Eşti bătută în cap? Scuză-mi expresia.Cum să îţi calci demintatea pentru un pămpălau care vrea doar sex de la tine şi nu-ţi dai seama.Mdea,dragostea e oarba dar nici chiar aşa.
Nu te deranjează că vorbeşte cu fufa aia de Veneţia? Adică el se joacă cu 2 ca şi cum aţi fi jucariile lui şi tu stai cu mâinile în sân? Plus că îl şi satisfaci. Ăla nu merită nici negru sub unghie. E un nimic, incapabil. El de ce nu îţi demonstrează că te iubeşte? Sau îţi demonstrează înşelându-te cu aia?
Ar fi mai bine să o termini cu el. Adică lui nu i-a păsat că ţie ţi-e scarbă. Preferă ca el să fie bine iar tu nu. Şti, ar fi mai bine să schimbi lucrurile.
Mai bine termin-o cu el.Nu te merită.
Aici e ceva de genul:Tu il iubesti ca fraiera si ala profita.Adica tu plangi, si ala trimite mesaje, in loc sa te linisteasca? Stupid
Eu cred ca vrea doar sa te foloseasca, atat, daca te-ar iubii nu te-ar pune intr-o situatie jenanta sau sa face ceva ce tu nu iti doresti, nu mai aceepta sa faci compromisuri pentru un barbat, nu merita nici unul! un barbat care te iubeste cu adevarat te respecta si te intelege.si tot el face pe suparatul ca intr-un final poate-i cedezi...nu te merita, chiar daca il iubesti mai sunt baieti destui care sa te aprecieze si inteleaga cu adevarat! succes si ai dreptul sa zici NU cand iti doresti!
Buna! Nu te judec caci nu te cunosc si nu am dreptul! Esti fata si unde ti-e demnitatea? Lasa-l in pace doar te vrea pe postul de sugativa nimic mai mult! Succes!
Pff
tipu ala e un gunoi care vrea doar sex
pe scurt te foloseste pentru as indeplini fantelzile
banuiesc ca sti ca trebuie sa te indepartezi de el
poate ca ti la el dar gandeste-te ca te face doar nefericita
deci... scapa de el!
sper ca ti-am fost de folos
Sincer, n-am raspuns pentru tine ai inceput cu "Sa va zic ce am patit... iarasi" pai daca ai mai patit asta cine mama naibii te-a pus sa te mai duci la el sa ii faci oral? Chiar nu gandesti deloc? totusi nu ai 11-12 ani sa nu gandesti(din cate imi dau seama si o fata de 10 ani gandeste mai bine decat tine) in fine, tine-o tot asa ca o sa ajungi "bine" trezeste-te si tu la realitate. Si mai lasa acadelele ca nu sunt bune
Fata aia cine este? De cat timp sunteti impreuna? Adica tu ii faci oral, ii satisfaci dorintele iar el dupa aia multumit ii da aleia mesaj? Asta e relatie? Scuza-ma te cred ca il iubesti dar el isi bate joc de tine...se foloseste de tine pentru anumite chestii si apoi vb cu alta? asa ceva nu este normal.cu tine vb 30 de minute fiind iubita lui si cu aia 2 ore? Ia atitudine, vb cu el si cel mai bine gaseste-ti pe altul...parerea mea
Eu cred ca esti proa*ta scze da asta e adevaru
si ca ar trebui sa iti cauti pe altu care sa te respecte cat de cat wtff
Tu ii faceai oral...si el vorbea cu alta prin sms-uri lol... dhoamne
Si ii faci si reclama la cosmote
In primul rand ce varsta ai? Parerea mea sincera este ca nu te merita.Isi bate joc de tine. Daca te-ar iubi ar trebui sa te respecte, ceea ce el nu face . In primul rand nu trebuia niciodata sa-ti ceara sa-i faci sex oral. daca voi ajungeati ca aveti o relatie de care erai 100% siguri atunci puteati sa paracticati sex oral si tot ce vr.Acum spune-mi tu te-ai culcat cu el? Si de cat timp sunteti impreuna? Iar faptul ca dadea mesaje la altele si vorbeste cu altele inseamna ca doar se foloseste de tine sa-i satisfaci placerile si in rest il doare in pla de tine.Scuza-ma ca sunt asa directa dar coboara cu picioarele pe pamant si numai lasa dobitocul asta sa-si bata joc de tine. Iubirea pentru el iti trece si in viitor o sa gasesti sigur o pers care sa te iubeasca si sa te respecte. E decizia ta ce faci pe viitor eu doar mi-am spus parerea.Numai bine!
LOL genu` de vagabond tipic care cand n-are ce face vine la tine ca stie ca are o porasta rezervata, fata nu vreau sa te jignesc, scuze dar, dar. te secondeaza si la telefon "30 minn gata atat vb cu tine fiindca nu m-ai tras`o cat am vrut."sincer nu stiu ce judecata aveti voi astia de 17 ani da` ma rog, ce naiva esti...ma rog o sa iti deschizi ochii cand o sa vezi singura ca esti jucaria lui...
Dai papuci el te foloseste doar nu ai realizat asta? te foloseste doar pentru sex lui nu-i pasa te tine spun asta pentru binele tau dupa ce ia scris mesajul ala ca tu ai fite si figuri trebuia sa il parasesti imediat trebuia sa ii zici sa se duca la aia daca tu ai fite si figuri ca vezi doamne aia nare...lasal ***** in colo de ******** ce e
Eu zic ca profita de tine. daca se comporta cum spui tu, tot ce vrea el de la tine e sex si nimic mai mult. asa ca maturizeaza-te si tu si da-ti seama de ce se intampla in jurul tau
liliana77any întreabă: