acorzi nici o atentie.
Te-a prostit pe fata. Il luam la o bataie cu matura)
Pe bune acum. Eu plecam. Refuzam in primul rand. Este o chestie scarboasa. Data viitoare cand te mai pune la faze de astea spune. i ' ma iubesti?', daca zice da ii spui ' Si eu te iubesc. Am plecat de aici'
Eu l-as lasa una doua. Ce sarlataaan!
Orgoliuuul unde iti estee?
Daca nu tu te respecti, atunci cine?
Eu cred ca se joaca cu tine dupa fazele pe care ti le face.Nu e normal sa-ti faca asa ceva.Si nu cred ca te merita daca el se poarta asa cu tine.
Este un dobi**c fara suparare da sa vb mai mult cu o fata decat cu iubita lui inseamna ca te inseala
si in al doilea rand ce daca nai vrut s-o faci oral poate nu erai nici pregatita iar daca asta la suparat asa de tare inseamna ca te vrea numai pentru. corpul tau nu ca te iubeste eu i-as trage o palma si i-as da papucii fara suparaare poate ma insel dar mai bine acum decat niciodata adica te vb pe la spate (si nu de bine) merita tot dispretul dar in orice caz
bafta funda plzzzzz?
Fata du-te dati cu capu de peretzi de 10 ori...nu vezi ca el nu te iubeste si numai se foloseste de tine? trezeste-te la realitate ca dragostea trece prin stomac